Arie Halperin פורסם ינואר 29, 2004 דיווח פורסם ינואר 29, 2004 אני צופה לפעמים בטיסות ולא מבין מדוע אתם (לא כולם)טסים בססנות או במטוסים קלים אחרים בכינויים של אלעל ולא ???4X מדוע שלא נהייה מציאותיים עד הסוף??? ראיתם פעם ססנה של אלעל???
Izik Bakshi פורסם ינואר 30, 2004 דיווח פורסם ינואר 30, 2004 בתור אחד שמפקח על רוב הטייסים שטסים בכאלה כינויים, הסיבה לדעתי היא שהם פשוט קצת חדשים ורובם עם הזמן עוברים לכינויים יותר מציאותיים, אבל לפי דעתי לפני שהם טסים בכינוי מציאותי הם צריכים לדעת קודם לטוס וזה דבר שגם לומדים עם הזמן ונסיון, לסיכום שתדעו שכמעט כל סוף שבוע שאני בבית אני קולט בחטיבה 3-4 טייסים חדשים ולפעמים אף יותר, זה קצב קליטה די מכובד שלפעמים ניראה כאילו שזה מוריד את הרמה בחטיבה אבל לטווח הרחוק זה רק מעלה.
ELY3201344684060 פורסם ינואר 30, 2004 דיווח פורסם ינואר 30, 2004 זה לא קל כל הזמן להחליף כינויים ולהתבלבל. אם מישהו רוב הזמן טס במטוס כבד ומדי פעם במטוס קל, אולי הוא התרגל לכינוי של אל על.
Gal פורסם ינואר 30, 2004 דיווח פורסם ינואר 30, 2004 לדעתי זה לא מסוך ותוך חצי שניה מחליפים כינוי וזה אל בעיה לזכור את הכינוי במקרה הכי גרוע אפשר לרשום אותו כמו את כל הנתונים שמקבלים מהפקח.
Itay Zecharia פורסם ינואר 30, 2004 דיווח פורסם ינואר 30, 2004 אכן... צריך להסביר לכל הטסים טיסות פנים בארצנו עם מטוסים קלים שישתמשו באותו קריאה מסוג 4X כדי להתקרב עד כמה שאפשר למציאות.
Levon Melik פורסם ינואר 30, 2004 דיווח פורסם ינואר 30, 2004 אהלן. אתם מתבלבלים בכינויים? בכלי טיס אמיתיים תמיד רשום הכינוי מול עיניי הטייס/ים. ואתם אולי תתפלאו לדעת שלא מעט טייסים של אל על רושמים את מס' הטיסה ,לדוגמא ELY315 על חתיכת נייר ושמים מול העיניים,כדי לא לשכוח. אז אם החלפתם את הכינוי הרגיל שלכם לכינוי אחר,פשוט תרשמו אותו בגדול על חתיכת נייר ותשימו איפה שנוח לכם. בתעופה יש כלל מאוד חשוב ,לא לזכור כלום בעל פה!!! מה כתוב-עושים!
Gal פורסם ינואר 31, 2004 דיווח פורסם ינואר 31, 2004 דבר ראשון טיסים טסים קצת יותר ממה שאנחנו טסים. ובטיסות אצריות של מטוסים קטנים אז אומרים את השם של המטוס ובטיסה מסחרית לא אומרים אבל ברור שלכל מטוס יש שם זיהוי משלו. תתארו לכם מה היה קורה אם לא היו לנו שמות אז מה תאומים היו עושים????. ואם למשהו קשה לזכור אז שירשום