Arie Halperin פורסם דצמבר 27, 2005 דיווח פורסם דצמבר 27, 2005 מהטריבונה בחצרים בסיום קורס טייס תמונות http://photos.walla.co.il/harie אריה
OmRI פורסם דצמבר 27, 2005 דיווח פורסם דצמבר 27, 2005 היום הייתה ההכנה וחלוקת דרגות לפרחים שיסיימו את קורס הטיס הארוך בעוד כיומיים.
Arie Halperin פורסם דצמבר 27, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 27, 2005 זה נכון היום היה טקס זהה לזה שיהיה בחמישי כולל המטס הכל מצולם ומוסרט אריה
HZyoni פורסם דצמבר 28, 2005 דיווח פורסם דצמבר 28, 2005 זה נכון היום היה טקס זהה לזה שיהיה בחמישי כולל המטס הכל מצולם ומוסרט אריה אריה חג שמח תוסיף את החתימה שלך לפני ש מיקי יתעצבן :? חח
Ilan Jonas פורסם דצמבר 28, 2005 דיווח פורסם דצמבר 28, 2005 הוא לא צריך, היוזר שלו מגלה את כל הסודות שלו
mickey lip פורסם דצמבר 28, 2005 דיווח פורסם דצמבר 28, 2005 זה נכון היום היה טקס זהה לזה שיהיה בחמישי כולל המטס הכל מצולם ומוסרט אריה אריה חג שמח תוסיף את החתימה שלך לפני ש מיקי יתעצבן :? חח יוני תרגע ומהר. אם הייתי רוצה עזרה ממך הייתי מבקש. מה שבאמת מעצבן אותי זה חוצפנים. ואפרופו חתימה אז תוסיף בזריזות את השם המלא שלך לחתימה , איך לא שמתי לב לכך עד היום עם מגילת העצמאות שרשמת שם.
אורח פורסם דצמבר 28, 2005 דיווח פורסם דצמבר 28, 2005 מהטריבונה בחצריםבסיום קורס טייס תמונות בקרוב אריה ואני יצא לי לראות את האימונים שלהם בשבוע שעבר מהיציע של הטריבונה המרכזית ... צאלים :roll: אבל היה כיף לראות צוקיות במבנה מכונס בגובה נמוך ובכלל את הבזזים עושים בזים מעל הראש ... העלה געגועים לקצת סיביליזציה לאומת החול והמדים הירוקים :|
HZyoni פורסם דצמבר 28, 2005 דיווח פורסם דצמבר 28, 2005 זה נכון היום היה טקס זהה לזה שיהיה בחמישי כולל המטס הכל מצולם ומוסרט אריה אריה חג שמח תוסיף את החתימה שלך לפני ש מיקי יתעצבן :? חח יוני תרגע ומהר. אם הייתי רוצה עזרה ממך הייתי מבקש. מה שבאמת מעצבן אותי זה חוצפנים. ואפרופו חתימה אז תוסיף בזריזות את השם המלא שלך לחתימה , איך לא שמתי לב לכך עד היום עם מגילת העצמאות שרשמת שם. טוב...מיקי אני לא רוצה להגיב... באמת.. אין לי זמן פשוט תיקרא את החתימה שלי אני לא מנסה להיות חוצפן, אני לא יודע מה איתך.... אבל אני מכבד אותך חבל סתם ליתעצבן חג שמח גם לך :wink:
אורח פורסם דצמבר 28, 2005 דיווח פורסם דצמבר 28, 2005 זה נכון היום היה טקס זהה לזה שיהיה בחמישי כולל המטס הכל מצולם ומוסרט אריה אריה חג שמח תוסיף את החתימה שלך לפני ש מיקי יתעצבן :? חח יוני תרגע ומהר. אם הייתי רוצה עזרה ממך הייתי מבקש. מה שבאמת מעצבן אותי זה חוצפנים. ואפרופו חתימה אז תוסיף בזריזות את השם המלא שלך לחתימה , איך לא שמתי לב לכך עד היום עם מגילת העצמאות שרשמת שם. טוב...מיקי אני לא רוצה להגיב... באמת.. אין לי זמן פשוט תיקרא את החתימה שלי אני לא מנסה להיות חוצפן, אני לא יודע מה איתך.... אבל אני מכבד אותך חבל סתם ליתעצבן חג שמח גם לך :wink: 1. אל תתערב בניהול הפורום, לשם כך יש מנהלי פורום שעושים עבודתם נאמנה. 2. אתה חדש ולא מכיר את כל חברי הפורום בייחוד את הותיקים, אריה הוא אחד מהם. 3. אם מיקי אמר לך להוסיף את שמך המלא עשה זאת בזריזות כדי להשיג אותי. למה להשיג אותי ? כי אם אני עושה את זה, זה כולל חל"ת לאיזה תקופה שאני ומיקי נחליט עליה בייחד. 4. אתה זוכר את שיטת ה STRIKE שלי לגביך ... בפעם האחרונה לדעתי היתי ב 1.5 ... זה ה STRIKE2 שלך ומאחר ואתה יושב לך שם ב LAX שבארה"ב הברית, אני מניח שאתה יודע מה קורה ב STRIKE3.... 5. אל תגיב, זה יביא את 3 מהר מאוד. חג שמח.
Arie Halperin פורסם דצמבר 28, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 28, 2005 דבר נוסף נפלא היה לראות 3 בנות מסימות את הקורס אחת בתובלה אחת במסוקים ואחת (תותחית) בקרב!!!!! פשוט מדהים (תמונות בדרך) אריה הלפרין
Or Netzer פורסם דצמבר 28, 2005 דיווח פורסם דצמבר 28, 2005 דבר נוסף נפלא היה לראות 3 בנות מסימות את הקורסאחת בתובלה אחת במסוקים ואחת (תותחית) בקרב!!!!! פשוט מדהים (תמונות בדרך) אריה הלפרין תמונות של הבנות אני מקווה :wink: :mrgreen:
fichmant פורסם דצמבר 28, 2005 דיווח פורסם דצמבר 28, 2005 הקישור לתמונות פגופ הוא מביא אותי אל האלבום שלי
Or Netzer פורסם דצמבר 28, 2005 דיווח פורסם דצמבר 28, 2005 של הטייסות אחי לא של הבנות. :mrgreen: :mrgreen:
Arie Halperin פורסם דצמבר 28, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 28, 2005 Or - VATIL10 פורסם: רביעי דצמ' 28, 2005 1:13 pm נושא ההודעה: -------------------------------------------------------------------------------- אריה הלפרין כתב: דבר נוסף נפלא היה לראות 3 בנות מסימות את הקורס אחת בתובלה אחת במסוקים ואחת (תותחית) בקרב!!!!! פשוט מדהים (תמונות בדרך) אריה הלפרין תמונות של הבנות אני מקווה זה מה שביקשת לא??(סתםםםםם) יש לי אבל אני לא אפרסם - ידוע למה אני מקווה אריה
HZyoni פורסם דצמבר 28, 2005 דיווח פורסם דצמבר 28, 2005 זה נכון היום היה טקס זהה לזה שיהיה בחמישי כולל המטס הכל מצולם ומוסרט אריה אריה חג שמח תוסיף את החתימה שלך לפני ש מיקי יתעצבן :? חח יוני תרגע ומהר. אם הייתי רוצה עזרה ממך הייתי מבקש. מה שבאמת מעצבן אותי זה חוצפנים. ואפרופו חתימה אז תוסיף בזריזות את השם המלא שלך לחתימה , איך לא שמתי לב לכך עד היום עם מגילת העצמאות שרשמת שם. טוב...מיקי אני לא רוצה להגיב... באמת.. אין לי זמן פשוט תיקרא את החתימה שלי אני לא מנסה להיות חוצפן, אני לא יודע מה איתך.... אבל אני מכבד אותך חבל סתם ליתעצבן חג שמח גם לך :wink: 1. אל תתערב בניהול הפורום, לשם כך יש מנהלי פורום שעושים עבודתם נאמנה. 2. אתה חדש ולא מכיר את כל חברי הפורום בייחוד את הותיקים, אריה הוא אחד מהם. 3. אם מיקי אמר לך להוסיף את שמך המלא עשה זאת בזריזות כדי להשיג אותי. למה להשיג אותי ? כי אם אני עושה את זה, זה כולל חל"ת לאיזה תקופה שאני ומיקי נחליט עליה בייחד. 4. אתה זוכר את שיטת ה STRIKE שלי לגביך ... בפעם האחרונה לדעתי היתי ב 1.5 ... זה ה STRIKE2 שלך ומאחר ואתה יושב לך שם ב LAX שבארה"ב הברית, אני מניח שאתה יודע מה קורה ב STRIKE3.... 5. אל תגיב, זה יביא את 3 מהר מאוד. חג שמח. לא יודע באמת......... שיהיה לך רק חג שמח :wink: יוני
Itai Ganor פורסם דצמבר 28, 2005 דיווח פורסם דצמבר 28, 2005 של הטייסות אחי לא של הבנות. :mrgreen: :mrgreen: קטע חזק.
Or Netzer פורסם דצמבר 28, 2005 דיווח פורסם דצמבר 28, 2005 של הטייסות אחי לא של הבנות. :mrgreen: :mrgreen: קטע חזק. ידוע אריה, אבל תודה שמצאת לי פתרון אגב הראשונה מתאים לה להיות טייסת משהו ח"א :mrgreen:
Itay Zecharia פורסם דצמבר 28, 2005 דיווח פורסם דצמבר 28, 2005 מתי יבואו לראות אותנו במסדר כנפיים? אריה סומכים עליך :wink:
Arie Halperin פורסם דצמבר 28, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 28, 2005 חברה אתם הצעירים לכו ותנסו להתקבל לא לפחד אני מבטיח לבוא לטכס של מי שיסיים והלואי ויהיו הרבה אריה
Arie Halperin פורסם דצמבר 31, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 31, 2005 מתאים לה הקובע נכון??? תודה אמסור לה אריה
OmRI פורסם ינואר 1, 2006 דיווח פורסם ינואר 1, 2006 חברה אתם הצעיריםלכו ותנסו להתקבל לא לפחד אני מבטיח לבוא לטכס של מי שיסיים והלואי ויהיו הרבה אריה צודק,אין מה לפחד מלנסות וצריך לדעת שגם אם לא הצלחנו העיקר שניסינו ועשינו כמיטב יכולתנו. אחלה תמונות שוב!
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם ינואר 1, 2006 דיווח פורסם ינואר 1, 2006 עזבו אתכם המטוסים תודו שהחנוכיה הייתה חזקה!!! אני הראשון בשמש שלא לדבר על העיגולים האולימפיים המושלמים והבלעדיים