עבור לתוכן
GILG

ערפל בבן גוריון

Recommended Posts

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3182222,00.html

זה הMETAR העכשווי אפשר לראות שהמצב השתפר:

LLBG 100750Z 14004KT 3000 BR SCT010 19/17 Q1020 TEMPO 5000 BR

הנה מברק TAF ל9 שעות הקרובות:

2005/12/10 05:30

LLBG 100530Z 100615 13004KT 0500 FG OVC001

BECMG 0607 16005KT 1500 BR BKN003

BECMG 0709 5000 BR SCT010

BECMG 0911 26006KT 8000 NSC

BECMG 1415 33006KT

המלצה לתושבי תל אביב והסביבה...תוציאו את הראש מהחלון לא כול יום רואים כאן בישראל תנאים כאלה עם RVR גבולי לנחיתה.

פורסם
וווואייייייייייייייייי

טסתי עכשיו מבנקוק לבן גוריון שהייתי בפיינל ל- Ils12 רק מ- 300 רגל ראיתי את המסלול!

כן.. רק שלי הACTIVE SKY לא נתן ערפל :?

פורסם
טוב...... סוף סוף קצת אקשן בארץ שלנו :lol: ...... דבר כזה לא קורה כל יום

דרך אגב נכתב בכתבה של YNET שעובדה זה נמל תעופהע צבאי.....לא ידעתי

לפי מיטב ידיעתי עובדה זה נמל צבאי עם טרמינל אזרחי.. (קנו אותי אם אני טועה, סביר להניח שאני טועה)

פורסם
טוב...... סוף סוף קצת אקשן בארץ שלנו :lol: ...... דבר כזה לא קורה כל יום

דרך אגב נכתב בכתבה של YNET שעובדה זה נמל תעופהע צבאי.....לא ידעתי

לפי מיטב ידיעתי עובדה זה נמל צבאי עם טרמינל אזרחי.. (קנו אותי אם אני טועה, סביר להניח שאני טועה)

אז אני אפתיע אותך ;)

פורסם

אתמול חזרתי הביתה לראשון מפ"ת בסביבות 22:00, היה פחד אימים לסוע, לא ראו רמזורים לא מכוניות, רואים 5-7 מטר קדימה.

למי שמכיר את הפניה מצומת יהוד שמאלה לכיוון ראשון (הכביש שמקביל ל-26) שם הערפל היה כל כך כבד שאפילו לא ראו את המעקה בטיחות שמימין לאוטו.

פחד אימים אני לא מבין איך אפשר לנחות בתנאים כאלה.

פורסם
אתמול חזרתי הביתה לראשון מפ"ת בסביבות 22:00, היה פחד אימים לסוע, לא ראו רמזורים לא מכוניות, רואים 5-7 מטר קדימה.

למי שמכיר את הפניה מצומת יהוד שמאלה לכיוון ראשון (הכביש שמקביל ל-26) שם הערפל היה כל כך כבד שאפילו לא ראו את המעקה בטיחות שמימין לאוטו.

וואללה גם אתמול אני חזרתי עם חברה שלי מסרט עברתי בצומת הזאת (בית דגן ) ולאורך כל הדרך היה ערפל סעו בזהירות.

פורסם

אני חזרתי הביתה ב-0300 על כביש 4 מצומת דרורו לפרדסיה, ראו משהו כמו חמישה מטר, אורות קצת יותר.

היה ערפל מדהים, מדברים על משהו כמו +90% אחוזי לחות...

פורסם

אני חזרתי הביתה מתל אביב בסביבות 7 וחצי בבוקר... פחד אלוהים...

תפסנו טרמפים, היה קור אימים... בקושי ראינו את המכוניות באות

פורסם
וווואייייייייייייייייי

טסתי עכשיו מבנקוק לבן גוריון שהייתי בפיינל ל- Ils12 רק מ- 300 רגל ראיתי את המסלול!

כן.. רק שלי הACTIVE SKY לא נתן ערפל :?

לי הוא דווקא כן נתן... :?

החתימה שלך ענקית :shock:

היא אמורה להיות עד 300 על 100..

פורסם

כשחזרתי אתמול ב 4 בבוקר מתל אביב לראשון (מהכיוון של מחלף וולפסון שמה) אשכרה לא ראו כלום...

בתוך תל אביב לא ראינו למרחק של יותר מ 5 מטר בערך..

וגם בזמן האחרון יש כמעט כל היום ערפל קל...זה מוזר :S

פורסם

כשחזרתי אתמול ב 4 בבוקר מתל אביב לראשון (מהכיוון של מחלף וולפסון שמה) אשכרה לא ראו כלום...

בתוך תל אביב לא ראינו למרחק של יותר מ 5 מטר בערך..

וגם בזמן האחרון יש כמעט כל היום ערפל קל...זה מוזר :S

נכון, אני גר בנתניה, וכל יום, בעיקר בשעות הבוקר המוקדמות (7-9), יש ערפל די קל,

אפשר שמים לב אליו...

אמרגדון! יום הדין הגיע!

פורסם
סיכוי לערפל שוב פעם בלילה:

----- With 40 % probability temporarily form 20:00 UTC to 03:00 UTC :

Wind direction: from 150 degrees

Wind speed: 3 knots

Visibility: 500 meters

Forecast weather: Fog

Overcast (8\8 clouds at 100 feet

כבר התחיל לידיעתכם.

וזה התקופה, כל שנה בארץ יש תקופה כזאתי.

פורסם

פה בחולון זה היה אדיר!!D:

ועובדה זה בסיס צבאי,שרק בשנים האחרונות פתחו אותו למטוסים אזרחיים,אבל לא נותנים לנוסעים לראות כלום ישר מכניסים אותם לטרמינל והחוצה

הלוואי שגם מחר בבוקר יהיה ערפל מטורף כזה,אבל האקטיב סקיי לא נתן לי ערפל בכלל :oops:

פורסם

חזרתי בסביבות 21:00 מאשדוד פחד נוראי היה לנהוג, היו קטעים שראו 2 - 5 מטרים בלבד.

מה שמוזר זה שבקטעים שיש תאורה על יד הכבישים היה ערפל כבד ובקטעים בלי אור לא היה בעיה.

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...