Nahi פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 ישבתי לי לתומי במחשב, מכין את התיק למחר, ופתאום שמעתי את הרעש המפחיד של הספוילרים. הסתכלתי בחלוני וראיתי מטוס שטס לכיוון בן-גוריון, בגובה נמוך ביותר(כ2500 רגל), נוחת בדרך של דינה. בד"כ מטוסים ממריאים טסים מעל לבניין שלי, זה הנתיב שלהם לDEENA, אבל המטוס הזה טס בדיוק בנתיב של DEENA, רק בכיוון ההופכי. האם ישנו סיכוי שזו נחיתת חירום? :?
Erez Savir פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 יכול להיות שזאת פשוט הייתה הקפה למסלול 30? :?
eA פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 חחחח לא לא אני גם שמעתי את זה זה מטוס ממריא כנראה שהם ממריאים מ 12 ופונים שמאל לכיוון הים 180 מעלות! אי גר ליד תל השומר וכנראה זה SID שאין לי מושג מה השם שלו חח אני גר ליד תל השומר...
Erez Savir פורסם נובמבר 27, 2005 דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 חחחחלא לא אני גם שמעתי את זה זה מטוס ממריא כנראה שהם ממריאים מ 12 ופונים שמאל לכיוון הים 180 מעלות! אי גר ליד תל השומר וכנראה זה SID שאין לי מושג מה השם שלו חח אני גר ליד תל השומר... זה סיד שנראה DEENA1C... תעיין בדפיות ותראה איך מבצעים אותו.
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 27, 2005 דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 רבותי- לעיין במפה לפני שיוצאים בהצהרות. אף אחת מעזיבות דינה לא מתקרבת לתל השומר. תהליכי IFR שעוברים מעל או ליד תל השומר: עזיבות NAT ו- SOL, ו- RNAV26 צפון. עזיבת שדה דב BGN2, הצטרפויות למעגלי המתנה מעל BGN VOR. חחחחלא לא אני גם שמעתי את זה זה מטוס ממריא כנראה שהם ממריאים מ 12 ופונים שמאל לכיוון הים 180 מעלות! אי גר ליד תל השומר וכנראה זה SID שאין לי מושג מה השם שלו חח אני גר ליד תל השומר... זה סיד שנראה DEENA1C... תעיין בדפיות ותראה איך מבצעים אותו.
Nahi פורסם נובמבר 27, 2005 מחבר דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 אני גר בבת-ים. המטוסים היוצאים בDEENA 1F עוברים ממש מעל לבניין שלי. כך שזה מוזר, אבל זה מה שיצא... מטוס שנחת בSTAR DEENA 1F... אני גר ממש ליד הים... האם לעוד מישהו יש מידע על מה שקרה?
Itai Ganor פורסם נובמבר 27, 2005 דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 אני חושב שחלק מהמטוסים היום יצאו על סולין כי ראיתי בביתצפר הרבה שובלי אוויר וגם כמה מטוסים לא קרב.. לא יודע מוזר..
Yarden Antebi פורסם נובמבר 27, 2005 דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 אני רואה כל יום ב 10-11 בבוקר קונטרייל...של מטוס נוסעים (מה שלא קרה פה המון זמן)
Nahi פורסם נובמבר 27, 2005 מחבר דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 אני רואה כל יום ב 10-11 בבוקר קונטרייל...של מטוס נוסעים (מה שלא קרה פה המון זמן) אתה יכול בבקדה להסביר לי מה זה קונטרייל? אשמוח מאוד לדעת מה זה. תודה.
Erez Savir פורסם נובמבר 27, 2005 דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 רבותי- לעיין במפה לפני שיוצאים בהצהרות.אף אחת מעזיבות דינה לא מתקרבת לתל השומר. תהליכי IFR שעוברים מעל או ליד תל השומר: עזיבות NAT ו- SOL, ו- RNAV26 צפון. עזיבת שדה דב BGN2, הצטרפויות למעגלי המתנה מעל BGN VOR. חחחחלא לא אני גם שמעתי את זה זה מטוס ממריא כנראה שהם ממריאים מ 12 ופונים שמאל לכיוון הים 180 מעלות! אי גר ליד תל השומר וכנראה זה SID שאין לי מושג מה השם שלו חח אני גר ליד תל השומר... זה סיד שנראה DEENA1C... תעיין בדפיות ותראה איך מבצעים אותו. הוא סותר את עצמו :? בהתחלה הוא רשם שהנתיב דינה עובר מעל הבית שלו ולאחר מכן הוא אומר שהוא גר בתל השומר... לפי מה שידוע לי תל השומר זה במרכז ת"א...
Gadi L. פורסם נובמבר 27, 2005 דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 אגב קונטריילים... היום ואתמול ראיתי לפחות 20 פעם קונטריילים של מה שנראה F-15 בגובה רב מאוד... זה די נדיר פה :? נחי, קונטרייל או באנגלית Contrail זה שובל אדים קפואים שהמטוס יוצר כשהוא טס באוויר בטמפרטורה נמוכה (מתחת לאפס משום מה ), בדרך כלל זה בגובה יחסית גבוה. מה שקורה זה שהאדים שמנועי הסילון של המטוס פולטים קופאים מיד כשהם יוצאים ממנו וכך אתה רואה שובל לבן וארוך מאוד =]
Shai B פורסם נובמבר 27, 2005 דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 אגב קונטריילים זה משהו מדהים כמה רואים פה כל שבת אני הולך לים, לפחות 3 קונטריילים באוויר כל פעם..
Yarden Antebi פורסם נובמבר 27, 2005 דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 אלה כל המטוסים שטסים לאפריקה\בנגקוק לא?
eA פורסם נובמבר 27, 2005 דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 רבותי- לעיין במפה לפני שיוצאים בהצהרות.אף אחת מעזיבות דינה לא מתקרבת לתל השומר. תהליכי IFR שעוברים מעל או ליד תל השומר: עזיבות NAT ו- SOL, ו- RNAV26 צפון. עזיבת שדה דב BGN2, הצטרפויות למעגלי המתנה מעל BGN VOR. חחחחלא לא אני גם שמעתי את זה זה מטוס ממריא כנראה שהם ממריאים מ 12 ופונים שמאל לכיוון הים 180 מעלות! אי גר ליד תל השומר וכנראה זה SID שאין לי מושג מה השם שלו חח אני גר ליד תל השומר... זה סיד שנראה DEENA1C... תעיין בדפיות ותראה איך מבצעים אותו. הוא סותר את עצמו :? בהתחלה הוא רשם שהנתיב דינה עובר מעל הבית שלו ולאחר מכן הוא אומר שהוא גר בתל השומר... לפי מה שידוע לי תל השומר זה במרכז ת"א... סתכל במפה איפה זה תך השומר ותחזור כדי שתמצא יותר מהר: תחפש בין רמת גן לקריית אונו אני בטוח שתמצא . באוויר תל השומר נמצא כמה מאות מטרים שמאלה מהר חרייה, לכיוון מסלול 12.
Yarden Antebi פורסם נובמבר 28, 2005 דיווח פורסם נובמבר 28, 2005 אני לא רוצה לפץוח חדש,אז אני אשאל פה ידוע לכם על איזהשהו תרגיל של חיל האוויר היום? כי ראיתי מלללא קונטרייל של מטוסי קרב+707 עם קונטרייל ומטוס קרב קטן אחריו ועוד 707 די גבוה אה,וגם הרבה (יחסית לרוב הימים) בומים על קוליים...