עבור לתוכן
Baruch Spiegel

סגירת נתב"ג בעקבות אובך, השאלה היא לא אם, השאלה מתי?

Recommended Posts

פורסם

שימו לב גם לתמונת לווין:

http://euro.wx.propilots.net/

אחרי האובך תגיע החזית הקרה (לא נראה לי שהפעם תברח) - זה הולך להיות מעניין...

ציידי סופות רעמים - שריינו את הערב - חממו מנועים הפעילו חימום פיטו והצטיידו בשקיות הקאה...

(למרות שכרגיל, לא ברור אם אוכל להצטרף :? )

פורסם
אולי תפסיקו לקשקש ולכתוב סתם הודעות?

אם נתב"ג סגור אז איך תסבירו את הנחיתות שעוברות מעלי עכשיו?

המשרד שלי בדיוק על פיינל 12.

מיקי יכול להיות שאתה צודק ואולי למטוסים מסויימים הרוח גבולית למשל שאלתי טייס באלעל על מגבלת 767 לנחיתה בצולבת - זה בערך 35 קשר שהסתכלתי במז"א בווטססים שמעודכן שעתיים אחורה הרוח הייתה 240 ומשבים של 18 עד 28 קשר שזה דיי גבולי- - עוד הטייס הוסיף שהמקסימום יורד ככל שתנאי המסלול יורדים זאת אומרת שראות\אבק\מסלול רטוב מורידים את מגבלת הרוח לסף נמוך יותר

בכל מקרה אחלה תנאים לנחיתה לכל בעלי הפדליםפ תתכוננו לדחוף רגל עד הסוף וכמה שיותר חזק :mrgreen:

פורסם

בכל מקרה אחלה תנאים לנחיתה לכל בעלי הפדליםפ תתכוננו לדחוף רגל עד הסוף וכמה שיותר חזק :mrgreen:

תספר לי על זה.

לא תיארתי לעצמי כמה קל לנענע סיטישן ברוחות כאלה :shock:

פורסם

תספר לי על זה.

לא תיארתי לעצמי כמה קל לנענע סיטישן ברוחות כאלה :shock:

אוי כמה אני מחכה לזה !!! (עוד שעה וחצי אני נוחת) 8)

פורסם

לפני שעה חזרתי מהבצפר, כמה אלעלים, לופטי, קונטי, איר פראנס נחתו כמו גדולים על12, באו מכיוונים מוזרים, עקומים אבל סבבה.

אחלה מזג אויר!

פורסם
לפני שעה חזרתי מהבצפר, כמה אלעלים, לופטי, קונטי, איר פראנס נחתו כמו גדולים על12, באו מכיוונים מוזרים, עקומים אבל סבבה.

אחלה מזג אויר!

אנשים,אתם לא מבינים משהו.

נחתו כרגיל על הILS אבל יש כמה מטוסים שפשוט לא הצליחו לנחות כמו האיר פראנס והלופטי שבכלל לא הגיע ואני לא יודע איך ראית אותו :roll: אולי עכשיו הוא נחת אחרי שהוא כבר נחת בקפריסין.

בכול מקרה,נחתו כרגיל לILS פשוט כמה מטוסים הלכו סביב.

פורסם

אחלה מזג אויר!

שלום רז, ההודעה שלך משעה 20:59 ז"א בשעה 20:00 בערך ראית מטוסים נוחתים, טוב ויפה, בשעה הזאת האובך כבר התפזר והחזית הקרה נכנסה.

בMETAR שראיתי היום אחה"צ היה כתוב VISIBILITY 1000 מגבלת ראות למסלול 12 בFULL ILS היא 800 מטר. וכשאין אורות גישה (ALS OUT) המגבלה היא 1200. חוץ מזה, בלי קשר למגבלת ראות אין לי מושג מה ראו או לא ראו הטייסים כשהגיעו לגובה המינימה.

תסכימו איתי שהמצב היה גבולי. עובדה שחלק מהומטוסים הלכו סביב וחלק וויתרו בכלל על התענוג לשחק מחבואים עם המסלול עם 300 נוסעים מאחורה.

פורסם

בשעות הצהריים אכן היה אובך מרגיז .

מס' מטוסים נחתו בקפריסין ,השאר נחתו כרגיל בלוד.

טיסת לופהטנזה היומית ניסתה לנחות ,אך משלא הצליח ביקש ווקטור ישירות ללרנקה.

אייר פראנס נחת בשלום .

כרגע האובך התפזר,והגשם עם הרעמים והסופות יגיע הלילה אלינו וגם מחר.

ערב נעים. :wink:

פורסם

שוב אני אומר,איר פראנס לא נחת בארץ!אולי יותר מאוחר בשביל להוריד את הנוסעים בארץ!

האיר פראנס ניסה פעמיים לנחות אך נאלץ ללכת סביב וביקש לטוס לקפריסין.

בקשר ללופטהנסה,הוא בכלל לא ניסה וישר ביקש לנחות בניקוסיה.

פורסם
שוב אני אומר,איר פראנס לא נחת בארץ!אולי יותר מאוחר בשביל להוריד את הנוסעים בארץ!

האיר פראנס ניסה פעמיים לנחות אך נאלץ ללכת סביב וביקש לטוס לקפריסין.

בקשר ללופטהנסה,הוא בכלל לא ניסה וישר ביקש לנחות בניקוסיה.

הלופטנהסה ניסה לנחות ואז ביקש לנחות בניקוסיה!

פורסם
טוב אני לא אתווכח איתך.אם אתה אומר אתה כנראה צודק :x

אני אומר מה שאני רואה מהחלון! :D

באיזה שעה ראית אותו "נוחת"?

אני חושב בין 14:30 ל- 15:00 אני לא זוכר כל כך

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...