Shmulik Lin פורסם פברואר 7, 2004 דיווח פורסם פברואר 7, 2004 בשמחה ובאושר רב הנני להודיע על פתיחת החלק של הדרכת טייסים באתר שלנו ההדרכה ממוקמת באתר תחת TRAINING בהדרכה תוכלו למצוא את אשר תמיד ידעתם אך יותר מסודר ובשפה מובנת לכולם ההדרכה אינה מושלמת עדיין וחסרים דברים שיושלמו בעתיד הקרוב כמו כן: יש עדיין טעויות כאלה או אחרות שיתוקנו בהדרכה יהיו הסברים על VFR על IFR בארץ ועל IFR בחו"ל ועל העשרות שונות לטייסים אשמח להארות ולהערות לאחר התיקונים תודות לאילן שאדי בן ועדי על העזרה תיהנו
zvi rodes פורסם פברואר 8, 2004 דיווח פורסם פברואר 8, 2004 כל הכבוד על העבודה הרבה שנעשתה זה עוזר ויעזור לכל הטייסים החדשים ויעודד ציבור חדש של "מטורפים לעולם התעופה הוירטואלי" להצטרף ולהנות בעולם זה.
hagay פורסם פברואר 8, 2004 דיווח פורסם פברואר 8, 2004 התחלתי לקרוא, חבל על הזמן, נותן חשק להתחיל הכל מהתחלה. ישר כוח לעושים במלאכה.
Izik Bakshi פורסם פברואר 8, 2004 דיווח פורסם פברואר 8, 2004 סוף סוף..... ותודה רבה רבה לשמוליק עדי בן שאדי ואילן על עבודה נפלאה
yossid פורסם פברואר 8, 2004 דיווח פורסם פברואר 8, 2004 פיצוץ של מדריכים!!! ישר כח לכל מי שנטלו חלק בהכנת המדריכים. :olympic: :idea: בקשה קטנה - במדריך הדן בנושא הריתוקים (בעיקר בפרק א' של המדריך המתאר את פניית הכניסה לריתוק) הוספת תרשימים היתה עוזרת - כך אני חושב - לפשט את ההסבר של נושא שכלשון המדריך עצמו "על פניו, נראה מסובך מאוד...". תודה.
אורח פורסם פברואר 8, 2004 דיווח פורסם פברואר 8, 2004 כל הכבוד על המדריכים המצויינים, ממתין בקוצר רוח לפרק ב' ב CVFR. ושמוליק מה שחסר לי עכשיו זה לקחת את הססנה 172 של ה FS ולדפוק לה DI (חמ"מ) כמו שעשיתי בזמנו, לשתי הססנות שהיו בחסותי בח"א, וזה ישלים את הבד"ח שלך רן.
Izik Bakshi פורסם פברואר 8, 2004 דיווח פורסם פברואר 8, 2004 ואני ישמח להוסיף DI+PF של טכנאי דרג א' (ממ"ס+חמש)
אורח פורסם פברואר 9, 2004 דיווח פורסם פברואר 9, 2004 הלן וסהלן לבון טייסת תחזוקה, מצפה רמון. חמ"מ דרג ב' לכל דבר עם מנוע וכנפיים כולל רוטורים וחמ"מ דרג א' קלים פייפר וצסנה. רן.
Shmulik Lin פורסם פברואר 9, 2004 מחבר דיווח פורסם פברואר 9, 2004 אתם מבינים מה הולך פה? כולם מחיל אוויר רק אני מייצג את גולני רן המשך יבוא מבטיח לבון אם אתה יכול לשלוח לי את התרשימים שיוסי ביקש תודה
Gal פורסם פברואר 10, 2004 דיווח פורסם פברואר 10, 2004 ואת מה אנחנו (הקטנים) מיצגים את ביה"ס אז אתם במצב יותר טוב משלנו .
Erez Savir פורסם פברואר 10, 2004 דיווח פורסם פברואר 10, 2004 קראתי הכול!!אחלה מדריכים!רק במדריכים שצריך ללחוץ בשביל לשמוע לו עובד... תתקנו...
jambo7 פורסם פברואר 10, 2004 דיווח פורסם פברואר 10, 2004 ואני מיצג את המילואימנקים של חיל האוויר יחידת נ"מ תותחים ניידים 20 מ"מ ועכשיו לעיניין כל הכבוד לעוסקים במלאכה ותורמים תרומה חשובה מאוד לכולנו זה בדיוק מה שהאתר היה זקוק לו ואני מאמין שחברים רבים יוכלו להפיק תולת מרובה מהמדריכים אני מקווה ומצפה שהחברים באתר יגרמו לכך שנושא ההדרכה יתפוס את המקום שאליו הוא ראוי. ומחכה להמשך הדרכה פוריה. בינתיים הדפסתי ועיינתי במדריכים ואים יהיו לי שאלות או הצעות אני יעלה אותם בפורום. ושוב תודה
yoni revivo פורסם פברואר 22, 2004 דיווח פורסם פברואר 22, 2004 יפה מאוד אבל אני משוכנע שמדריך התחברות לוואטסים נחוץ יותר עכשיו. בזמן האחרון קיבלתי לא מעט מסרים אישיים הכוללים עזרה בהתחברות, לכן אני חושב שמדריך אכן יהיה מועיל לאותם אלו שרוצים פשוט בעזרת דף אחד להתחבר. אני זוכר שבאתר עלה, היה באותה מחלה דך הדרכה להתחברות מאוד מפורט, מישהו יודע מה איתו?
Ilan Cohen פורסם אפריל 18, 2004 דיווח פורסם אפריל 18, 2004 שלא נצטרך אבל אם צריך הדרכה בחילוץ והצלה תעופתי אני פה לעזרה שנות ניסיון בנושא
Izik Bakshi פורסם אפריל 30, 2004 דיווח פורסם אפריל 30, 2004 שלום למפקד טייסת 69 שאלת לגבי מדריך חיבור לואטסים אז יש בואטסים מרכז מידע לטייסים שמכיל את המידע הזה לכן אנחנו לא עשינו מדריך בנושא. המרכז מידע נמצא בכתובת : www.vatsim.net/prc כל שעליך לעשות הוא לבצע רישום פשוט שבו אתה בוחר את הסיסמא אני ממליץ ומבקש לעקוב אחר ההוראות שיש שם (הם באנגלית פשוטה כי זה נועד לכל העולם), אתה תמצא שם הרבה יותר מאיך להתחבר לואטסים, ממולץ לכל טייסי החטיבה