עבור לתוכן
Opher Ben Peretz

שאלה לחברינו הטסים במטוסי בואינג מתקדמים

Recommended Posts

פורסם

בארצות מזרח אירופה ועולם שלישי אני מסכים אבל בעולם המערבי, תראה איך ה FAA משפר תנאים ומוזיל עלויות, טוב מהיום המנהל שלנו יקרא "מנהל תעופה מזרחי"

כראיה , תראה איך התעופה הקלה הישראלית נראת ואיך שהיא נהרסת כשבארצות הברית התעופה הקלה היא הבסיס לתעופה הכבדה והמסחרית, הכל בגלל ההבדל בין "המנהל" ל FAA

פורסם

המנהל פועל במדינה בה הוא קיים. ותחת משרד הממשלה הממונה עליו.

והמדינה שבה הוא קיים לא באמת שייכת לעולם המערבי.

פורסם

אנחנו עדיין ממזגים גלויות, ובנוסף מושפעים חזק מסביבה לבנטינית. אין ספק שתרבות היא הגורם, והחינוך הוא שמשפיע על התפתחות והתקדמות התרבות. כאן מקור ההבדל מחברות מערביות מתקדמות שגמרו לעסוק במיזוג גלויות, ועתה במקביל להתמודדות הלא קלה עם תוצאות אותו מיזוג, פועלות להתקדם במרץ. בסקנדינביה העסק יותר פשוט, סדר חברתי, שקט תעשייתי, ספורט מוזיקה וריקוד, ולכן חיים אחרת. בצע חיפוש על צירוף מילות המפתח הבאות: שחיתות שלטונית, נפוטיזם, חבר מביא חבר, מרכז מפלגה, ג'ובים, שמור לי ואשמור לך, ממוצע נמוך בבחינות בגרות, אלימות נוער, עבירות רכוש, העלמות מס, שימוש פרטי ברכוש ציבורי, סיגרים קובניים, זלזול השלטון באזרח, 21 עבירות תנועה חמורות למחזיק רישיון, תאונות רכבת, סחיטה דתית, רייטינג, אי-אמון, פריימריז- ואיזו תרבות תעלה? אפריקה?

המנהל פועל במדינה בה הוא קיים. ותחת משרד הממשלה הממונה עליו.

והמדינה שבה הוא קיים לא באמת שייכת לעולם המערבי.

פורסם

עופר צודק בהחלט, הוא דיבר על כל המדינה, תעופה וטייסים הם נגזרת של האוכלוסייה הישראלית ולמזלינו היא נגזרת של החברה היחסית מתקדמת יותר של המדינה, מכל מילות נחיפוש שהציע עופר, הייתי מסווג חיפוש ממוקד יותר שיעלה את התעופה הארץ ישארלית והן:

שחיתות שלטונית, חבר מביא חבר, מרכז מפלגה, ג'ובים, שמור לי ואשמור לך,

שימוש פרטי ברכוש ציבורי, זלזול השלטון באזרח, אי-אמון.

לדעתי אלה הכי מתאימות לאיך שמתנהל הנושא של תעופה בארץ

תנסו לנחש: למה השלטונות והגופים הממשלתיים כ"כ מפחדים שהתעופה הקלה תיראה כמו בארה"ב.. ומי יושב להם על הראש כדי לדכא את התעופה האזרחית אחרת ממשלות יפלו??

פורסם
עופר צודק בהחלט, הוא דיבר על כל המדינה, תעופה וטייסים הם נגזרת של האוכלוסייה הישראלית ולמזלינו היא נגזרת של החברה היחסית מתקדמת יותר של המדינה, מכל מילות נחיפוש שהציע עופר, הייתי מסווג חיפוש ממוקד יותר שיעלה את התעופה הארץ ישארלית והן:

שחיתות שלטונית, חבר מביא חבר, מרכז מפלגה, ג'ובים, שמור לי ואשמור לך,

שימוש פרטי ברכוש ציבורי, זלזול השלטון באזרח, אי-אמון.

לדעתי אלה הכי מתאימות לאיך שמתנהל הנושא של תעופה בארץ

תנסו לנחש: למה השלטונות והגופים הממשלתיים כ"כ מפחדים שהתעופה הקלה תיראה כמו בארה"ב.. ומי יושב להם על הראש כדי לדכא את התעופה האזרחית אחרת ממשלות יפלו??

תרשה לי לתקן, ככה מתנהל כל נושא וכל דבר הכי קטן במדינה!

פורסם

צודק המגמה נכונה, במיוחד בגוף כמו תעופה, מרחב אוירי קטן, מעט מאוד מטוסים, שדה תעופה אזרחי 1 בלבד (אני לא מדבר על שבילים)

לכן כולם נלחמים על פיסת אויר משלהם והשחיתות בצמרת ומצמררת... כך שברור שמדובר בכל המקומות אבל תעופה זה השיא, במיוחד על הנושא של מקום שמור מראש וחבר מביא חבר

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...