danb2000 פורסם ינואר 19, 2006 דיווח פורסם ינואר 19, 2006 לפני דקה 15:21 זמן מקומי. זוג F15 מלווים 757 של אלעל לנחיתה על 12. מעניין :!: מישהו יודע או שמע משהו בעניין?
Ben Cohen פורסם ינואר 19, 2006 דיווח פורסם ינואר 19, 2006 לפני דקה 15:21 זמן מקומי.זוג F15 מלווים 757 של אלעל לנחיתה על 12. מעניין :!: מישהו יודע או שמע משהו בעניין? באמת שמעתי לפני 10 דקות לערך רעש מטוסים חזק, באזור עזריאלי (אם מישוהו מכיר נחלת יצחק) בדרך כלל זה אומר שהמטוסים נוחתים על מסלול 12, אבל הרעש הזה יוצא דופן מכיוון שאני גם לא רגיל לשמוע רעש בכלל של מטוסים וגם לא שניים שהיו צמודים מאוד אחד לשני... מקווה לעידכונים.
Meitar Lugasi פורסם ינואר 19, 2006 דיווח פורסם ינואר 19, 2006 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=70140856
רפאל פורסם ינואר 19, 2006 דיווח פורסם ינואר 19, 2006 מדובר במטוס אל על מדגם בואינג 757,שאבד עימו הקשר,בדרך לנחיתה . בשדה התעופה הוכרזה כוננות גבוהה,הטיסות הופנו לקפריסין וירדן. זוג מטוסי F15 של חיל האוויר הוזנק לעבר המטוס . __________________________________ גם אני שמעתי את המטוסים,בשעה 3:26 בידיוק,שאגה עצומה, הבטתי לשמיים ולא ראיתי דבר. מהרעש החזק הבנתי שמשהו מוזר קורה.. טוב-שהסתיים בשלום
Niv Malin פורסם ינואר 19, 2006 דיווח פורסם ינואר 19, 2006 המטוס נחת בשלום בשעה 15:30 בערך והפנו אותו לחנייה צדדית וכרגע בודקים את פרטי האירוע.... אני גאה בכל מהלך הארועים וכל הכבוד שלא לקחו סיכון והזניקו שני F-15 לאוויר! הנה עוד קישורים: http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/036/344.html?pFile=1 http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsF ... 84,00.html http://www.newsroom.co.il/?id=46831
Arie Halperin פורסם ינואר 19, 2006 דיווח פורסם ינואר 19, 2006 אכן זה מה שראיתי אבל לא הבנתי היה רעש חזק מאד של מטוסי סילון מעל מרכז ת"א לצערי לא פתחתי את הסקאנר כי לא יכולתי אריה
Niv Malin פורסם ינואר 19, 2006 דיווח פורסם ינואר 19, 2006 אכן זה מה שראיתי אבל לא הבנתיהיה רעש חזק מאד של מטוסי סילון מעל מרכז ת"א לצערי לא פתחתי את הסקאנר כי לא יכולתי אריה תקרא את הכתבות שצירפתי ואז תבין מה היה.....
רפאל פורסם ינואר 19, 2006 דיווח פורסם ינואר 19, 2006 אורמים שכאשר הוזנקו מטוסי הקרב,הם פנו עם מבערים נסיקה חדה,לכיוון הים. יבנה וכל היישובים הסמוכים לבסיס רעדו מההזנקה.
Tomer Haim פורסם ינואר 19, 2006 דיווח פורסם ינואר 19, 2006 אני גאה בכל מהלך הארועים וכל הכבוד שלא לקחו סיכון והזניקו שני F-15 לאוויר! גם אני גאה בחיל האויר שלנו אבל זה גרם לי למחשבה אחרת... זוכרים ש 4X-CDN, C172RG של מונאייר חזרה מרודוס, היא יצרה קשר אבל היוונים (בסוף התברר) איבדו את תוכנית הטיסה, את פיקוח ניקוסייה הם עברו בשקט ובאזור SOLIN, הוזנקו מטוסי קרב אליהם והנחיתו אותם, חס וחלילה בב"ג, אלא בבסים חיל אויר, ואז קמה קול צעקה, דרשו מהטייס (שפעל מעל ומעבר לפי הדו"ח) לשלם בעצמו את עלות ההזנקה שלא נדבר על הפרסומים השליליים שעשו בזמנו לתעופה הקלה, בענייני בטיחות... אני רוצה לראות מישהו פותח את הפה על אלעל.. (שלא יהיו אי הבנות, אני בעד ההזנקות במקרים דומים) נראה מי יקום על חברו מהטייסת העיקר שתשלמו אגרות בזמן
אורח פורסם ינואר 19, 2006 דיווח פורסם ינואר 19, 2006 אני גאה בכל מהלך הארועים וכל הכבוד שלא לקחו סיכון והזניקו שני F-15 לאוויר! גם אני גאה בחיל האויר שלנו אבל זה גרם לי למחשבה אחרת... זוכרים ש 4X-CDN, C172RG של מונאייר חזרה מרודוס, היא יצרה קשר אבל היוונים (בסוף התברר) איבדו את תוכנית הטיסה, את פיקוח ניקוסייה הם עברו בשקט ובאזור SOLIN, הוזנקו מטוסי קרב אליהם והנחיתו אותם, חס וחלילה בב"ג, אלא בבסים חיל אויר, ואז קמה קול צעקה, דרשו מהטייס (שפעל מעל ומעבר לפי הדו"ח) לשלם בעצמו את עלות ההזנקה שלא נדבר על הפרסומים השליליים שעשו בזמנו לתעופה הקלה, בענייני בטיחות... אני רוצה לראות מישהו פותח את הפה על אלעל.. (שלא יהיו אי הבנות, אני בעד ההזנקות במקרים דומים) נראה מי יקום על חברו מהטייסת העיקר שתשלמו אגרות בזמן וואלק מבין אותך אך לא את הקשר בין שני המיקרים. פה תקלה בהעברת תוכנית טיסה ותהנהגות היסטרית של הבקרה לאומת תקלת קשר שהסתדרה לבסוף. תסביר בבקשה ... :roll:
Ohad Shalev פורסם ינואר 20, 2006 דיווח פורסם ינואר 20, 2006 לפי מה שקראתי בעיתון מסתבר שהטייס כולה היה עם ניקוסיה כשת"א ניסוי ליצור איתו קשר... זה לא אחריות של פיקח ניקוסיה להעביר את המטוס לתדר ת"א לפני שהוא נכנס ל-SO CALLED "שעת טיסה" מחופי ישראל? ועוד שאלה... אין לפיקוח ת"א תקשורת עם פיקוח ניקוסיה? הרי אם היה קשר בין שתי העמדות, לא היו מזניקים בכלל מטוסי קרב שלא נדבר על 10 :shock: מכיוון שאז ת"א היה מודע לעניין שהאלעל הזה עוד לא עבר לתדר שלו... משהו פה פשוט לא מסתדר לי...
Tomer Haim פורסם ינואר 20, 2006 דיווח פורסם ינואר 20, 2006 וואלק מבין אותך אך לא את הקשר בין שני המיקרים. פה תקלה בהעברת תוכנית טיסה ותהנהגות היסטרית של הבקרה לאומת תקלת קשר שהסתדרה לבסוף. תסביר בבקשה בשני המקרים, קרה מצב כזה שמטוס "נחשד" בכניסה לארץ ובשני המקרים הטייס/צוות לא היה אשם, בשני המקרים הוזנקו מטוסי ח"א אך במקרה אחד תופעת הלוואי מסתיימת בהשמצה כללית ובשני בחיוך... עזוב.. סתם עוד הודעה בנוסח: "תמוד דופקים את השחורים"