Elad Zeierman פורסם ינואר 25, 2006 דיווח פורסם ינואר 25, 2006 למי שלא יודע נערך היום טקס חלוקת תעודות שת"פ מטעם אלעל בקמפוס בנתב"ג כל משתתפי הפרוייקט קיבלו תעודות ממנהל מחלקת הההדרכה של אלעל- אייל רובין ומסנכ"ל החברה ליאור יבור, כרגיל היה נחמד לפגוש את החבר'ה הנה קצת תמונות מהטקס ותמונות של ההדגמות שנעשו במוקאפים שהוקמו על ידי רן וישראל בחודשים האחרונים. כמו שחלי אומרת: יש כבוד
danb2000 פורסם ינואר 25, 2006 דיווח פורסם ינואר 25, 2006 ארוע מהנה ומכובד ביותר (למרות שלא קיבלתי תעודה :cry: - קובי לטיפולך). אנחנו שזכינו להיות חלק מהפרוייקט התקדימי הזה נהננו לכל האורך וקיבלנו המון מעצם ההשתתפות. גולת הכותרת מבחינתי באירוע של היום היא לא הכיבוד ולא הכבוד שזכינו לו אלא בכך שראינו במו ענינו ושמענו במו אוזנינו את מה שכבר ידענו מאלון והוא שהפרוייקט הזה מוערך לכל אורך שדרת הניהול של אלעל. נכון שלכל האורך זכינו ליחס מדהים מצד אנשי אלעל, דיברו אתנו ללא התנשאות ובגובה העיניים, ולא חסכו תודות והערכה על הידע שלנו ועל התרומה שנתנו לפרוייקט ולחניכים, אבל עם כל הקיצ'יות שבדבר - אותי ריגש להיות שם היום ולשמוע את אלעל ה"רשמית" מתגאה בפרוייקט ובשת"פ ואפילו "משוויצה" בו בפני העיתונות. בנוסף - אני בתור חבר לא כ"כ ותיק בחטיבה זכיתי להכיר באופן אישי כמה אנשים שהיו עד אז "אייקון" על המסך סוף סןף פנים מול פנים. בגילי המופלג לרכוש חברים חדשים (מכל הגילים) כאלה ששותפים ל"שריטה" זהבונוס גדול מאד. זה נאמר כ"כ הרבה פעמים אבל עדיין לא מספיק: תודה רבה :!: :!: :!: תודה רבה לקובי על שהוציא כל זאת לפועל, וכמובן לאלון ולאייל - זכות גדולה להכיר אתכם, תודה על האמון ונקווה שנתראה שוב בקרוב.
zvi rodes פורסם ינואר 25, 2006 דיווח פורסם ינואר 25, 2006 אני כבר רץ להראות לאישתי ,אולי תמונות אילו ישכנעו אותה שאני"בסדר" ויש עוד כמוני בעולם =D>
apereg פורסם ינואר 25, 2006 דיווח פורסם ינואר 25, 2006 שלום לכולם הטקס היום ציין עבורנו ב"אל על" הבשלה של שלושה תהליכים: 1. שימוש בתוכנות הסימולטור לאימון טייסים 2. בניית שני קוקפיטים בחברה 3. השת"פ עם VATIL, שבלעדיו כל התהליך הזה לא היה קורה. חשוב לי שתדעו, שבחברה מתייחסים לכל הפרוייקט, כולל ובעיקר לשיתוף VATIL בו, ברצינות רבה, ולא סתם התייצבו היום בטקס כל הנהלת החברה ללא המנכ"ל שהיה אמור להגיע, אך נאלץ לנסוע לחו"ל, ולא סתם אנחנו "משוויצים" בפני התקשורת - הפרוייקט הזה עבורנו הוא עוד מדרגה בדרך לשיאים חדשים של מצויינות ומקצוענות. אתם, שמתעסקים במקצוע התעופה ברצינות רבה כל כך, מבינים יותר מרבים אחרים, עד כמה חשובה כל התקדמות וכמה כל שיפור ביכולת האימון וההדרכה שלנו הם בעלי ערך. לקורסי הטייסים שלנו אנחנו מקבלים טייסים מנוסים ומוכשרים, אשר מוינו משלל מועמדים. אולם בקורס עצמו הם "מזיעים" לא מעט. באמצעות הפרוייקט הזה אנחנו מצליחים להביא אותם באותה רמת מאמץ, לרמה גבוהה יותר כבר לפני יציאתם לסימולטור בחו"ל, ובכך להביאם לקו הגמר - היציאה לטיסות הקו - ברמה טובה מאשר בעבר. אתם בוודאי מבינים עד כמה זה חשוב לנו ועד כמה זה תורם לרמת הטיסה הכללית, לסיכויי הצלחת הטייסים בקורס ולבטיחות. המשך התהליך, כמו ההתחלה, תלוי רק בנו: בתוך החברה, החל באחראי קורסי ההסבה, דרך הנהלות הציים, איל רובין ועד לצמרת החברה, כולם נחושים להמשיך בדרך, ואנחנו יודעים שיש לנו שותפים. הקורס הבא כבר "בדלת", ואני ממליץ לכל מי שרק יכול, להשתתף בחניכת הקורס (ומי שלא יצליח הפעם - יהיו עוד...). אין תחליף להכנות הקפדניות שנעשו (מנהלי הציים - כל הכבוד) ולהשקעה של כל אחד מכם. ותודה גם לשמוליק לין ורן פינקלס על המבצע המיוחד - מצטער - ללא פרטים נוספים, בגלל צנעת הפרט. בהזדמנות זו תודה לישראל רוט ולרן פינקלס על בניית המאמנים בחברה, עוד יש ליטושים אחרונים, אבל אתם רואים בתמונות שהמוצר לתפארת. מילה אחרונה לקובי. קובי הנהיג את הפרוייקט הזה כמו מנהיג אמיתי. התחיל במלאכה, ולאט לאט ביזר את הסמכויות, כך שה"רכבת" הזו יכולה לנסוע היום כמעט עצמאית, בכוח הנהגת מנהלי הציים, החונכים והרוח הטובה. אז תודה רבה לקובי, תמשיך לנהג את הפרוייקט הזה בחוכמה. אני בטוח ששיתוף הפעולה הזה לא הגיע לשיאו, ונצא עוד דרכים יצירתיות להדק את הקשר לטובת כל המשתתפים (אגב: עוד חודש מתחילות גם הסבות ל 777 ו-744 ובהם גם נשתמש לראשונה בתוכנות). תפקידי כאחראי על הפרויקט יסתיים אף הוא בזמן הקרוב, אבל אני לא הולך לשום מקום (אולי להסבה ל מטוס גדול יותר...) ואמשיך להיות בקשר. תודה ולהתראות
אורח פורסם ינואר 25, 2006 דיווח פורסם ינואר 25, 2006 וכרגיל, מי לא בא? :cry: אבל עדיין, היה לי העונג להיות חלק מהתהליך הזה, ומאוד משמח אותי לשמוע ולראות את ההערכה מצד אלעל.
danb2000 פורסם ינואר 26, 2006 דיווח פורסם ינואר 26, 2006 ...אבל אני לא הולך לשום מקום (אולי להסבה ל מטוס גדול יותר...) ... בטח אלון - גם יומך יגיע... גם אתה עוד תקבל בראש בהסבה מאיזה ילדון גאון בן 12 וחצי שיסביר לך איך בדיוק בנויה המערכת ההידראולית של ה-7X7 ואיך בדיוק אתה עושה בד"ח חירום של נחיתה עם מנוע אחד ובלי ונטיל בהצלחה בכל אשר תפנה - רק שלא תעלם לנו זה לא אותו דבר בלעדיך.
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 26, 2006 דיווח פורסם ינואר 26, 2006 נראה רציני, מקצועי, ברמה גבוהה ועם המון השקעה. ממש תענוג לראות משה
Itay Zecharia פורסם ינואר 26, 2006 דיווח פורסם ינואר 26, 2006 היה מרשים מאוד (למרות שקצת פספסתי את ההתחלה ). קובי ביקש לומר גם מילת תודה לירדן בן-דור על העיצוב המדהים של התעודות / כרטיסים שקיבלנו. עיצוב יפהפיה וכבוד להחזיק בכרטיס זה. כל הכבוד לקובי, אלון וכל הנוגעים בעניין. וכמו שקובי אמר, אנחנו יכולים להיות גאים בעצמנו
Shmulik Lin פורסם ינואר 26, 2006 דיווח פורסם ינואר 26, 2006 אירוע ברמה!! הנאה גדולה וגאווה לא פחות גדולה תודה לכל שעסקו במלאכה-כולל כולם כן ירבו שת"פים כאלו בינינו לבין אלעל תודות לקובי, רן ,מיקי ,אלעד וכל חברי הציים השונים על תרומה והשקעה ללא גבולות ירדן--תעודה מעוצבת ברמה גבוהה מאוד ולבסוף לאנשי אלעל אייל ואלון על אמון ענק בנו איך אומרים באיטלקית-FORZA IN GAMBE E'ANDIAMO AVANTI כל הכבוד לנו!!!!!!!!!!!!!BONNASERATA
אורח פורסם ינואר 26, 2006 דיווח פורסם ינואר 26, 2006 וואלק המספר 2 שלי ידע מתי לדפוק לי הידרנט 4 צול :S ממתין לארוע הזה, עושה ספירה לאחור והרופאה של אשתי מודיעה לה, יאלה לחדר לידה. נו באמת, מצאת לך תאריך, אי אפשר להמתין איזה יום יומיים ? :? לא נורא העיקר שנהניתם שם. היה לי הכבוד והעונג לללוות את הקורס האחרון ולסייע לכל הציים בהסבות הטייסים החדשים. למדתי המון ואני מקווה שסייעתי לחניכים בהתאם. תודה לאלעל במיוחד לאלון פרג ,אייל רובין ומנהלי הציים על האמון ועל האפשרות להשתתף בתדרוכי הצי, אלו היו ההרצאות המרתקות ביותר שהיתי נוכח בהן אי פעם וסיעו לי רבות לקדם את התחביב שלי צעד ענק קדימה לכיוון המקצוענות של העולם האמיתי. תודה לכל חברי VATIL שהשתתפו וסייעו בפרויקט זה, לולא העזרה שלכם לא בטוח שהינו יכולים להגיע לרמת העזרה שנתנו לאלעל ולחניכים ולא פחות חשוב לגדול ה VATILים, מר קובי דוד, ללא הטירוף שלו והדבקות שלו פרויקט ענק זה לא היה מגיע למיימדים שהוא הגיע. ותודה אחרונה לחונכים והחניכים של צי 742, התייחסתם אלי (באופן אישי) ולכל אחד מחברי לצי כאחד מכם וכל פעם שהיתי אתכם באימונים הרגשתי שלמרות שאני בקומה השניה של הביניין, אני ב FL360 ב 742 בדרכי לאמסטרדם :wink: לבוש במדי אלעל ועם 4 פסים נהניתי מכל שיניה במחיצתכם ואשמח לסייע לכם בכל עת. אתם גדולים לא פחות מהטוס המדהים הזה שאתם מטיסים, בהצלחה לכם ומקווה להפגש איתכם שוב בקורס הבא. רן.
Boeing744 פורסם ינואר 27, 2006 דיווח פורסם ינואר 27, 2006 כל הכבוד לכולם. הלואי והיה לי את הזמן והיכולת להשתתף. כולי תקווה שגם בעתיד הפרויקט ימשיך ויצליח
Yarden Ben-Dor פורסם ינואר 27, 2006 דיווח פורסם ינואר 27, 2006 כל הכבוד אנשים.. באמת אני ממש מקנא בכם שלא יצא לי להשתתף בפרוייקט האדיר הזה שרקמתם עם אל על! פשוט אין לי מילים להגיד לכם.. אתם פשוט גדולים! בעניין הכרטיס.. זה רק המעט שאני יכול לעשות בשבילכם! כל הכבוד!
makover פורסם ינואר 28, 2006 דיווח פורסם ינואר 28, 2006 במקום תעודה של אלעל, תעודת לידה :roll: :mrgreen: