e_dor פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 שפשוף נעים ובהצלחה ! מקווה לראות אותך מחובר הרבה בסופ"שים אה ? :wink:
Omer Efrat פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 תודה רבה רבה על כל הברכות עומרי אל תדאג, אני ידבר עם המפקד בשביל אישור לחד"ב עוז אני לא ממש "שומר בעזה" חחח רק חודש טירונות בזיקים מקסימום אולי אני אקפיץ אותך, אם תיהיה ילד טוב תקפיץ אותו ??? לזיקים הוא יכול ללכת ברגל התכוונתי שאני אקפיץ את עומרי לחד"ב חח :roll:
Aeroflot פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 מזל טוב לרגל הגיוס ליאב מחר אני הקפוץ לבקר אותך בבקום נאשר לך משם טיסה ישירה לבסיס הטירונות :airplane: :snipersmile: בהצלחה בתפקיד החדש שהולך להיות לך
moti פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 גיוס קל ונעים ליאב! אם תקבל איזה רגילה ויהיה בא לך ILS עם קפה טוב (בלי לשפוך עליי את המים החמים! :roll: ) תודיע לנו ונארגן איזה משהו- ואל תשכח לבוא עם הסובארו! (שיהיה על מה לשבת ). עומרי, קרעת אותי עם התמונה של הסובארו בהודעה הראשונה
Ilan Cohen פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 שיהיה גיוס קל ושרות נעים. ואל תשכח לשנות את החתימה שלך,תחליף לספירה לשלוש שנים אחורה, ואם תירצה לדעת כמה זה בימים יוצא לך 1095.
Elad Zeierman פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 צום קל :mrgreen: שיהיה בהצלחה סתכל על זה כחויה בסופו של דבר
Liav Nefesh פורסם דצמבר 8, 2005 דיווח פורסם דצמבר 8, 2005 חבר'ה המון תודה על הברכות על הבוקר ממש כייף לראות את זה יאללה, כבר רבע ל7 ואני יוצא מהבית עוד כמה דקות :? להתראות ושוב תודה!
HZyoni פורסם דצמבר 8, 2005 דיווח פורסם דצמבר 8, 2005 לך.... לך.... ותישמור על עצמך ...אחי !!!! :wink:
Moshe Bensal פורסם דצמבר 8, 2005 דיווח פורסם דצמבר 8, 2005 ליאב, שיהיה לך גיוס ושרות קל ונעים, והכי חשוב שתחזור בשלום. שמור על עצמך.
Yarden Ben-Dor פורסם דצמבר 8, 2005 דיווח פורסם דצמבר 8, 2005 שפשוף נעים "צעיר" (כאילו שאני לא ).. אני פה באיזה שעה חופשית בבית.. אז שתראה את זה מתישהו שתגיע תזכור את המילה שאמרתי לך... ש-ע-ו-נ-י-ם!!!!!! חחחח תהנה גם מהמטאטא החמוד שתקבל! שפשוף נעים פשע!
Izik Bakshi פורסם דצמבר 8, 2005 דיווח פורסם דצמבר 8, 2005 שיפשופ נעים ליאב, אני מקווה שתקבל תפקיד שתהנה ממנו ותפיק את המירב. מתי שיהיה לך מייל צבאי, אתה מוזמן לשלוח ולקשקש קצת בשביל... אל תבכה...אבל עוד 9 חודש אני בחוץ...
Harry Potter פורסם דצמבר 8, 2005 דיווח פורסם דצמבר 8, 2005 ליאב, שירות קל ומהנה, שיהיה לך. מקווה שתגיע ל.... <---------- לתפקיד עליו סיפרת לי. אז יללה, נתראה בעוד חודש!!!
Ohad Shalev פורסם דצמבר 8, 2005 דיווח פורסם דצמבר 8, 2005 ליאב, שירות קל ומהנה, שיהיה לך.מקווה שתגיע ל.... לתפקיד עליו סיפרת לי. אז יללה, נתראה בעוד חודש!!! מה זה?! כל האשקלונים מגיעים לשם? מי אמר שאצל הכחולים אין פרוטקציות
Harry Potter פורסם דצמבר 9, 2005 דיווח פורסם דצמבר 9, 2005 ליאב, שירות קל ומהנה, שיהיה לך.מקווה שתגיע ל.... <---------- לתפקיד עליו סיפרת לי. אז יללה, נתראה בעוד חודש!!! מה זה?! כל האשקלונים מגיעים לשם? מי אמר שאצל הכחולים אין פרוטקציות אוהד, אהבתי את מה שאמרת, למרות שבמקרה שלי לא היתה שום פרוטקציה. בכל מקרה העלת לי חיוך על הבוקר. תודה!