Liav Nefesh פורסם נובמבר 25, 2005 דיווח פורסם נובמבר 25, 2005 הגיע הזמן לחנוך את הסובארו של ליאב לא? ד"א ליאב, אם אתה רוצה אפשר להתחלק בדרך, נגמר לי המלווה באותו היום תשמע, בקשר ליכולות טיסה שלך אני בטוח שהם מצויינות, בקשר ליכולות נהיגה שלך, קצת פחות יונתן, אני יביא איזה משהו שנסתדר איתו אני מאמין חחחח
×�פיק פורסם נובמבר 25, 2005 דיווח פורסם נובמבר 25, 2005 אני בא (ברגע שיש אישור), למרות שאני לא מתלהב כ"כ ממטוסים בלילה... כן... הבנו שאתה לא מתלהב ממטוסים בחושך (או רק מחושך :wink: ) אחרי שברחת לנו במפגש האחרון שהגעת אליו!!!!!
Omer Efrat פורסם נובמבר 25, 2005 דיווח פורסם נובמבר 25, 2005 הגיע הזמן לחנוך את הסובארו של ליאב לא? ד"א ליאב, אם אתה רוצה אפשר להתחלק בדרך, נגמר לי המלווה באותו היום תשמע, בקשר ליכולות טיסה שלך אני בטוח שהם מצויינות, בקשר ליכולות נהיגה שלך, קצת פחות יונתן, אני יביא איזה משהו שנסתדר איתו אני מאמין חחחח תזכיר לי, מתי פעם אחרונה ראית אותי נוהג (אממ) או טס?
OmriSoudry פורסם נובמבר 25, 2005 מחבר דיווח פורסם נובמבר 25, 2005 לא יודע איך אתם בתור נהגים או בתור טייסים, אבל בתור ספאמרים... :roll:
×�פיק פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 היי כולם. תגידו... יש סיכוי להזיז את המפגש ליום שישי בבוקר? אני יכול לצאת מהבית שלי (ברמת הגולן) רק בסביבות 16:00. מה שאומר שלפני 19:00 אני לא שם... אז כדי שאני אוכל להגיע, יש סיכוי לדחות את זה ליום שישי בבוקר\צהריים או מתי שאתם רוצים? אני יכול כל יום שישי, ממוקדם בבוקר ועד הלילה. אבל נחיתות והמראות יש סביר להניח עד כניסת שבת, לפחות בכמות גדולה.
ohadn747 פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 כן, גמאני (כנראה) אבוא אם תדחו את זה לשישי... יש לי עד יום חמישי בערב גדנ"ע
OmriSoudry פורסם נובמבר 26, 2005 מחבר דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 ימי שישי לא כדאי, בעיקר כי כל האלעלים נוחתים עד אחה"צ ויש פחות תנועה בד"כ. חוץ מזה, רוב מי שדיברתי איתו יכול רק בחמישי ולשנות פתאום ליום שישי זה בעיה...
ohadn747 פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 ימי שישי לא כדאי, בעיקר כי כל האלעלים נוחתים עד אחה"צ ויש פחות תנועה בד"כ. חוץ מזה, רוב מי שדיברתי איתו יכול רק בחמישי ולשנות פתאום ליום שישי זה בעיה... אז Count me Out
Omer k פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 ***עריכה, ביטול הבקשה למקום*** נזכרתי שאני בטיול כל היום, נתראה בפעם אחרת:-)
×�פיק פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 אני כנראה אגיע ביום חמישי. ניפגש שם. תעדכנו מי מגיע, ובקשר לאישורים. אל תדאגו מי שלא מגיע-אומנם אני לא מארגן את המפגש הזה, אבל בחנוכה כמיטב המסורת אני מארגן מפגש נתראה בגדר.
×�פיק פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 אה וכנראה יש לי 2 מקומות 1 בטוח. אני מגיע מרמת הגולן-יוצא משם בערך ב16:00-16:30. נוסע לאורך כביש 6 ויורד בפ"ת (אני חושב...) משם לILS. יכול לאסוף אם יש מישהו בנתיב שלי. שוב... עוד לא סגור שאני מגיע, אני אודיע סופית ביום שלישי.
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 אה וכנראה יש לי 2 מקומות1 בטוח. אני מגיע מרמת הגולן-יוצא משם בערך ב16:00-16:30. נוסע לאורך כביש 6 ויורד בפ"ת (אני חושב...) משם לILS. יכול לאסוף אם יש מישהו בנתיב שלי. שוב... עוד לא סגור שאני מגיע, אני אודיע סופית ביום שלישי. דבר איתי במסנג'ר אני אסביר לך איפה הכי טוב לרדת
A r i e T פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 "כן... הבנו שאתה לא מתלהב ממטוסים בחושך (או רק מחושך ) אחרי שברחת לנו במפגש האחרון שהגעת אליו!!!!!" זה לא קשור. בפעם הקודמת הייתי צריך להחזיר למישהו את האוטו. הפעם אני בא בכל שעה ויש סיכוי שעוד מישהו יגיע איתי. (תסלחו לי שאני לא יודע איך לצטט)
×�פיק פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 יש לך כפתור quote בצד למעלה ונשמח לפגוש אותך גם הפעם. אפיק.
OmriSoudry פורסם נובמבר 28, 2005 מחבר דיווח פורסם נובמבר 28, 2005 יש אישור!!!!!!!! המשטרה (ואבטחת נתב"ג) אישרו לנו שהייה שם החל מ-16:00 עד לחצות!! כולם מוזמנים לבוא!! ניפגש שם!
Or Netzer פורסם נובמבר 28, 2005 דיווח פורסם נובמבר 28, 2005 יש אישור!!!!!!!!המשטרה (ואבטחת נתב"ג) אישרו לנו שהייה שם החל מ-16:00 עד לחצות!! כולם מוזמנים לבוא!! ניפגש שם! המשטרה זה כי הכנסתי למפקד מרחב מסובים תנ"צ משמו בראש :wink:
Liav Nefesh פורסם נובמבר 29, 2005 דיווח פורסם נובמבר 29, 2005 אור תגיד, הבנתי שהמשטרה כבר לא מסתובבת שם בגלל שעשו את האיזור ככניסה לרכבי עבודה שעובדים על מסלול 26, זה נכון?
Yarden Antebi פורסם נובמבר 29, 2005 דיווח פורסם נובמבר 29, 2005 אני הייתי פעם אחרונה לפניא יזה 3 שבועות ונכנסה משטרה והעיפה אותי אחרי שעה :\
Or Netzer פורסם נובמבר 29, 2005 דיווח פורסם נובמבר 29, 2005 אור תגיד,הבנתי שהמשטרה כבר לא מסתובבת שם בגלל שעשו את האיזור ככניסה לרכבי עבודה שעובדים על מסלול 26, זה נכון? אני חושב שזה לא נכון (או שאני לא בטוח לא הייתי שם ומרחב נתב"ג הוא מסובים ולא המרחב שלי (דן)) אבל אני חושב שהתשובה למה זה לא נכון בגוף השאלה שלך. רכבי עבודה טרקטורים וכיוצא בזאת, והם לא נשארים ועושים ספוטינג על מטוסים :wink: בעקרון, המשטרה אסור לה להסתובב שם גם מכיוון ושטח הILS הוא שטח פרטי של נתב"ג בשטח פרטי למשטרה אין התערבות עד שיש צו קצין או תלונה מבעל השטח (במקרה הזה רש"ת). כלומר אם הבטחון של נתב"ג קורא למשטרה אז הם מתערבים, כמו שלמשטרה אין זכות להכנס לבית של בן אדם אלא אם יש חשש לחיי אדם , צו בית משפט או הוראת קצין, או כמובן אישור של בעל הבית.
Noam פורסם נובמבר 29, 2005 דיווח פורסם נובמבר 29, 2005 אור תגיד,הבנתי שהמשטרה כבר לא מסתובבת שם בגלל שעשו את האיזור ככניסה לרכבי עבודה שעובדים על מסלול 26, זה נכון? אני חושב שזה לא נכון (או שאני לא בטוח לא הייתי שם ומרחב נתב"ג הוא מסובים ולא המרחב שלי (דן)) אבל אני חושב שהתשובה למה זה לא נכון בגוף השאלה שלך. רכבי עבודה טרקטורים וכיוצא בזאת, והם לא נשארים ועושים ספוטינג על מטוסים :wink: בעקרון, המשטרה אסור לה להסתובב שם גם מכיוון ושטח הILS הוא שטח פרטי של נתב"ג בשטח פרטי למשטרה אין התערבות עד שיש צו קצין או תלונה מבעל השטח (במקרה הזה רש"ת). כלומר אם הבטחון של נתב"ג קורא למשטרה אז הם מתערבים, כמו שלמשטרה אין זכות להכנס לבית של בן אדם אלא אם יש חשש לחיי אדם , צו בית משפט או הוראת קצין, או כמובן אישור של בעל הבית. נניח ומגיע לנתב"ג שוטר שאומר לי לעזוב את המקום ואני מסרב [לא נכנסתי עם רכב]. הוא יכול לעצור אותי ולקחת אותי לתחנת משטרה ? ונניח שכן, האם יש להם טיעון מסויים שהם יכולים להשאיר אותי שם ?
Or Netzer פורסם נובמבר 29, 2005 דיווח פורסם נובמבר 29, 2005 אור תגיד,הבנתי שהמשטרה כבר לא מסתובבת שם בגלל שעשו את האיזור ככניסה לרכבי עבודה שעובדים על מסלול 26, זה נכון? אני חושב שזה לא נכון (או שאני לא בטוח לא הייתי שם ומרחב נתב"ג הוא מסובים ולא המרחב שלי (דן)) אבל אני חושב שהתשובה למה זה לא נכון בגוף השאלה שלך. רכבי עבודה טרקטורים וכיוצא בזאת, והם לא נשארים ועושים ספוטינג על מטוסים :wink: בעקרון, המשטרה אסור לה להסתובב שם גם מכיוון ושטח הILS הוא שטח פרטי של נתב"ג בשטח פרטי למשטרה אין התערבות עד שיש צו קצין או תלונה מבעל השטח (במקרה הזה רש"ת). כלומר אם הבטחון של נתב"ג קורא למשטרה אז הם מתערבים, כמו שלמשטרה אין זכות להכנס לבית של בן אדם אלא אם יש חשש לחיי אדם , צו בית משפט או הוראת קצין, או כמובן אישור של בעל הבית. נניח ומגיע לנתב"ג שוטר שאומר לי לעזוב את המקום ואני מסרב [לא נכנסתי עם רכב]. הוא יכול לעצור אותי ולקחת אותי לתחנת משטרה ? ונניח שכן, האם יש להם טיעון מסויים שהם יכולים להשאיר אותי שם ? חיובי, ברגע ששוטר אמר וסירבת להתפנות זה עילה למעצר באשמת הפרת הוראות שוטר. טיעון להשאיר אותך? תלוי כמה התחצפת לשוטר והתגרית בו, ותלוי אם לשוטר משעמם. גם הכניסה לשם עם רכב מותרת כבר שכן האין כניסה מלווה בחץ על הכביש , 2 מבטלים אחד את השני. שוב כמו שאמרתי 99 אחוז אם הגיע שוטר לפנות אותך זה בגלל שמהנתב"ג ביקשו את זה כי אתה פולש לשטח שלהם. לבד הם לא עושים את זה, ואני גם פי 2 חושב ככה מכיוון שפעם הייתי עם רן ושוטר נכנס רדף אחרינו באמוק שנכנסנו באין כניסה, לא בגלל שעמדנו בILS.