E.Z פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 ממשיכים אחרי הפסקה לבריסבאן (אין סינרי)- ב 21:30 בחניה- לצורך הכנות-החבר'ה של נורמן ילוו אותנו- בפיקוח טיסה נעימה http://tfc.rwy12.com/modules.php?name=N ... cle&sid=66 מפה תעלה יותר מאוחר
Shai B פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 נכון שיום אחד אתם פשוט תשמחו להקדים את זה טיפה? :?
E.Z פורסם ינואר 4, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 4, 2006 נכון שיום אחד אתם פשוט תשמחו להקדים את זה טיפה? :? שלילי. אנחנו מתחשבים בפקחים שקמים גם ככה מוקדם בבוקר
Ilan Jonas פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 ובנו שעובדים כל היום. יש יןתר סיכוי שנאחר מאשר שנקדים :roll:
mickey lip פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 זה עוד מוקדם. כשאני ורן התחלנו לטוס טיסות לילה ביום חמישי לפני שהטירוף נהפך לTFC , היינו ממריאים לפעמים ב2300-2400. לא לשכוח שיש לנו גם ילדים קטנים בבית ועד שהם הולכים לישון...........
matan פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 נכון מאוד שכאשר יש ילדים קשה מאוד לפני 2200 ואפילו יותר למצוא לעצמך קצת זמן אפילו ללכת לשירותים בשקט(אני יודע את זה מניסיון אצלי במשפחה)אבל אתם צרכים להבין שחוץ ממכם שאתם רוב פה של מבוגרים,יש כאלה נערים,שבשעה 2100-2300 יכולים להיות על המחשב,אבל להתחיל ב2200 טיסה בשבילנו זה קצת קשה,יש לחץ של בגרויות ולימודים,וגם לנו מגיע קצת להינות כמוכם .כמובן שאני חלילה לא בא אל אף-אחד בטעות,אני פשוט מסביר פה את הצד של הנערים(לפחות רובם פה)
Asaf Brietbard פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 אפשר לעשות כמו בכדורגל - "נבחרת הנוער" תטוס שעתיים לפני ה"נבחרת הבוגרת"... אפשר לקרוא לזה TANFC Thurthday AfterNoon Flight Club. וסתם לאיפוס: כאשר השעה אצלנו 2100, באוסטרליה השעה 0900 (כתלות בשעון קיץ/חורף וכו'). רוצה להעיר את הפקחים שם בשש בבוקר? :mrgreen: הכרתי פעם מישהו, שכמה דקות לפני שמת - העיר אוסטרלי בשש בבוקר.... והמבין יבין ... רק טיסות נעימות! אסף.
matan פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 אסף,עם הכל כבוד,לא דיברתי ספציפית על הפקחים באוסטליה וזה גם מה שמשתמגע מדברי. בכלליות שטסים באירופה והשעות הן סבירות,אז זו הבעיה שלנו.
אורח פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 לא יודע אם שמת לב, אנחנו עכשיו באוסטרליה אחרי זה קופצים לניו זילנד, מיקרונזיה, מנילה ואז ל כיוון הונג קונג, יפן וכו' וכו' לצערכם נערים יקרים, מרבית ה TFC הם "זקנים" שעובדים לומדים ומשפחות ולכן גם הטיסות הן בלילה. עכשיו שאנחנו באוסטרליה, אנחנו משתדלים לכוון לכיוון השעות השפויות שלהם (לא שהם כיוונו לשלנו כשהם באו אלינ) , אבל עיין אנחנו נחמדים יותר . מקווה שתבינו ותסלחו לנו, אנחנו רק רוצים שיצטרפו אלינו כמה שיותר, כי זה כיף לטוס ככה בחברותה וללא לחץ של חברת תעופה :wink: להית באפרון שם בדאון אנדר ליד הקנגרו.
danb2000 פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 זה עוד מוקדם.כשאני ורן התחלנו לטוס טיסות לילה ביום חמישי לפני שהטירוף נהפך לTFC , היינו ממריאים לפעמים ב2300-2400. לא לשכוח שיש לנו גם ילדים קטנים בבית ועד שהם הולכים לישון........... ה ל ל ו י ה ! ! ! אני חושב לעבור קורס בהיפנוט כדי להשכיב את הבנות לשון לפי הצורך :mrgreen: אבל עד אז כמה שיותר מאוחר ככה יותר טוב
E.Z פורסם ינואר 4, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 4, 2006 לא יודע אם שמת לב, אנחנו עכשיו באוסטרליה אחרי זה קופצים לניו זילנד, מיקרונזיה, מנילה ואז ל כיוון הונג קונג, יפן וכו' וכו'לצערכם נערים יקרים, מרבית ה TFC הם "זקנים" שעובדים לומדים ומשפחות ולכן גם הטיסות הן בלילה. להית באפרון שם בדאון אנדר ליד הקנגרו. הלוואי והיה לי זמן לטוס כמו החבר'ה הצעירים מה שנקרא השעה הזאת בול תפורה עלי פעם בשבוע לפני שישי שבת- שמים את המטלות מהלימודים בצדת דואגים שהסידור עבודה לא יעלה על שעת הטיסה, החברה יודעת שבשעה הזאת לא מפריעים (עלק)..ויאללה לאוויר הלוואי וזה היה יוצא יותר.
Ilan Jonas פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 הקטנה שלי אולפה היטב לישון ב19:30, מה שמשאיר בדיוק זמן להכין את הטיסה כמו שצריך בדיספצ'ר ולצעירים - אני מציע TTFC (כלומר TEEN TFC )
3Dvg פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 גם ל"נבחרת הנוער" מתאים 10.....לי אישית זה ממש מעולה ב-7 וחצי אני מסיים את העבודה מגיע הביתה מתארגן טיפה מארגן סנרי (בד"כ יש) מכין את הדפיות וגם במקרה מחר יש סיכויי גבוהה שאני יאחר אם בכלל אני יגיע (תור לרופא......בבעעע.....צבא... :oops: ) אז שיהיה טיסה נעימה לכולם!
אורח פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 נכון מאוד שכאשר יש ילדים קשה מאוד לפני 2200 ואפילו יותר למצוא לעצמך קצת זמן אפילו ללכת לשירותים בשקט(אני יודע את זה מניסיון אצלי במשפחה)אבל אתם צרכים להבין שחוץ ממכם שאתם רוב פה של מבוגרים,יש כאלה נערים,שבשעה 2100-2300 יכולים להיות על המחשב,אבל להתחיל ב2200 טיסה בשבילנו זה קצת קשה,יש לחץ של בגרויות ולימודים,וגם לנו מגיע קצת להינות כמוכם .כמובן שאני חלילה לא בא אל אף-אחד בטעות,אני פשוט מסביר פה את הצד של הנערים(לפחות רובם פה) אז תארגנו לכם חבורה שתטוס בשעה 20:00. אין מה לעשות חבר'ה, הגרעין של TFC מורכב מאנשים שהשעות הנוחות בשבילם לטוס הן אלה. כולם מוזמנים להצטרף, אבל אילו השעות. לכם יש לחץ של בגרויות? אני עובד 10 שעות ביום, לומד לתואר שני עם עבודות, מבחנים, שני סמינרים, תיזה להגיש ואישה. ואני בטוח שלי יש חיים קלים ביחס לאילו שיש להם ילדים... בקיצור, מתן, זה נשמע לי כמו "אוי יוי יוי, יש לנו בגרויות ולימודים וגם לנו מגיע". אוי, זה באמת מה שאמרת. בקיצור, יום שישי הוא יום קצר, והרבה יותר פשוט בשבילכם מאשר בשבילנו, וגם יום חמישי. אז תבקשו רשות מאמא, תהיו קצת עייפים בבצפר פעם בשבוע ובואו לטוס. או לא.
Yahav Barzilay פורסם ינואר 4, 2006 דיווח פורסם ינואר 4, 2006 מסכים עם אורן, רק בלי החלק של תואר, עבודה וכו... בדר"כ אני לא טס ב-TFC (טסתי פעם או פעמיים בגלל חוסר זמן) אבל לא יכלתי שלא להתערב בדיון הזה, למרות שגם אני כמובן מה-TEEN. אבל ידוע שה-TFC זה גרעין של אנשים קצת יותר מבוגרים שעסוקים בהרבה דברים אחרים של היום יום. אז מה מתלוננים שהם עושים את זה מאוחר ושיקדימו, בלי קשר לסיבה של הפקחים בחצי השני של העולם, בא לכם לטוס? תטוסו בשעות שנוחות לכם אף אחד לא הכריח אתכם לטוס איתם ובשעה שלהם. ד"א, נראה לי שאני אצטרף אליכם השבוע, כמה זמן משוער לנתיב הזה?