oz פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 יאללה כדורגל!!! אחלה רעיון ומתן מה אתה מתלונן תראה לי עוד עיר שיש בה כלכך הרבה מגרשי ספורט אז נכון לא בכולם יש רשתות בסלים והשערים בחלקם עקומים אבל לפחות יש איפה לשחק
Ran Bonfil פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 גם אני מצטרף! לא משנה לי הרצליה\ת"א, העיקר זה הגיבוש והספורט זה טוב שלא נתראה רק במפגשי ILS נתראה :!:
Itay Zecharia פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 אור, הרשת עליי. אגב אם יש היענות מהמרכז אני יכול לארגן בחולון מגרש עם רשת במפעל פיס או על דשא בהתאם למז"א. יש הצעות לחמישי בערב אם אתם מוכנים לוותר על TFC . כדורעף זה הצד החזק שלי יחסית לכדורסל, ושלא נדבר על כדורגל
E.Z פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 אור, הרשת עליי.אגב אם יש היענות מהמרכז אני יכול לארגן בחולון מגרש עם רשת במפעל פיס או על דשא בהתאם למז"א. יש הצעות לחמישי בערב אם אתם מוכנים לוותר על TFC . כדורעף זה הצד החזק שלי יחסית לכדורסל, ושלא נדבר על כדורגל אל תחשוב אפילו בכיוון הזה
Or Netzer פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 אור, הרשת עליי.אגב אם יש היענות מהמרכז אני יכול לארגן בחולון מגרש עם רשת במפעל פיס או על דשא בהתאם למז"א. יש הצעות לחמישי בערב אם אתם מוכנים לוותר על TFC . כדורעף זה הצד החזק שלי יחסית לכדורסל, ושלא נדבר על כדורגל אל תחשוב אפילו בכיוון הזה חח למה אלעד? מפחד לקבל הנחתה לפנים וסבבה איתי נשמע טוב
Ben Bezalel פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 יום חמישי זה אחלה!! יום שישי לא לומדים!!!(לפחות אני)
E.Z פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 אור, הרשת עליי.אגב אם יש היענות מהמרכז אני יכול לארגן בחולון מגרש עם רשת במפעל פיס או על דשא בהתאם למז"א. יש הצעות לחמישי בערב אם אתם מוכנים לוותר על TFC . כדורעף זה הצד החזק שלי יחסית לכדורסל, ושלא נדבר על כדורגל אל תחשוב אפילו בכיוון הזה חח למה אלעד? מפחד לקבל הנחתה לפנים וסבבה איתי נשמע טוב התכוונתי ל TFC
Yehonatan_el פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 בטח כדורגל!! אני בא מהצפון כדי לשחק אני בא איתו ואני בא עם שניהם
Almog Atar פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 תארגנו שערים ונשחק בILS, גם נראה מטוסים וגם נשחק כדורגל , שילוב מנצח לא ?
Itai Ganor פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 אם זה כדורסל אני בא!! Me 2., הספורטק בהרצליה זה מקום מצוין לדעתי למשחקים.
matan פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 אולימפיאדת VATIL דרך אגב, מיתר הוא לא האנטנה היחידה פה אורן??? וגם ארז לא חסר לו גובה אחלה רעיון דרך אגב :mrgreen: ומה אני עז?? :mrgreen: :mrgreen: בכול אופן חברים,אני רואה שיש פה הסכמה... אז מה דעתכם על יום שישי הזה בין 15:00-16:00 עד לכמה שתרצו בספורטק בהרצלייה?
matan פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 נראה לי יום חמישי עדיף ממש לא..! יום שישי זה יום שנוח לכולם....יום חמישי אנשים עובד וכ'ו.זה שאתה לא לומד ביום שישי לא אומר שאחרים כן לצערי :? אז בכול אופן,אני מבחינתי בכייף יבוא יום שישי בספורט בהרצלייה ממתי שתרצו.אני מניח שלכל מי שעובד גם נוח ימי שישי שבת
Eldar Sella פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 תארגנו שערים ונשחק בILS, גם נראה מטוסים וגם נשחק כדורגל , שילוב מנצח לא ? אפשר להביא כדור, וכל פעם שממריא מטוס לזרוק כדור עליו ולראות מה קורה, מי שמצליח לפוצץ את הכדור מקבל 2 נקודות וככה נראה בעיתון שנכנס כדורסל לתוך מנוע של בואינג ואנשים לא יבינו איך זה הגיוני ואז נרוץ למסלול וניקח טרמפ על מטוס כדי שהמשטרה לא תעלה עלינו וננחת בלרנקה :| ואז נעשה שם ספוטינג
Itai Ganor פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 תארגנו שערים ונשחק בILS, גם נראה מטוסים וגם נשחק כדורגל , שילוב מנצח לא ? אפשר להביא כדור, וכל פעם שממריא מטוס לזרוק כדור עליו ולראות מה קורה, מי שמצליח לפוצץ את הכדור מקבל 2 נקודות וככה נראה בעיתון שנכנס כדורסל לתוך מנוע של בואינג ואנשים לא יבינו איך זה הגיוני ואז נרוץ למסלול וניקח טרמפ על מטוס כדי שהמשטרה לא תעלה עלינו וננחת בלרנקה :| ואז נעשה שם ספוטינג :shock:
Yarden Antebi פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 תארגנו שערים ונשחק בILS, גם נראה מטוסים וגם נשחק כדורגל , שילוב מנצח לא ? אפשר להביא כדור, וכל פעם שממריא מטוס לזרוק כדור עליו ולראות מה קורה, מי שמצליח לפוצץ את הכדור מקבל 2 נקודות וככה נראה בעיתון שנכנס כדורסל לתוך מנוע של בואינג ואנשים לא יבינו איך זה הגיוני ואז נרוץ למסלול וניקח טרמפ על מטוס כדי שהמשטרה לא תעלה עלינו וננחת בלרנקה :| ואז נעשה שם ספוטינג יניב,אתה אדם בעל דמיון עשיר.
Meitar Lugasi פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 שישי בערב אין סיכוי שאני מגיע .. בעד חמישי בערב או שבת. שכל אחד יכתוב מה נוח לו וככה נחליט. **עריכה** בעקבות כל הפרסומים על הגובה שלי (אלמוג, מתן וכל השאר ), פנו אלי משהו כמו 8 אנשים במסנג'ר עם אותם השאלות כמו מה הגובה שלך ואם אתה משחק כדורסל.. אז ככה (לא שזה כזה מעניין פשוט למנוע שיחות חוזרות במסנג'ר): הגובה 195 סנ' שיחקתי 7 וחצי שנים. פרשתי לפני יותר מחצי שנה. רוב הזמן בהפועל לוד, אחרי זה בנערים של מכבי ת"א חודש (עזבתי בגלל הנסיעות וחוסר רצון להשקיע) והמשכתי עוד שנתיים במכבי מכבים רעות. מעניין אה?
Almog Atar פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 תארגנו שערים ונשחק בILS, גם נראה מטוסים וגם נשחק כדורגל , שילוב מנצח לא ? אפשר להביא כדור, וכל פעם שממריא מטוס לזרוק כדור עליו ולראות מה קורה, מי שמצליח לפוצץ את הכדור מקבל 2 נקודות וככה נראה בעיתון שנכנס כדורסל לתוך מנוע של בואינג ואנשים לא יבינו איך זה הגיוני ואז נרוץ למסלול וניקח טרמפ על מטוס כדי שהמשטרה לא תעלה עלינו וננחת בלרנקה :| ואז נעשה שם ספוטינג יניב,אתה אדם בעל דמיון עשיר. ואז נצעד ל744 שלך בזמן שיורים עלינו, נעשה סלטה ונתגלגל לתוך המטוס, נעשה ALIGN לIRS ונברח משם :shock: :? :? :? :?
Eldar Sella פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 תארגנו שערים ונשחק בILS, גם נראה מטוסים וגם נשחק כדורגל , שילוב מנצח לא ? אפשר להביא כדור, וכל פעם שממריא מטוס לזרוק כדור עליו ולראות מה קורה, מי שמצליח לפוצץ את הכדור מקבל 2 נקודות וככה נראה בעיתון שנכנס כדורסל לתוך מנוע של בואינג ואנשים לא יבינו איך זה הגיוני ואז נרוץ למסלול וניקח טרמפ על מטוס כדי שהמשטרה לא תעלה עלינו וננחת בלרנקה :| ואז נעשה שם ספוטינג יניב,אתה אדם בעל דמיון עשיר. ואז נצעד ל744 שלך בזמן שיורים עלינו, נעשה סלטה ונתגלגל לתוך המטוס, נעשה ALIGN לIRS ונברח משם :shock: :? :? :? :? אם אי פעם היה בלרנקה 744 אז בכיף אה בעצם מצאתי אלעל 744 בלרנקה :shock: http://www.planepictures.net/netshow.php?id=75997 נדיר ביותר... טוב אני מציע שנחזור לנושא לפני שמיקי\עידו יתעצבנו עליי :!:
אורח פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 עשיתי דרכי ללרנקה על 742 כשאחרינו טס עוד אחד. ככה זה כשחברת היידרק לוקחת את כל החברה ליומים של סופלקי משו משו
Ohad Shalev פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 יש פה עוד מישהו חוץ ממני, מארז סביר, מטל שומסקי וממיתר לוגסי ששיחק בליגה הארצית לנערים? סתם שאלה מעניינת ואם זה כדורסל... אני בפנים אני וכדורגל לא חברים