×�פיק פורסם דצמבר 22, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 22, 2005 אוקיי חברים... מה דעתכם על משעה 2 עד שעה 8? נשמע סביר? בדר"כ כולם הולכים לפני. כדאי להתחיל יותר מוקדם? למרות ש2 נשמע אחלה.
Yarden Antebi פורסם דצמבר 22, 2005 דיווח פורסם דצמבר 22, 2005 אני אעדיף בערך ב 1... כי יש לי לימודים באותו יום עד 10 וחצי..(לכל ראשון היה גשר בין סוכות ליום כיפור,אז מחזירים) כי אני אצטרך ללכת בערך ב 6
×�פיק פורסם דצמבר 22, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 22, 2005 גם לי מתאים מ1 עד 5-6 אז ננסה לעשות ככה. בקשר לתאריך? כרגיל אני מארגן מתי שנוח לי. אני גר רחוק וכשאני סוף סוף מגיע... אני מארגן מפגש. מי שנוח לו שיגיע. אם לא נוח אז אני מוותר על המפגש. פשוט מאוד. תמיד אתם יכולים לארגן מפגשים כשאני לא מארגן :wink: (ראה ערך "עומרי")
Niv Malin פורסם דצמבר 22, 2005 דיווח פורסם דצמבר 22, 2005 אני גם חושב אני יגיע אבל.... הבעיה היא איך?! ז"א אני מגיע מחיפה ואין לי מי שיקח אותי ל-ILS עצמו ז"א אני יכול להגיע לתל אביב או אפילו לקש"ת (קריית שדה התעופה) לכל מקום שמגיעה אליו התחבורה הציבורית אבל ל-ILS עצמו קשה להגיע.... האם מישהו מגיע מאזור הצפון ויש לו מקומות? האם מישהו יוכל לאסוף אותי מתל אביב?מקש"ת? מאיזשהוא מקום?? תודה רבה אני ממש רוצה להגיע...
gilad13 פורסם דצמבר 22, 2005 דיווח פורסם דצמבר 22, 2005 אני גם חושב אני יגיע אבל.... הבעיה היא איך?! ז"א אני מגיע מחיפה ואין לי מי שיקח אותי ל-ILS עצמו ז"א אני יכול להגיע לתל אביב או אפילו לקש"ת (קריית שדה התעופה) לכל מקום שמגיעה אליו התחבורה הציבורית אבל ל-ILS עצמו קשה להגיע.... האם מישהו מגיע מאזור הצפון ויש לו מקומות? האם מישהו יוכל לאסוף אותי מתל אביב?מקש"ת? מאיזשהוא מקום??תודה רבה אני ממש רוצה להגיע... אני בדיוק באותו מצב אנחנו יכולים לקחת רכבת לT3 ומשם מונית לILS ("לILS 12 בבקשה..." )
Niv Malin פורסם דצמבר 22, 2005 דיווח פורסם דצמבר 22, 2005 אני גם חושב אני יגיע אבל.... הבעיה היא איך?! ז"א אני מגיע מחיפה ואין לי מי שיקח אותי ל-ILS עצמו ז"א אני יכול להגיע לתל אביב או אפילו לקש"ת (קריית שדה התעופה) לכל מקום שמגיעה אליו התחבורה הציבורית אבל ל-ILS עצמו קשה להגיע.... האם מישהו מגיע מאזור הצפון ויש לו מקומות? האם מישהו יוכל לאסוף אותי מתל אביב?מקש"ת? מאיזשהוא מקום??תודה רבה אני ממש רוצה להגיע... אני בדיוק באותו מצב אנחנו יכולים לקחת רכבת לT3 ומשם מונית לILS ("לILS 12 בבקשה..." ) חחחח שמע ניהיה בקשר... אולי עוד מישהו יגיע מהצפון או אפילו משהו מאזור המרכז זה לא בעיה להגיע לאזור המרכז ולקבוע בדרך איפהשהוא להפגש עם מישהו שיכול לתת טרמפ...
Chen Cohen פורסם דצמבר 22, 2005 דיווח פורסם דצמבר 22, 2005 שלוום, ה-27 יוצא מצויין בשבילי, רק שאין לי מושג איך מגיעים לשם אולי יש מישהו מבת-ים או מהאזור שיודע אולי איך אפשר להגיע ל-ILS?? אשמח אם אוכל להגיע(בכל זאת פעם ראשונה..) בברכת שלום, חן כהן
×�פיק פורסם דצמבר 22, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 22, 2005 אישורים יהיו כרגיל בעזרת יונתן. אני מגיע עם מקום אחד לפחות מרמת הגולן אם מישהו צריך (ואדי ערה-כביש שש) כשיהיו אישורים אני אודיע.
Yarden Antebi פורסם דצמבר 22, 2005 דיווח פורסם דצמבר 22, 2005 סוף סוף אני אוכל לבדוק את המשקפת שלי בזמן אמת
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 22, 2005 דיווח פורסם דצמבר 22, 2005 שלוום,ה-27 יוצא מצויין בשבילי, רק שאין לי מושג איך מגיעים לשם אולי יש מישהו מבת-ים או מהאזור שיודע אולי איך אפשר להגיע ל-ILS?? אשמח אם אוכל להגיע(בכל זאת פעם ראשונה..) בברכת שלום, חן כהן לצומת בית דגן אתה יודע להגיע ? אם אתה בא מכיוון בת ים לצומת בית דגן פונים שם שמאלה ליהוד (יותר מדויק זה ימינה לראשון ואז מיד שמאלה ליהוד) אתה נוסע ישר עד הרמזור של אור יהודה שם יש שלט "פרוייקט נתב"ג 2000" עם שלט ימינה. אם אתה לא מכיר צומת בית דגן אז אתה יוצא לכביש ירושלים ת"א ויורד במחלף שפרירים לכיוון יהוד ושוב ימינה בשלט של הפרוייקט. משם כבר נוסעים בעקבות האורות... בכל מקרה אני ב-27 לא אוכל להגיע כי אני לומד, תעשו חיים
Or Netzer פורסם דצמבר 22, 2005 דיווח פורסם דצמבר 22, 2005 שלוום,ה-27 יוצא מצויין בשבילי, רק שאין לי מושג איך מגיעים לשם אולי יש מישהו מבת-ים או מהאזור שיודע אולי איך אפשר להגיע ל-ILS?? אשמח אם אוכל להגיע(בכל זאת פעם ראשונה..) בברכת שלום, חן כהן לצומת בית דגן אתה יודע להגיע ? אם אתה בא מכיוון בת ים לצומת בית דגן פונים שם שמאלה ליהוד (יותר מדויק זה ימינה לראשון ואז מיד שמאלה ליהוד) אתה נוסע ישר עד הרמזור של אור יהודה שם יש שלט "פרוייקט נתב"ג 2000" עם שלט ימינה. אם אתה לא מכיר צומת בית דגן אז אתה יוצא לכביש ירושלים ת"א ויורד במחלף שפרירים לכיוון יהוד ושוב ימינה בשלט של הפרוייקט. משם כבר נוסעים בעקבות האורות... בכל מקרה אני ב-27 לא אוכל להגיע כי אני לומד, תעשו חיים שמוליק יכתוב לך פתק :wink:
×�פיק פורסם דצמבר 25, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 25, 2005 התחזית ליום שלישי אומרת שמש, וגם ככה ברביעי. אז מבחינת מז"א נראה לי שאנחנו מסודרים. היום אמורים להגיע האישורים-אז מי שמתכוון לבוא שימשיך לשרשר כאן. כל הזמן אנשים שואלים אותי אם באמת מתכוונים לבוא. אני לא יכול לענות על השאלה הזאת. רק אתם. להשמע.
OmriSoudry פורסם דצמבר 25, 2005 דיווח פורסם דצמבר 25, 2005 גם אני אגיע ישר אחרי שיעור טיסה בהרצליה ...של עומר :?
×�פיק פורסם דצמבר 25, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 25, 2005 שעות: 13:00-17:00 אבל עוד אין אישורים. נדע סופית היום אחה"צ
×�פיק פורסם דצמבר 25, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 25, 2005 טוב חברים. קיבלנו אישורים לשהות בILS ביום שלישי ה27.12 שעות: 13:00-18:00! סוף סוף ILS בשעות אור, וגם המז"א מאיר לנו פנים (בתקווה שלא יהיה יותר מידי בוץ) נתראה שם! אפיק.
mickey lip פורסם דצמבר 25, 2005 דיווח פורסם דצמבר 25, 2005 טוב חברים. קיבלנו אישורים לשהות בILS ביום שלישי ה27.12שעות: 13:00-18:00! סוף סוף ILS בשעות אור, וגם המז"א מאיר לנו פנים (בתקווה שלא יהיה יותר מידי בוץ) נתראה שם! אפיק. קחו בחשבון הרבה נחיתות על 30 בשעות האלה.
Niv Malin פורסם דצמבר 25, 2005 דיווח פורסם דצמבר 25, 2005 טוב חברים. קיבלנו אישורים לשהות בILS ביום שלישי ה27.12שעות: 13:00-18:00! סוף סוף ILS בשעות אור, וגם המז"א מאיר לנו פנים (בתקווה שלא יהיה יותר מידי בוץ) נתראה שם! אפיק. קחו בחשבון הרבה נחיתות על 30 בשעות האלה. יש מצב שנקדים את המפגש ככה ליותר שעות הבוקר נגיד מ-11:00 ככה....