אורח פורסם פברואר 14, 2006 דיווח פורסם פברואר 14, 2006 בראש וחזק. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=71887001 תודה :wink:
Gal פורסם פברואר 14, 2006 דיווח פורסם פברואר 14, 2006 חבל על רוחב הפס שלי בלהירשם ולהגיב לאיזה צפונבון שחושב שזה שיש לו רשיון לססנה אז הוא יכול להטיס 747 ומשהו שאין לו רשיון לא יכול להחזיק אפילו יוק. והמלצה חמה לכל חברי הפורום אל תגיבו שם בצורה קיצונית אלה תגובות הולמות בלבד כדי שלא נתן להם עוד סיבה להמשיך ולהציק לנו.
Chen Cohen פורסם פברואר 14, 2006 דיווח פורסם פברואר 14, 2006 ממש מרגיז שמישהו חושב כאלו שטויות במיץ עגבניות!!!! ועוד מפרסם את השטויות האלו מבלי להבין איך הולך כל התהליך של השת''פ בין VATIL לאל-על!!
E.Z פורסם פברואר 14, 2006 דיווח פורסם פברואר 14, 2006 מדוע נראה לי שמדובר בידידינו המטריד??? יכול להיות בטח לא ללקח שוב את הוויטמנים אלא את הכדורים עם הסמיילי
yuval_el פורסם פברואר 14, 2006 דיווח פורסם פברואר 14, 2006 הקישור אינו עובד רק לי או גם למישהו אחר? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=71887001 אני יכול לנחש מי זה...
Meitar Lugasi פורסם פברואר 14, 2006 דיווח פורסם פברואר 14, 2006 ראיתי את זה עוד בצהריים וכתבתי תגובה רצינית רק שחבל שמשום מה היא לא נשלחה, ולכתוב אותה שוב לא היה לי כוח. מה שהכי עצוב לי בכל הסיפור זה שאותו אחד הוא בן 31. בדקתי על מי מדובר וראיתי כמה דברים שהוא כתב בפורומים אחרים.. טמבל רציני. עריכה- רק עכשיו הבנתי שמדובר בבחור המוכר לכולנו :?
אורח פורסם פברואר 14, 2006 דיווח פורסם פברואר 14, 2006 למשהו יש ספק ? הרי הוא מצתת את מה שהוא כותב באימייל השבועי שלו נ.ב. יפה אמרת מנהל הפורום :wink:
Chen Cohen פורסם פברואר 14, 2006 דיווח פורסם פברואר 14, 2006 רק אני לא מקבל אימיילים ממנו? אני מרגיש מקופח. חח אל תפתח פה לשטן.. :wink:
Boeing744 פורסם פברואר 14, 2006 דיווח פורסם פברואר 14, 2006 רק אני לא מקבל אימיילים ממנו? אני מרגיש מקופח. אני יכול לשלוח לך כמה מיילים שהוא שלח לי, כדי שלא תרגיש מקופח :wink:
Ilan Jonas פורסם פברואר 14, 2006 דיווח פורסם פברואר 14, 2006 לא מבין למה אתם מתייחסים אליו עדיין. מדובר במתחזה פחדן, שנוהג לדמיין שיש לו רשיון טיס ושהוא מבין יותר טוב מכולם. כל פעם מחדש אנשי המקצוע מבהירים לו שרמת ההבנה שלו בתעופה פחותה משל חתול רחוב שגר בקופסה ישנה של FS2004, אבל הוא ממשיך להתעקש. עשו לכם כלל קטן - אם הוא אנונימי, תתעלמו. ביצים הרי אין לו והוא לא יגלה את עצמו (בעיקר מאז שאילן כהן הבטיח להיפגש איתו ), אז פשוט תעזבו. אתם לא צריכים אישור שלו לכלום, ולא מתייחסים אליו בשום פורום שהוא כותב (תסתכלו לבד). קיצר, חאלאס. אם הוא ירצה, שיחשוף את עצמו ונתייחס אליו.
Boeing744 פורסם פברואר 14, 2006 דיווח פורסם פברואר 14, 2006 דרך אגב, למטריד יש כתובת אימייל חדשה t7flyer@gmail.com, תפציצו!!!!
Itai Ganor פורסם פברואר 14, 2006 דיווח פורסם פברואר 14, 2006 תסתכלו את הודעה המסקנות שלו, הוא כזה מקרה עצוב. :cry:
e_dor פורסם פברואר 14, 2006 דיווח פורסם פברואר 14, 2006 אני רוצה להתנצל בפני חברי החטיבה שרצו להפסיק את זה, פשוט לא יכולתי - הבנאדם דרש ירידות על עצמו, בכדי להוכיח כמה הוא פתטי וכמה הוא מקנא. הייתי חייב "להתגייס למען המולדת" ולהגן על כבודם של כל אלה שמקדישים הרבה זמן ומאמץ לפרוייקט היוקרתי הזה שמביא הרבה מאוד כבוד לכל החטיבה. יישר כח !
Itay Zecharia פורסם פברואר 14, 2006 דיווח פורסם פברואר 14, 2006 האמת מעולם לא קיבלתי מייל ממנו. בנוסף אף פעם לא יצא לי לבקר בפורום תעופה קלה בתפוז, ונראה לי כל כך אבסורדי שאנשים עוד מגיבים לו. מישהו מכיר את מנהל הפורום בתפוז? אני בטוח שלא חסרים מתנדבים כאן שישמחו לספר למנהל מיהו ופשוט לחסוך מקום על השרת וכאב ראש להרבה אנשים. תנו לו להתבטא עם עצמו OFFLINE .
3Dvg פורסם פברואר 14, 2006 דיווח פורסם פברואר 14, 2006 רק כדיי לוודא שאני לא עושה אבל לאיש הלא נכון, מדובר על חברנו NY727 נכון?! :oops: אם כן, חיפוש קצר מעלה שיש לבחור 5 שעות, ולא 40 לפכות שמו שהוא מעיד על עצמו (למרות שאני הבנתי שלאותו בחור קוראים בן (אביאייטור ??- מפוברק!) צריך לשים עיין על אותו בחור אם הוא טס ב VATSIM אז יש את המייל של הספקית שלו במאגר ואם יש את המייל של הספקית שלו במאגר......אתם יכולים להמשיך בעצמכם..... :evilbat: :grab: ואם זה לא NY727, אז עמך הסליחה.... יום טוב וללא פלצנים ד"א אדם בן 30 לא מן הראויי שתהיה לו אישה ילדים? בית? דירה שכורה? לא חבל לשרוף זמן על פורום ועזבו את זה (הריי כולנו עושים את זה) בסוף היום לא להפיק אפילו לא תועלת אחת, אחת בודדה מכול הזמן ששרפת מול המחשב (אוליי הנאה, אבל עם הנאה כזו אני מעדיף לצאת החוצה ולנשום אוויר צח!) :mrgreen:
OmriSoudry פורסם פברואר 14, 2006 דיווח פורסם פברואר 14, 2006 חיים הטייס Aviator Ben B747 FLYER וכו' כל אלה הם שמות לבנאדם הזה, שאף אחד לא יודע מי הוא. גם אני קיבלתי מייל ממנו. לא טרחתי לבכות למישהו על המייל הזה, להגיב אליו, לפרסם אותו וכו'....קראתי, צחקתי, שלחתי לכמה אנשים שיצחקו גם, וזה הכל. הוא יספר לכם 1001 סיפורים והוא יודע בדיוק מה להגיד כדי לעצבן. הוא ידבר על כמה הפורום חרא (ובכל זאת הוא מעודכן בכל מה שקורה פה), הוא יספר סיפורים על כך שהוא עושה תעמולה אנטי-ואטילית בפורומים אחרים, וכו'...לא כל מה שהוא אומר הוא נכון. ותזכרו...יש לנו רשת נהדרת!
Itay Zecharia פורסם פברואר 14, 2006 דיווח פורסם פברואר 14, 2006 איזה יופי, המנהל הקשיב והעלים את הדיון ללא היה. עכשיו בואו נראה לאן יפנה הילד, אם בכלל.
Asaf Brietbard פורסם פברואר 15, 2006 דיווח פורסם פברואר 15, 2006 אז בואו כולנו נסיים את הדיון הלא חשוב הזה גם כאן. מיצינו, מבקש לא להגיב יותר בשירשור. יום טוב.
אורח פורסם פברואר 15, 2006 דיווח פורסם פברואר 15, 2006 אין מה להפציץ. ממילא אילו כתובות פיקטיביות שמשמשות רק למשלוח זבל. אל תתייחסו בכלל. הוא רק מחכה לתגובות שלכם.