עבור לתוכן
Arie Halperin

כינויים בטיסות רשת בארץ

Recommended Posts

פורסם

אני צופה לפעמים בטיסות ולא מבין מדוע אתם (לא כולם)טסים בססנות

או במטוסים קלים אחרים בכינויים של אלעל

ולא ???4X

מדוע שלא נהייה מציאותיים עד הסוף???

ראיתם פעם ססנה של אלעל???

פורסם

בתור אחד שמפקח על רוב הטייסים שטסים בכאלה כינויים, הסיבה לדעתי היא שהם פשוט קצת חדשים ורובם עם הזמן עוברים לכינויים יותר מציאותיים, אבל לפי דעתי לפני שהם טסים בכינוי מציאותי הם צריכים לדעת קודם לטוס וזה דבר שגם לומדים עם הזמן ונסיון, לסיכום שתדעו שכמעט כל סוף שבוע שאני בבית אני קולט בחטיבה 3-4 טייסים חדשים ולפעמים אף יותר, זה קצב קליטה די מכובד שלפעמים ניראה כאילו שזה מוריד את הרמה בחטיבה אבל לטווח הרחוק זה רק מעלה.

פורסם

לדעתי זה לא מסוך ותוך חצי שניה מחליפים כינוי וזה אל בעיה לזכור את הכינוי במקרה הכי גרוע אפשר לרשום אותו כמו את כל הנתונים שמקבלים מהפקח.

פורסם

אהלן.

אתם מתבלבלים בכינויים?

בכלי טיס אמיתיים תמיד רשום הכינוי מול עיניי הטייס/ים. ואתם אולי תתפלאו לדעת שלא מעט טייסים של אל על רושמים את מס' הטיסה ,לדוגמא ELY315 על חתיכת נייר ושמים מול העיניים,כדי לא לשכוח.

אז אם החלפתם את הכינוי הרגיל שלכם לכינוי אחר,פשוט תרשמו אותו בגדול על חתיכת נייר ותשימו איפה שנוח לכם.

בתעופה יש כלל מאוד חשוב ,לא לזכור כלום בעל פה!!!

מה כתוב-עושים!

8)

פורסם

דבר ראשון טיסים טסים קצת יותר ממה שאנחנו טסים.

ובטיסות אצריות של מטוסים קטנים אז אומרים את השם של המטוס ובטיסה מסחרית לא אומרים אבל ברור שלכל מטוס יש שם זיהוי משלו. תתארו לכם מה היה קורה אם לא היו לנו שמות אז מה תאומים היו עושים????. ואם למשהו קשה לזכור אז שירשום

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...