Xyples פורסם דצמבר 21, 2005 דיווח פורסם דצמבר 21, 2005 LLPM עריכה: בSERVER INFO יש כפתור חיפוש קודים של שדות תעופה וFIRS עפי מדינה או טקסט...
Ilan Jonas פורסם דצמבר 21, 2005 דיווח פורסם דצמבר 21, 2005 בסרבאינפו יש כמה קודים מדומים לצרכי התוכנה (שאני הכנסתי...) - נדמ לי דווקא שפלמחים הוא אחד מהם ולפלמחים אין בכלל קוד...
Xyples פורסם דצמבר 21, 2005 דיווח פורסם דצמבר 21, 2005 בסרבאינפו יש כמה קודים מדומים לצרכי התוכנה (שאני הכנסתי...) - נדמ לי דווקא שפלמחים הוא אחד מהם ולפלמחים אין בכלל קוד... אה אופס אני אנצל את השרשור אם כבר: הבנתי שלחלק משדות התעופה בארץ יש כינויים מה הם :?:
Yarden Antebi פורסם דצמבר 21, 2005 דיווח פורסם דצמבר 21, 2005 אני יודע ש: באר שבע-שדה תימן ראש פימה-מוכר יותר כמחניים אני חושב.. ולא יודע אם יש עוד
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 21, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2005 בסרבאינפו יש כמה קודים מדומים לצרכי התוכנה (שאני הכנסתי...) - נדמ לי דווקא שפלמחים הוא אחד מהם ולפלמחים אין בכלל קוד... אז מה אני רושם במפה שאני מתרגם :? בכל שאר השדות רשמתי את הICAO...
Nimrod פורסם דצמבר 21, 2005 דיווח פורסם דצמבר 21, 2005 אני יודע ש:באר שבע-שדה תימן ראש פימה-מוכר יותר כמחניים אני חושב.. ולא יודע אם יש עוד ירדן נראה לי שאתה טועה, הכוונה היא לשמות כמו: ראש פינה- שחר29 שדה דב-כנף15 אני חושב :? ולכל שדה צבאי בארץ יש קוד כזה.
Yarden Antebi פורסם דצמבר 21, 2005 דיווח פורסם דצמבר 21, 2005 אה הוא אמר כינויים,לא שדות צבאיים.. אבל אולי אני טועה.
Xyples פורסם דצמבר 22, 2005 דיווח פורסם דצמבר 22, 2005 אני יודע ש:באר שבע-שדה תימן ראש פימה-מוכר יותר כמחניים אני חושב.. ולא יודע אם יש עוד ירדן נראה לי שאתה טועה, הכוונה היא לשמות כמו: ראש פינה- שחר29 שדה דב-כנף15 אני חושב :? ולכל שדה צבאי בארץ יש קוד כזה. תאמת התכוונתי יותר לכינויים שירדן כתב.... לא ידעתי בכלל שיש גם שמות צבאיים P:
אורח Ofek פורסם דצמבר 22, 2005 דיווח פורסם דצמבר 22, 2005 גם יש את הכינויי קריאה בקשר ,שהיום כבר לא בשימוש,לדוגמא - תמרור- לשדה דוב אגדה - לפלמחים מפלגה- לחצרים יונה- לנבטים חמדן- לעובדה ועוד (פעם היה לי רשימה שלמה של זה)
Opher Ben Peretz פורסם דצמבר 23, 2005 דיווח פורסם דצמבר 23, 2005 שבת שלום, להלן שורת בסיס ח"א פלמחים מבסיס נתוני שדות התעופה עבור LDS, מופק על-ידי אתר NAVDATA.AT בניצוחו של ריכארד שטפן. המקור DADFIF: Palmahim AB LL0A03 07884022 31.892147 34.687546000.0002200141 בסרבאינפו יש כמה קודים מדומים לצרכי התוכנה (שאני הכנסתי...) - נדמ לי דווקא שפלמחים הוא אחד מהם ולפלמחים אין בכלל קוד...
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 23, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 23, 2005 עופר מה שיש בNAVDATA זה מה שיש בסימולטור מסופקני אם זה הקוד, יש שם כל מני שדות שהם כנראה לא ידעו את הקוד (או שאין להם באמת) שפשוט שמו להם סיומת בסגנון של מספר ואות
Opher Ben Peretz פורסם דצמבר 23, 2005 דיווח פורסם דצמבר 23, 2005 יפה אמרת עדו, ולכן ביצעתי חיפוש בבסיס הנתונים של DAFIF ישירות, וקיבלתי סימול FAA: LL59. תודה על ההערה. עופר מה שיש בNAVDATA זה מה שיש בסימולטור מסופקני אם זה הקוד, יש שם כל מני שדות שהם כנראה לא ידעו את הקוד (או שאין להם באמת) שפשוט שמו להם סיומת בסגנון של מספר ואות
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 24, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 24, 2005 יפה אמרת עדו,ולכן ביצעתי חיפוש בבסיס הנתונים של DAFIF ישירות, וקיבלתי סימול FAA: LL59. תודה על ההערה. עופר מה שיש בNAVDATA זה מה שיש בסימולטור מסופקני אם זה הקוד, יש שם כל מני שדות שהם כנראה לא ידעו את הקוד (או שאין להם באמת) שפשוט שמו להם סיומת בסגנון של מספר ואות או סוף סוף תשובה לשאלה עופר אתה יכול לשים לינק לבסיס נתונים הזה ? אני צריך לתרגם עוד הרבה שדות שאין להם קוד בסימולטור...
Opher Ben Peretz פורסם דצמבר 24, 2005 דיווח פורסם דצמבר 24, 2005 השגת המידע הצריכה תרגיל מורכב, נכנסתי לאתר החיפוש: http://www.megginson.com/Aviation/navigation.html הגדרתי והורדתי בסיס נתונים עבור המיקום הגיאוגרפי של ישראל ל- POCKETPC / PALM. את הקובץ פתחתי ב- EXCEL ואת התוצאה אמתתי באחד האתרים שתמצא בקישור לעיל. חג אורים שמח. יפה אמרת עדו,ולכן ביצעתי חיפוש בבסיס הנתונים של DAFIF ישירות, וקיבלתי סימול FAA: LL59. תודה על ההערה. עופר מה שיש בNAVDATA זה מה שיש בסימולטור מסופקני אם זה הקוד, יש שם כל מני שדות שהם כנראה לא ידעו את הקוד (או שאין להם באמת) שפשוט שמו להם סיומת בסגנון של מספר ואות או סוף סוף תשובה לשאלה עופר אתה יכול לשים לינק לבסיס נתונים הזה ? אני צריך לתרגם עוד הרבה שדות שאין להם קוד בסימולטור...
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 24, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 24, 2005 טוב הסתבכתי עם זה, אם תוכל ליצור איתי קשר במסנג'ר ולהסביר לי מאיפה בדיוק הורדת מה אני אשמח, הפרטים פה למטה