shapira amir פורסם ינואר 14, 2006 דיווח פורסם ינואר 14, 2006 מחר ה-ISD התותחים משחררים את הגרסה השניה של מילאן מלפנסה פרטים: http://forums.avsim.net/dcboard.php?az= ... &mode=full קשה להאמין שזה חינמי !!!!
zmatan פורסם ינואר 14, 2006 דיווח פורסם ינואר 14, 2006 וואו! :shock: :shock: :shock: :shock: פשוט מדהים מה שהחברה האלה עושים ועוד בחינם! כל הכבוד להם!
Niv Malin פורסם ינואר 14, 2006 דיווח פורסם ינואר 14, 2006 איך הפריימים? זה יוצא רק מחר איך אתה כבר רוצה לדעת?! אבל החברה שעשתה את הסינרי הזה בדרך כלל יוצרת סינרים שלא אוכלים פריימים.... כמו הסינרי של רומא...
Yehonatan_el פורסם ינואר 14, 2006 דיווח פורסם ינואר 14, 2006 WOW :shock: :shock: זה מדהים!!! ד"א למי שלא ידע יצא סינרי בטא חינמי למינכן יש אותו באתר החטיבה הגרמנית
Niv Malin פורסם ינואר 14, 2006 דיווח פורסם ינואר 14, 2006 WOW :shock: :shock: זה מדהים!!!ד"א למי שלא ידע יצא סינרי בטא חינמי למינכן יש אותו באתר החטיבה הגרמנית נכון זה V1 עכשיו יוצא V2....
Ido Rosenthal פורסם ינואר 15, 2006 דיווח פורסם ינואר 15, 2006 WOW :shock: :shock: זה מדהים!!!ד"א למי שלא ידע יצא סינרי בטא חינמי למינכן יש אותו באתר החטיבה הגרמנית נכון זה V1 עכשיו יוצא V2.... הוא מדבר על מינכן אתה עונה לו על מילאן...
Eldar Sella פורסם ינואר 15, 2006 דיווח פורסם ינואר 15, 2006 מצוין!! חיכיתי לסינרי טוב של מילאנו! ועוד עכשיו אני מכיר את השדה טוב
Erez Savir פורסם ינואר 16, 2006 דיווח פורסם ינואר 16, 2006 זה יצא!!! להשיג מכאן: http://library.avsim.net/esearch.php?Ca ... DLID=79750 תהנו...
Eldar Sella פורסם ינואר 16, 2006 דיווח פורסם ינואר 16, 2006 אמאלה :shock: :shock: :shock: רק לפי התמונות זה כל כך דומה לאמיתי!!! יום רביעי אני מפרמט רק אז אני אוכל לטוס לשם
Gadi L. פורסם ינואר 16, 2006 דיווח פורסם ינואר 16, 2006 הסינרי מפורט בצורה מטורפת!! :shock: הייתי במילאנו כבר כמה פעמים ואני חייב להגיד שזה כמעט זהה למציאות, ביחוד הסינרי הלילי! תורידו!
ארז שיפרון פורסם ינואר 17, 2006 דיווח פורסם ינואר 17, 2006 סינרי באמת נהדר רק שאלה אחת.. מיישהו יודע איך אפשר ב LDS 767 לשנות NAV 2 כדי להפעיל את ה סינרי??? בהתחלה חשבתי שפשוט משנים את תדרי ה VOR אבל זה לא משפיע... תודה מראש, ארז.
Doron_Angel פורסם ינואר 17, 2006 דיווח פורסם ינואר 17, 2006 סינרי באמת נהדר רק שאלה אחת..מיישהו יודע איך אפשר ב LDS 767 לשנות NAV 2 כדי להפעיל את ה סינרי??? בהתחלה חשבתי שפשוט משנים את תדרי ה VOR אבל זה לא משפיע... תודה מראש, ארז. ארז, LDS 767 מאפשר בחירת תדרים חוקיים בלבד ולא כל תדר. נתקלתי בבעיה זו גם בסינרי של Bremen-EDDW אשר עושה שימוש דומה להסעת שרולים, קריאה לרכב תידלוק, רכב קייטרינג וכו'. כך שלצערי, נראה לי כי שימוש במטוס זה לא יאפשר ניצול כל הפונקציות... :? אשמח לדעת כי אני טועה... :wink:
Ido Rosenthal פורסם ינואר 18, 2006 דיווח פורסם ינואר 18, 2006 למה אתה מתכוון תדרים חוקיים ? הוא פשוט מדלג על התדרים שמוקצים לILS שאותם אתה יכול לכייל במקום היעודי לתדר ILS
Shtoza פורסם ינואר 18, 2006 דיווח פורסם ינואר 18, 2006 סינרי באמת נהדר רק שאלה אחת..מיישהו יודע איך אפשר ב LDS 767 לשנות NAV 2 כדי להפעיל את ה סינרי??? בהתחלה חשבתי שפשוט משנים את תדרי ה VOR אבל זה לא משפיע... תודה מראש, ארז. הבנתי איך. אתה משנה את התדר NAV 2 שנמצא בפאנל של הFirst Officer (שיפט+4) לפי החניה שבא אתה נמצא (אפשר למצוא את התדרים בטבלה שבאה עם הסינרי) ואז הולך לפאנל רדיו ולוחץ שמה על VOR R (כפתור קטן וכחול עם חץ עליו שנמצא במרכז הפאנל רדיו) אגב- הצצה קלה במדריך המטוס נתנה את התשובה :wink: אם לא ילך לך צור קשר ואני אעזור יום טוב עמית