עבור לתוכן
danb2000

אהממ...אהממ.... לא נעים לנג'ס אבל אולי אפשר תדריך TFC למחר?

Recommended Posts

פורסם

תראו לא רוצה לנג'ס- פשוט כל יום חמישי אני מצליח איכשהו להגיע ל-TFC ממש על הקשקש ברגע האחרון (אם בכלל).

אם יש אפשרות לדעת מה היעד שאוכל להתארגן מראש על דפיות וסינרים - זה יעזור.

ד"א - המלצה בלבד: אם רוצים להתקדם מזרחה ועדיין להשאר בסביבות ה-3 שעות טיסה ממליץ על פולינזיה הצרפתית (טהיטי, בורה בורה, וכו') יש היצע גדול מאד של סינרים חינמיים יפים מאד.

אם רוצים צפון מזרח לכיוון הוואי אפשר לעצור בדרך בחור נידח בשרשרת איי קיריבטי בשדה שנקרא PLCH - אני פשוט לא האמנתי למראה עיני שמישהו אשכרה העלה AFCAD ל"פיזדלוך" הזה ב-AVSIM :lol:

מקווה שזה מקום ראוי לשרשור הזה - פשוט באתר TFC אין ממש פורום.

תודה ויום טוב לכולם :lol:

פורסם

דן יקירי אתה מתקדם בצעדי ענק להיות חלק מאחראי תוכניות הטיסה של חברות TFC :D

קיצר אלעד יש לך GO על ההצעה שלך, רק לדעתי צריך להקדים את הטיסה ל 21:00 יציאה.

זה יצא חתיכת לג ולטייסים אני ממליץ על הרבה קפה :P

פורסם
דן יקירי אתה מתקדם בצעדי ענק להיות חלק מאחראי תוכניות הטיסה של חברות TFC :D

קיצר אלעד יש לך GO על ההצעה שלך, רק לדעתי צריך להקדים את הטיסה ל 21:00 יציאה.

זה יצא חתיכת לג ולטייסים אני ממליץ על הרבה קפה :P

וואלה התקדמתי בחיים כי מאז שהייתי רשג"ד בצופים ולקחתי את חניכי כיתה ה' לרחוב הירקון לראות זו$#@ אהמ.. מוכרות מזון, אף אחד לא הסכים שאני יהיה אחראי על משהו :mrgreen:

אם אתם מקדימים ל-21:00 אני מקווה להגיע בתור מאסף השיירה.

פורסם

ואם כבר מדברים על זה אני חושב שהגיע הזמן להסמיך עוד תדריכני טיס לTFC, אורן בנתיים חל"ת אני בתקופת מבחנים ורן, צרילך להגיד תודה שהוא מצליח לטוס בלי הפסקות לטובת טיפול בילד.

דן-כיוון שאתה עובד עם FSBUILD אתה נראה לי מתאים ביותר..... :mrgreen:

מכרז בקרוב.

לגבי הרעיון בגלל שהטיסות האלה מדובר ב סינטקס של- המראה - 3 שעות מעל מיים- נחיתה הוחלט על איחוד לגים וביטול נחיתה ב 2 איים ולאחד לגים במקום 4--> 2 כל לג יוצא כ 3 וחצי שעות ( גם ככה הנוכחי היה אמור לה יות 3) כאשר גם ככה בשדות שאנחנו נוחתים אין כלום אין אפילו חניה שיכולה להכיל את כל המטוסים גם אם מדובר ב -2 זה יותר מידי כבר לפי מה ראיתי, והמסלולים קצרים.

כאמור תדריך מחר- דן אין לך מה לדאוג הג'פסן של הדפיות האלה לא יותר מ -3 עמודים תוכל להדפיס אותם בבית בלי להרוג את המדפסת- לא מדובר בסידני....

פורסם
ואם כבר מדברים על זה אני חושב שהגיע הזמן להסמיך עוד תדריכני טיס לTFC, אורן בנתיים חל"ת אני בתקופת מבחנים ורן, צרילך להגיד תודה שהוא מצליח לטוס בלי הפסקות לטובת טיפול בילד.

דן-כיוון שאתה עובד עם FSBUILD אתה נראה לי מתאים ביותר..... :mrgreen:

מכרז בקרוב.

דן קיבל את הקול שלי!!! :mrgreen:

3 שעות לג??

גם כך אמא שלי הולכת להרוג אותי על השעתיים, ועכשיו 3 שעות.......:S (+חצי שעה הכנה לפני+ חצי שעה עד שכולם יגיעו....4-4.5 שעות בכייף!) אבל אני נהנה ונראה לי שהיא מתחילה להתיאש להגיד לי לשון...... :? (זה עולה לי באוטו!)

הורים נו מילה (יש כמה בקהל אוליי הם יעזרו לי להבין אותם :P )

טיסה מהנה!, ואם אפשר אז להתחיל לשחרר קישורים לסנרי לפני למה AVSIM נותן לי מגה לשעה וגם זה במידה וההורדה לא נתקעת, כך שאם אין אף אחד ששולח לי את הסנרי, אני יאלץ לקבל אותם מראש או לעלות בלי סנרי (שאת זה אנכנו לא מעודדים כאן נכון! [-X )

תודה על ההבנה ושיתוף הפעולה!

פורסם

לפי מה שאני יודע, TFC=Thursday Flight Club

TFC זה מועדון טיסה שטס כל יום חמישי ממקום אחד לשני,ברחבי העולם.

מיועד לכלל החטיבה,כל עוד אתה יודע לנווט על אחד מהבואינגים (או אחד מהאיירבאסים)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...