Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 29, 2005 דיווח פורסם נובמבר 29, 2005 שלום, קיים שאלון חי ולאחר השלמתו ניתן לקרוא תוצאות השוואתיות לגבי התנהגות קונים וחוו"ד על ספקים. קראתי בעבר התנגדות של כמה חברים אצלנו לתשלומים גבוהים עבור מטוסים. הנה התוצאה נכון לעכשיו, ממנה אפשר לראות כי בחרו באפשרות של תשלום כל מחיר שהוא מספר גדול יותר של קונים מכל אפשרות אחרת. Question 3: Is there a price point beyond which you will not purchase a software add-n? Type: Radio Buttons 1. Yes, I will not purchase any add-on over $10 0 (0.0%) 2. Yes, I will not purchase any add-on over $20 12 (1.6%) 3. Yes, I will not purchase any add-on over $30 54 (7.0%) 4. Yes, I will not purchase any add-on over $40 116 (15.1%) 5. Yes, I will not purchase any add-on over $50 207 (26.9%) 6. Yes, I will not purchase any add-on over $70 144 (18.7%) 7. No, I will pay whatever it takes to get a great add-on 236 (30.7%)
אורח פורסם נובמבר 29, 2005 דיווח פורסם נובמבר 29, 2005 ומה זה אומר על התנהגותינו כצרכנים? חכו לסבב הבא של תוספים, הפעם זה כבר יהיה 70$... לתוכנות שאין להן שום עלות הפצה, פיתוח מזערי בלבד מבחינת תוכנה של ממש, וקצת יותר עבודה של מעצב גרפי. אבל מה, ציבור מכור, לא פחות ולא יותר, שמוכן להשקיע כל תשלום רק על מנת לספק את הצורך שלו בעוד מטוסים. בדיוק כמו מכורים לסמים, אלכוהול או כל דבר אחר. אני חושב שכבר הגענו כציבור לרמה של מחלה ממש. תוספת: בכל זאת, עופר, שים לב שסקר כזה האו אדיטיבי. אם תשאל כמה מוכנים לשלם עד 50$ ולא יותר, תגלה שיותר מ 50% נמצאים בצד הזה. הרי מי שמוכן לשלם עד 40$ בוודאי כלול בקבוצה שלא תשלם כל מחיר. ואם נבדוק לגבי 70$, אז אנחנו כבר מדברים על 70%. כמו כן שים לב שמודבר פה על GREAT ADDON. אני חושב שגם אני מוכן לשלם 70$ ויותר על GREAT ADDON. עכשיו נשאל רק לקבוע מיהו GREAT ADDON. המוצר שבדרך כלל אנו מתווכחים עליו אינו נחשב בעיני לכזה - לא בגלל שהוא לא מצוין - אבל אני לא מוצא בו ערך מוסף מעבר למוצרים דומים אחרים במידה שתצדיק את פער המחיר. ודוגמא אחרונה לגבי ה"כל מחיר" המוצהר הזה. תוסף נפלא ורב ערך יותר מכל תוסף תוכנה הוא כמובן יוק ופדלים. מי שהתנסה בהטסת סימולטור עם יוק ופדלים יודע שהדבר מוסיף כל כך הרבה ל-IMMERSION של הסימולטור שחבל לבזבז על כך מילים. ובכל זאת, יוק ופדלים יש רק למעטים מאיתנו. לא רק בארץ, אלא בכל העולם. למה? 200$ לא כולל משלוח. אין שום סיבה אחרת. כנראה שלרבים מאיתנו הדבר פשוט אינו COST-EFFECTIVE.