עבור לתוכן
E.Z

TFC - יום חמישי- מדרווין - לקארינס- מטוס ראשון ב 22:00-

Recommended Posts

פורסם

אחרי טיסה מדהימה עם פיקוח מהנעה ועד דימום בדרווין ממשיכים לקארינס - נתיב בקו ישר - החבר'ה של נורמן מבטיחים לנו כיסוי מלא וביקשו שנצא טיפה יותר מאוחר (22:00 מטוס ראשון) כדי שהפקחים יקומו בשעות סבירות (יחסית).

לינק לתדריך:- מפה תעלה יותר מאוחר

http://www.tfc.rwy12.com/modules.php?na ... cle&sid=64

להתראות ב PREFLIGHT ב - 21:30- ברחבה בדרווין

טיסה נעימה

TFC

פורסם

!!!!!!!!OH MY GOD

אני מקווה שנשאר באוסטרליה גם בשבוע או אפילו שבועיים הבאים אחרי קיירנס כי שימו לב מה עומד להשתחרר להורדה והתקנה באווסים ביום שבת הקרוב - זה נראה מדהים והלוואי ונוכל להנות מזה גם במסגרת TFC:

http://www.vistaoz.org/index.php

תורידו את הסרטים מעמוד הבית - שוקל הרבה אבל שווה!!!

אם לא TFC אולי אפשר לנצל את הקשרים הטובים עם האוסטרלים ולארגן בעתיד איזה ראלי אווירי VFR עם הסינרי המדהים הזה.

פורסם

נישאר באוסטרליה לפחות לעוד שתי טיסות לאחר הטיסה הזאת.

אם זה אכן ייצא, אפשר בהחלט לשקול לטוס במקום מבריסביין לסידני לעבור דרך ה-GOLD COAST בטיסת VFR, אולי אפילו להוסיף עוד לג ולהיכנס קצת פנימה למדבר.

פורסם

תזכורת לטסים מחר ב 22:00 מטוס ראשון, ב 21:30 להיות ברחבה.

אנחנו ניהיה כרגיל בערוץ פרטי: rw.avsim.net/vatil ללא שינוי במידה ו AVSIM מושבת כבר נידאג להעביר אותכם לחלופי, בכל מקרה הערוץ הפרטי הוא משני בהנחה שיש בקרה כמובן שיש חובת האזנה רציפה על ערוץ פיקוח במידה וקיים.

בנוסף קיימת מפה של הנתיב למעוניינים לראות מה עובר בין שתי נקודות של קו ישר - המפה בדף התדריך.

-נכון לעכשיו צפוי לנו פיקוח אוסטרלי

-נא להצטייד בכל הדפיות

- שבוע הבא לא תתקיים טיסת TFC בגלל החד"ב הבא עליינו לטובה

להתראות מחר ב 21:30

טיסה נעימה

פורסם

ה-ICAO שלהם הוא QFA

הקולסיין הוא Qantas

אני עדיין מתלבט בין 742 ל-763.

פורסם

QF זה קוד ה-IATA שלהם. זה שקול לטיסה עם LY במקום ELY או עם IZ במקום AIZ.

ככלל, קוד ה-IATA משמש ארגוני תיירות - סוכנויות, מספרי טיסה על לוח הטיסות בנמה"ת וכו'.

ה-ICAO הוא המשמש בעולם התעופה.

פורסם
דרך אגב למה הקישורים בדף לסינרי של השדות לא זמין?

לגבי הסינרי של דארווין נסה את זה:

http://tfc.rwy12.com/docs/fs9ntv1.zip

לגבי קיירנס הקישור באמת לא עובד וגם החיפוש על השם לא מניב תוצאות.

אני מצאתי סינרי באיזה אתר איזוטרי שלא זוכר את כתובתו כרגע.

לצערי אני בעבודה ואגיע הביתה רק סמוך לשעת הטיסה אז תנסו למצוא בנתיים מקור אלטרנטיבי להורדה.

אם אספיק אני אחפש ואפרסם את הלינק להורדה שאני מצאתי בתקווה שיהיה מספיק זמן לאחרים להוריד ולהתקין.

דרך אגב - לגביי הסינרי של דארווין, אולי מישהו יודע איך מעיפים מהסינרי הזה את המטוסים הסטטים של קוואנטאס (76 ו-74)??? לא מצאתי בתיקייה קובץ שלהם ואני לא רוצה למחוק משהו שאני לא בטוח מהו?

פורסם
דרך אגב למה הקישורים בדף לסינרי של השדות לא זמין?

לגבי הסינרי של דארווין נסה את זה:

http://tfc.rwy12.com/docs/fs9ntv1.zip

לגבי קיירנס הקישור באמת לא עובד וגם החיפוש על השם לא מניב תוצאות.

אני מצאתי סינרי באיזה אתר איזוטרי שלא זוכר את כתובתו כרגע.

לצערי אני בעבודה ואגיע הביתה רק סמוך לשעת הטיסה אז תנסו למצוא בנתיים מקור אלטרנטיבי להורדה.

אם אספיק אני אחפש ואפרסם את הלינק להורדה שאני מצאתי בתקווה שיהיה מספיק זמן לאחרים להוריד ולהתקין.

דרך אגב - לגביי הסינרי של דארווין, אולי מישהו יודע איך מעיפים מהסינרי הזה את המטוסים הסטטים של קוואנטאס (76 ו-74)??? לא מצאתי בתיקייה קובץ שלהם ואני לא רוצה למחוק משהו שאני לא בטוח מהו?

כן גם אני באתי לשאול לגבי הסנרי של קיירנס, אין ב-AVSIM כלום לצעיר אם אפשר אז או לתקן או לפרסם כאן סנרי (אני עכשיו הולך לעבודה ולא יהיה לי זמן לחפש אחר אחד כזה)

תודה, נתראה ב-9:30 בשער!

פורסם

טוב הפעם אמנם הבנות ישנו :lilangel: אבל....

השבוע הבאג המסריח של דרייבר nVidia (ראו הודעה נפרדת בפורום) מנע ממני לסיים את הטיסה - אחרי בעייות תצוגה חוזרות ונשנות באמצע הנתיב בערך הסימ' קרס טוטלית וקיבלתי CTD. :cry:

בכל מקרה אורן - יש לי תמונות לא רעות של כל החבורה בדארווין וגם המראה אחת.

חלק מהתמונות יצאו יפה וחלקן בלי AA (ע"ע באג nVidia).

אם אתם מעוניינים - פתח לי גלרייה ואני אעלה את התמונות שיש לי - לפחות של הקטע שאני הצלחתי לטוס.

פורסם

hmm...actually they are...

I was never aware of the enroute part of the DAFIF site, just the terminal procedures - and since those are rather limited I rarely visit that site

certainly news to me...

פורסם

אז תוריד אותם כולם עכשיו.

כי בתחילת 2006 הקישור הזה יורד.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...