עבור לתוכן
OmRI

ביטאון חה"א וירטואלי,מעוניינים..?תנו הצצה

Recommended Posts

פורסם

שלום שלום,

לאחר מחשבות רבות ותהויות מסויימות בר ואנוכי אמרנו לעצמנו,נו..למה לא לנסות לפחות?

ההחלטה עליה מדובר היא האם לנסות ולעניין אנשים בפתיחת ביטאון חיל האוויר וירטואלי.

בוא אסביר לכם בקצרה כיצד זה יתנהל,אנו נגייס טייסים אשר טסים בכל מיני סימולטורים שונים ובכך שהם יטוסו ויצלמו טיסות או שלמשל יתלווה אליהם צלם ממסגרת הביטאון ויצלם את התמונות בטיסה בה הוא משתתף.

יהיו גם כתבים אשר יכתבו בעזרת התמונות כתבה רצינית ומנוסחת היטב בעברית נכונה על הנושא שיוחלט עם הבנאדם שצילם את התמונות והכתב.

למשל,אם הבנאדם שיחזר תקיפה כמו זו של תעלת סואץ אז הכתב יכתוב עליה באופן הוירטואלי ויבסס אותה על פי המציאות.

כמובן יש צורך באנשים בעלי כישורי כתיבה אשר מעוניינים,הכתבה צריכה להיות מועברת בצורה מעניינת ומהנה לקריאה.

אם זה נראה לכם מעניין,הגידו זאת בעזרת הודעות פרטיות אשר יישלחו אל בר או אליי.

שימו את הפרטים שלכם שם ואם כמובן יש לכם זמן לכך,בין אם אתה כתב או זה שיצלם את התמונות ויטוס בסימולטורים השונים.

כמובן בר ואני חשבנו רבות על כך כמו שציינתי למעלה וכל הגישה,האופן וצורת המחשבה תהיה מאוד רצינית כלפיי העניין וזה דורש השקעה

מכל מי שיכלל במסגרת וירטואלית זו.

עכשיו אנו נתייחס גם לפי החוקים של מערכת הפורומים כאן,אנו לא נפרסם כאן כתבות הקשורות בנושאים פוליטים או הפצצות על עמים אחרים והרג שלהם.

כמו כן,כל העיתון ייערך בפוטושופ וזה יהיה ממש כמן חוברת כמו האמיתי רק עם עיצוב אחר ומקורי.

עיינו,אם יש עניין שלחו הודעות פרטיות.

בתודה,בר ועומרי שגב.

פורסם

שלום עמרי,

רעיון נחמד ביותר שלפי דעתי יכול להעלות את הקהילה בכמה רמות,

מצד שני, האם אתה מתכוון בשם "ביטאון חיל האויר הוירטואלי" רק לחיל האויר, או שגם ייצוין בו הנושא של התעופה האזרחית, שרובינו עוסקים בו פה?

אם גם נושא התעופה האזרחית יכנס לתוכו, הרעיון הוא מעולה ואני מוכן לעזור אם תרצו :)

פורסם

היה בעבר ניסיון שלי ושל שאדי לפתוח עיתון...

הוא היה נקרא אוטופיילוט.

פירסמנו את המהדורה הראשונה, ולאחריה שנינו נרדמנו...

אני שמח שיש ניסיון נוסף להרים כזה דבר.

תעשה חיפוש של AUTO PILOT בפורום ובטח תתקל בזה.

בהצלחה.

פורסם

היי רן ואפיק,

קודם כל תודה על התגובות,שנית אפיק בר ואני מתמידים בכל מה שאנו קובעים לעצמנו לעשות.

אם התחלנו משהו,אנחנו עושים אותו עד הסוף וכמו שצריך.

עכשיו בנוגע לשאלתך רן,כמו שאני מכבד את חוקי הפורום אני כמובן גם אתחשב בכל סוגי התעופה.

כמובן שנצטרך אנשים שיעזרו,יהיה נחמד גם בסופו של דבר אם אחד מהאנשים כאן בחטיבה יתנדב לסקר על מטוס מסויים שיפורסם במהדורה בין אם זה לסקר למשל את ה-738 החדש של Posky או את ה-PMDG.

אני מתחשב בכל חובבי התעופה כאחד,ככל שהגיוון יעלה והביקוש גם כן...בר ואני יותר נתמיד זה מעלה את המוטיבציה ואת הרצון לכך.

אני בנוסף בטוח שיש כאן בקהילה כותבים מוכשרים מאוד שאוהבים זאת גם,ושיש כאלו שאוהבים לצלם.

בכל זאת,הינכם מוזמנים כל המעוניינים בדבר גם בכדי לקבל פרטים ולאן ממשיכים הלאה להתחבר למסנג'ר שלי שהוא: omri3563@walla.com.

לילה טוב שיהיה חבר'ה!

פורסם

קודם כל תבורכו על הרעיון והיוזמה

השאלה שלי האם תעסקו רק בטיסות?

או שתעסקו בכל נושא שקשור בתעופה וירטואלית

פורסם
קודם כל תבורכו על הרעיון והיוזמה

השאלה שלי האם תעסקו רק בטיסות?

או שתעסקו בכל נושא שקשור בתעופה וירטואלית

לא כמובן שלא רק טיסות,אנו נתעמק בכל הקשור לעולם התעופה הווירטואלי,כמו כן יהיה מדור המלצות על סינרים שאחד מהכתבים יסקר עליו.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...