Erez Savir פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 אחרי כמה שבועות של אין ספור שמועות סוף סוף מיקרוסופט הודיעה רשמית על הסימולטור הבא. הנה ההודעה: "Microsoft Flight Simulator has been around now for over 20 years! Every time the PC has improved in its performance, its capability, its graphics ability - MSFS has really been there to take advantage of those opportunites. I've brought with me a sneak preview of the next generation of Microsoft Flight Simulator. It's a really immersive environment that's being led by Windows Vista graphics and the next generation of DirectX. You can see the realism of the reflection...I'm actually going to drive...try to drive...with my XBox 360 controller plugged directly into my Windows Vista PC. You can really start to see the smoke from the boat..the independent and kind of live light that you see with the waves...with some of the birds and the trees that you'll start to see. This is the immersive environment that people expect from PC gaming with the next generation of Windows PCs...Windows Vista really starts to deliver. [flys by island in the sim] Off the west coast of Maui, it's not a bad place to be. The game developers actually have a little bit more than a year to continue working on the product, so the final product is going to be even better. But one thing's for sure, gaming is going to be awesome on Windows Vista." כאן יש סקרין סוטש: http://www.avsim.com/pages/0106/FSX/fsx_thumbs.html כמה דברים שראיתי מהתמונות שיש שינוי, יש ציפורים,המים נראים הרבה יותר טוב,המטוסים נראים יותר טוב,בעיקר השטח נראה יותר טוב... ובנוסף יש FAQ לשאלות על הסימולטור החדש... http://www.avsim.com/pages/0106/FSX/qanda.html יום טוב!
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 מדהים שווה כל bite של זיכרון וכל Hz של מהירות
Moshe Bensal פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 עוד אתר להתרשמות, תהנו. http://www.fsplanet.com/fsplanet_com_fsx.htm
AaronDagan פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 ועוד אתר (לדעתי החשוב מכולם.........) להתרשמות : http://www.flightsim.com/cgi/kds?$=main ... sx0104.htm תהנו..יש למה לצפות.......... אהרון דגן
Ido Rosenthal פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 סוף סוף האם הX הוא כמו הFS2006?. X=10 => FSX=FS10 FS10= FS2006 => FSX=FS2006 מבחינת רשמים: Q: Will aircraft from FS2004 be compatible with “Flight Simulator X”?A: Backward compatibly with existing 3rd party content is and has always been a priority for us, and we attempt to test as many add-ons as possible in order to provide the greatest level of compatibility. זה לדעתי הדבר החיובי היחידי שרואים שם, מההתרשמות אנחנו נצטרך בנוסף לשדרוג משמעותי למערכת לשדרג גם את מערכת ההפעלה להתאמה מלאה לסימולטור. חוץ מזה הם רושמים שעיקר השינויים יהיו קוסמטים, מבחינת העולם התלת מימדי ולהתרשם מהתמונות, לא רואים הבדל משמעותי חוץ מהשתקפויות אולי וזה לדעתי שולי בשביל הקהילה שלנו. דבר נוסף שהם רושמים זה שיהיו "משימות" לטייסים, נו באמת.... הם ניסו את זה בFS2002 ובFS2000 אם אני לא טועה וזה פשוט מעפן חוץ מזה שאנחנו אוהבים לטוס אונליין וזה בטח לא חופף.
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 זהו האתר שפוגע בזכויות יוצרים, לא? עוד אתר להתרשמות, תהנו.http://www.fsplanet.com/fsplanet_com_fsx.htm
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 חדשות טובות. קראתי מספר פרסומים, הפרטים מטושטשים עד עיצבון, PR ועוד PR והתוצאה ערפל. חבל. נראה כסימן שעדיין לא נגעו בכלום ועיקר ההחלטות לגבי הגדרת המוצר עוד לפניהם. את החומר שפרסמו גם אני בלי שום מידע יכלתי לכתוב. אחרי כמה שבועות של אין ספור שמועות סוף סוף מיקרוסופט הודיעה רשמית על הסימולטור הבא.יום טוב!
Moshe Bensal פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 זהו האתר שפוגע בזכויות יוצרים, לא?עוד אתר להתרשמות, תהנו.http://www.fsplanet.com/fsplanet_com_fsx.htm אין לי שום מושג, לא מכיר לא יודע, מישהו העביר לי במסנג'ר, ואני העברתי כמו שהוא. אם יש עברה על החוק, וראוי להסיר אותו מכאן, אין לי שום בעיה, שיחליטו המנהלים וכל הנוגעים בדבר מה שיחליטו, לי אין בעיה.
Or Netzer פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 חברים בלי להתלהב, צריך מחשב על לדעתי כדי להריץ כזה דבר בגרפיקה של התמונות פה. כל גרסה יותר ריאליסטית ויותר רצחנית מהשניה.
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 לפני 3 שבועות פורסם אצלנו: http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... planet+com זהו האתר שפוגע בזכויות יוצרים, לא?עוד אתר להתרשמות, תהנו.http://www.fsplanet.com/fsplanet_com_fsx.htm אין לי שום מושג, לא מכיר לא יודע, מישהו העביר לי במסנג'ר, ואני העברתי כמו שהוא. אם יש עברה על החוק, וראוי להסיר אותו מכאן, אין לי שום בעיה, שיחליטו המנהלים וכל הנוגעים בדבר מה שיחליטו, לי אין בעיה.
Itai Ganor פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 תודה עידו,! שימו לב שם לאזור של המפרט של המחשב בכתב, If your PC is at least a Pentium 4, 2.8 GHz, with at least 1GB of SDRAM and a fast EIDE or SATA hard drive, with a, זה בול מה שיש לי רק צריך לשדרג תכרטיס מסך ומהר
Niv Malin פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 יווו איזה אדיר זה! נראה מציאותי וריאליסטי לחלוטין!! אבל תראו איזה מערכת זה דורש..... חבל על הזמן...... You'll want an Intel PCI Express capable video card with minimum of 128MB of GRAM. You'll also want a minimum NVIDIA 6800 or ATI Radeon X850. Best would be NVIDIA 7800 with 256MB GRAM. But, save your money on the 512MB models. That's probably overkill and over-spending Gear up with a minimum of 1GB dual channel DDR2 SDRAM at 533 MHz. Best would be 2GB at 667 GHz נראה לי שאני יעדיף להשאר עם 2004 ועם כל התוספות שלו..... אני יהנה רק בלראות תמונות...
Yoav פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 טוב... צריך לסחוך כסף לשדרוג לג'יגה ראם וכרטיס הגון =D
yuval_el פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 ארז, מה שבטוח לא תצטרך לערוך תמונות יותר אני אישית מקווה שהם ישתפרו בכל מה שקשור לטיסה עצמה ולא יתמקדו רק בגרפיקה.
Meitar Lugasi פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 אהבתי (מי שלא שם לב, הרכבים על הכבישים כמובן!)
Omer Efrat פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 סוף סוף האם הX הוא כמו הFS2006?. X=10 => FSX=FS10 FS10= FS2006 => FSX=FS2006 מבחינת רשמים: Q: Will aircraft from FS2004 be compatible with “Flight Simulator X”?A: Backward compatibly with existing 3rd party content is and has always been a priority for us, and we attempt to test as many add-ons as possible in order to provide the greatest level of compatibility. זה לדעתי הדבר החיובי היחידי שרואים שם, מההתרשמות אנחנו נצטרך בנוסף לשדרוג משמעותי למערכת לשדרג גם את מערכת ההפעלה להתאמה מלאה לסימולטור. חוץ מזה הם רושמים שעיקר השינויים יהיו קוסמטים, מבחינת העולם התלת מימדי ולהתרשם מהתמונות, לא רואים הבדל משמעותי חוץ מהשתקפויות אולי וזה לדעתי שולי בשביל הקהילה שלנו. דבר נוסף שהם רושמים זה שיהיו "משימות" לטייסים, נו באמת.... הם ניסו את זה בFS2002 ובFS2000 אם אני לא טועה וזה פשוט מעפן חוץ מזה שאנחנו אוהבים לטוס אונליין וזה בטח לא חופף. זה לא הדבר היחידי החיובי שרואים: We are also improving the multiplayer technology to allow the community to connect in new ways. אהבתי את הרכבים ובכלל את הרעיון לדמות סביבה יותר מציאותית (כמו רכבים, השתקפות, עשן, אוניות) ואהבתי את זה:
Ran Bonfil פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 אני חושב שלהתלהב מזה זה עוד קצת מוקדם, אומנם הם פרסמו תמונות, והסביבה באמת יותר ריאליסטית [מה שמצריך מערכת יותר חזקה] א ב ל אני עוד לא ראיתי תמונה של מסלול המראה\ שדה תעופה אחד, מה שדיי משמעותי לנו, הם התרכזו נורא בטקסטורות המים החדשות מה שלא כ"כ חשוב [אני לא חושב שאנשים פה טסים על המים ] נחכה ונראה מה הם יראו לנו בהמשך... נקווה שזה לא יכאב הרבה לכיס..
yoni revivo פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 אני גם תומך בגישה המתונה יותר.. סה"כ בשעתו גם FS04 נראה חדשני ביחס לFS02. באמת לא נראה לי שחברה כמו מיקרוסופט תעשה מעצמה צחוק באופן רשמי, אין ספק שיש שיפור ניכר במגוון תחומים. השאלה היא האם זה שווה את ההמתנה, התמורה והדרישה (הדי מוגזמת הייתי אומר). אגב, לפי דעתי תשכחו שהם ישקיעו בב"ג ברמה של התוספים. הם מבצעים שיפור באופן גלובלי (מערכת מזג אוויר, טקסטורות דיפולטיות חדשות ובמקרה הזה: תוספת חיים לסימ' - ציפורים עצים דינאמיים ועוד ועוד), לא משהו ספציפי.. לפחות לא נראה לי שבמזרח התיכון. נחכה ונראה..
E.Z פורסם ינואר 6, 2006 דיווח פורסם ינואר 6, 2006 מהתמונות אפשר לומר שמדובר בשינויים קוסמטים שוליים בלבד- אין שינוי בשמיים הקרקע- מדובר באפקט השתקפות ועוד פונקציות של DYNAMIC SCENERY.. זה לא יפיל אותנו מהכסא במקרה הטוב יפיל לנו את המחשב... שכתבתי את הביקורת על פלייט סימולטור 2004 לגיימר- נתתי לו ציון סביר רק בגלל השמיים לא מעבר ללא השינוי של השמיים הוא היה מקבל אצלי הרבה יותר נמוך. מגרסה לגרסה רמת הבדלים נהיית מינורית בעבר היה משתלם למי שחובב את העניין לשדרג מחשב עכשיו אני לא בטוח שזה הכי משתלם- אל תשכחו שיצאה גרסת 2004 הרבה תוספים נפלו - ועברה לפחות חצי שנה עד שנה עד שהחברות שיחזרו אותם (ע"ע LDS). אני יודע שיש לא מעט אנשים בעולם שנשארו בגרסאות קודמות של הסימולטור.. צאו מנקודת הנחה שטייס FS ממוצע משקיע 40 דולר בתוכנה +30 דולר בתוסף (50 אם זה PMDG :mrgreen: ) X 2 עד 3 תוספים זה סכום בסף רציני. ועכשיו באה MS ומפילה את כל התוספים - החברות עצמם לא מחוייבות לתת תמיכה לגרסאות FS חדשות יותר, הלקוח ז צריך לעשות חושבים טוב מאוד אם שווה לו לעבור לגרסה החדשה. סיכום עניין- לא בטוח שמשתלם יהיה לשדרג לפי מה ש MS מציגה כאן ....
Ran Bonfil פורסם ינואר 6, 2006 דיווח פורסם ינואר 6, 2006 תוספת לביקורת: לפי התמונה של ה744 שצולמה, נראה כי המטוסים של העתיד לא ייצטרכו גלגלים :roll: אני מסכים עם אלעד, אני לא חושב שהציפורים, עצים זזים, אפקט מים זה מה שאתם מסתכלים עליו בפיינל קצר, שרק אז זה מספיק קרוב כדי לראות את הדברים האלו. גם לגבי התוספים (LDS, PMDG) ששילמנו עליהם מספיק כסף, ואני אישית נהנה מאוד מהם, חבל שלא יעבדו בגרסא החדשה כמו שכתבתי, עד שלא נראה תמונה של מסלול עם טקסטורות שנראות ברמה גבוהה + , ומדמות מסלול המראה בצורה הטובה ביותר, אני לא יישתכנע לMS
אורח פורסם ינואר 6, 2006 דיווח פורסם ינואר 6, 2006 לפני 3 שבועות פורסם אצלנו:http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... planet+com זהו האתר שפוגע בזכויות יוצרים, לא?עוד אתר להתרשמות, תהנו.http://www.fsplanet.com/fsplanet_com_fsx.htm אין לי שום מושג, לא מכיר לא יודע, מישהו העביר לי במסנג'ר, ואני העברתי כמו שהוא. אם יש עברה על החוק, וראוי להסיר אותו מכאן, אין לי שום בעיה, שיחליטו המנהלים וכל הנוגעים בדבר מה שיחליטו, לי אין בעיה. עופר, האתר לא פוגע בזכויות יוצריםבאופון מכוון או במודע. באותה מידה זה היה יכול לקרות באבסים, פלייטסים וכל אתר אחר. מתשתמש הכין חבילה מהסנרים המדוברים, והעלה את זה לאתר. אין למנהלי האתר יכולת להכיר כל סנרי חינמי בעולם ולסנן. ברגע שהם קיבלו תלונה הם הסירו א תהקבצים.
אורח Ofek פורסם ינואר 6, 2006 דיווח פורסם ינואר 6, 2006 אורן,מהכרותי עם האתר ,וממקרים שקרו בעבר,האתר הזה פוגע באופן די מוצהר בזכויות יוצרים,למשל זכור לי מקרה לפני שנתיים בערך,שכמה צביעות של חנן אפשטיין הועלו לאתר,למרות שהוא כותב מפורשות ברידמי שאין להעלות את הצביעות לאתר כלשהו ללא אישורו,ויש עוד מקרים של רמיסת זכויות יוצרים שקרו בעקבות האתר הזה.