Raz_G פורסם פברואר 8, 2006 דיווח פורסם פברואר 8, 2006 אני חוזר: ראיתי את הלופטאנסה בגישה ל12 בשעה 20:00 זה היה האירבאס שלהם.
Meitar Lugasi פורסם פברואר 8, 2006 דיווח פורסם פברואר 8, 2006 בשעות שבן אמר (14:30 -15:00 ) לא הייתה אמורה להיות ללופטנזה בעיה לנחות- בשעה הזו יצאת מהבית ספר שהוא קילומטרים בודדים מב"ג והראות הייתה מצוינת, רק בסביבות 15:30 היא השתנתה לגמרי. אין לי מושג מי צודק, אני רק אומר מה שראיתי..
רפאל פורסם פברואר 8, 2006 דיווח פורסם פברואר 8, 2006 מיתר-אתה צודק . ב15:30 לארבע המזג אוויר אכן השתנה . זכור לי שהעלינו דיון בכיתה האם מטוסים יכולים לנחות במז"א שכזה. אני אמרתי בביטחון שבמז"א כזה מבצעים "גישת מכשירים". חלק אמרו שגם בלילה הטייסים משתמשים במכשירים אבל בלילה, זה הם נוחתים בראייה . ולארז הנה ציטוט בשבילך : הנחיתות וההמראות בלוד פעלו כסדרן, למעט מקרה אחד של קברניט מטוס "לופטהנזה" הגרמנית, שהיה אמור לנחות בלוד בשעות אחר הצהריים, אך החליט לנחות, בגלל תנאי מזג האוויר בלרנקה בקפריסין. גם נמל התעופה בעובדה פתוח להמראות ולנחיתות, אולם קברניט מטוס חברת "טראנסאוויה", שהיה אמור לנחות באילת ולאסוף לאחר מכן נוסעים מעובדה, החליט לנחות בלוד.
Baruch Spiegel פורסם פברואר 8, 2006 מחבר דיווח פורסם פברואר 8, 2006 זה שראית מטוס בגישה זה לא אומר שהוא נחת, ובתנאי הראות האלה בטח לא ראית אם הוא חזר לקפריסין או לא יאללה תמחקו כבר את השרשור הזה, סתם רציתי להעיר את תשומת לבכם לגבי מזג האוויר בסוף זה הפך לוויכוח "כן נכון, לא נכון כן נכון לא נכון אימא'שך" תעברו הלאה.
Yarden Antebi פורסם פברואר 8, 2006 דיווח פורסם פברואר 8, 2006 אני חוזר: ראיתי את הלופטאנסה בגישה ל12 בשעה 20:00 זה היה האירבאס שלהם. האיירבאס נחת ב8 בערב? ממתי? הוא יוצא הרי ב 5 וחצי בערך,הוא נוחת בסביבות 1 אני חושב..
E.Z פורסם פברואר 8, 2006 דיווח פורסם פברואר 8, 2006 הייתה לי תקווה שיתפתח כאן דיון מעניין.... טעיתי, אכן ברוכי צודק ננעל