עבור לתוכן
mickey lip

נבחרת VATIL

Recommended Posts

פורסם
יש פה עוד מישהו חוץ ממני, מארז סביר, מטל שומסקי וממיתר לוגסי ששיחק בליגה הארצית לנערים?

סתם שאלה מעניינת :P

ואם זה כדורסל... אני בפנים 8) אני וכדורגל לא חברים :P

אני אבל עזבתי לפני שנה וחצי או שנתיים.

פורסם
תארגנו שערים ונשחק בILS, גם נראה מטוסים וגם נשחק כדורגל :lol:, שילוב מנצח לא ? :lol::lol::lol:

אפשר להביא כדור, וכל פעם שממריא מטוס לזרוק כדור עליו ולראות מה קורה, מי שמצליח לפוצץ את הכדור מקבל 2 נקודות :D וככה נראה בעיתון שנכנס כדורסל לתוך מנוע של בואינג ואנשים לא יבינו איך זה הגיוני ואז נרוץ למסלול וניקח טרמפ על מטוס כדי שהמשטרה לא תעלה עלינו וננחת בלרנקה :| ואז נעשה שם ספוטינג :D:lol::lol:

יניב,אתה אדם בעל דמיון עשיר.

ואז נצעד ל744 שלך בזמן שיורים עלינו, נעשה סלטה ונתגלגל לתוך המטוס, נעשה ALIGN לIRS ונברח משם :shock: :? :? :? :?

אני חושב שהסתכלת על החתימה מהר מדי :S (אם עליה דיברת)

פורסם
תארגנו שערים ונשחק בILS, גם נראה מטוסים וגם נשחק כדורגל :lol:, שילוב מנצח לא ? :lol::lol::lol:

אפשר להביא כדור, וכל פעם שממריא מטוס לזרוק כדור עליו ולראות מה קורה, מי שמצליח לפוצץ את הכדור מקבל 2 נקודות :D וככה נראה בעיתון שנכנס כדורסל לתוך מנוע של בואינג ואנשים לא יבינו איך זה הגיוני ואז נרוץ למסלול וניקח טרמפ על מטוס כדי שהמשטרה לא תעלה עלינו וננחת בלרנקה :| ואז נעשה שם ספוטינג :D:lol::lol:

ואז נצעד ל744 שלך בזמן שיורים עלינו, נעשה סלטה ונתגלגל לתוך המטוס, נעשה ALIGN לIRS ונברח משם :shock: :? :? :? :?

פיתחתי את הדמיון העשיר של יניב.

בכל מקרה

טניס שולט ! 8)

פורסם

אני חושב שצריך לפתוח שני דיונים שונים, אחד לכדורגל ואחד לכדורסל.

נקבע תאריך, אנשים ירשמו, נפגש כולם בספורטק שעליו דיברתם ושם נתפצל לפני ענפי ספורט 8)

מה אתם אומרים ?

נ.ב

ועומרי סודרי כמובן יבוא ויעשה לנו סרטון יפה על רמת הכושר של חברי החטיבה :wink:

פורסם
בטח כדורגל!! אני בא מהצפון כדי לשחק :D

אני בא איתו :)

ואני בא עם שניהם :lol:

אני בא עם שלושתם :lol:

בתור חלוץ ימיני הכי מהיר בליגה צפון נערים א', זה יהיה שמור :P

יום שבת נשמע הכי טוב, יום שישי אם יהיה בשעה קצת מאוחרת אז יש מצב שני מצטרף, כי יש לי לימודים ביום שישי :|

רעיון ענק!!!

ד"א עומרי יכול להיות גם אחלה פרשן, אני שמעתי :lol:

פורסם

נשמע רעיון מעולה!

יהיה מעניין לבוא לשחק כדורסל/כדורגל ולארגן טורניר.

בעיקר עכשיו בתקופת זינוק מבחינת כושר אצלי.... 8)

פורסם

אני אשמח להצטרף

ויש לי יתרון בקטע : זה בכלל לא משנה לי כדורגל או כדורסל

רק תקחו בחשבון שבבצפר (מזמן...) כשהיו שני קפטנים בוחרים

בתורות כל אחד שחקן לקבוצה, אני תמיד נשארתי אחרון

ובמקרה שהייתי באותו יום בכושר טוב גם הצלחתי שלא

לכבוש אף שער (עצמי התכוונתי) :)

אז רק תגידו מתי

פורסם

המשחקים הנחמדים ייערכו רק בכדורגל או בכדורסל או תחומי ספורט דומים לזה?

מה עם ריצה?או משהו בסיגנון שלמעשה טיפה שונה מהרגיל אפשר לקרוא לזה כך.

כל סוג ספורט כיפי לפי דעתי.

פורסם

כן כן כמו שאיתי אמר בואו לחולון!נקרע אותכם!(למרות שאני לא אשחק,אני אבוא לצפותXD)

בואו יש לנו מגרשים טובים.

רעיון מגניב,מקווה שיצא לפועל(בחולון!D:)

פורסם
כן כן כמו שאיתי אמר בואו לחולון!נקרע אותכם!(למרות שאני לא אשחק,אני אבוא לצפותXD)

בואו יש לנו מגרשים טובים.

רעיון מגניב,מקווה שיצא לפועל(בחולון!D:)

אממ כל עוד זה לא בג'סי כהן זה בסדר אבל לפי דעתי צריך במקום שנוח לכולם וקרוב לכולם ולפי דעתי כמו שיוני הציע את תל אביב זה צריך להיות ואם לא אז האפשרות השנייה שהיא הרצליה.

פורסם

מיקי\דודי רעיון נפלא

ספורטק בהרצליה מצוין

שישי אחה"צ מצוין

לגבי עברי ככדורסלן: מגיל 6 ועד הצבא שחקן פעיל ועצבני שצועק על שופטים באמצע משחק ששורקים לו פאול שהוא לא ביצע, לוקחים לו כרטיס שחקן ואז צריך לנסוע לרח' מרמורק

בת"א ולשחרר אותו גובה 1.91

הקבוצה הייתה הפועל בקעת בית שאן -ילדים נערים ונוער עילית

לאחר מכן כילד בי"א שיחקתי עם הבוגרים של ניר דוד\בית אלפא והפסדנו למכבי ת"א בנקודה

בבית העם שלנו בגלל שופטים למי שמכיר את טל ברודי וסטיב צ'ובין

אח"כ צבא ושחרור ומכבי חדרה בוגרים עם עדי גורדון וחיים קימלמן וסטיב שלכטר מי שמכיר

עד ש....באמצע משחק ליגה פירקתי את ברך ימין לחתיכות - מיניסקוס ומדיאלית קרועות לגמרי

גבס חודשיים, זריקות לברך וחסל סדר כדורסל בחיי

לכן.... אתנדב להיות שופט כמאמר הפתגם הידוע: פעם DCRM תמיד DCRM

לכל השחקנים...תמיד תעשו חימום לפני פעילות ואז לא תקרעו רצועות כאלו או אחרות

את הספורטק אני מכיר היטב וגם את מנהלו שהוא חבר שלי ועובד עירייה-אדריאן גרמן

בריאות

פורסם

פיתחתי את הדמיון העשיר של יניב.

בכל מקרה

טניס שולט ! 8)

אהמ אהמ אהמ - טניס שולחן אם כבר, השולחנות בקאנטרי עליי :mrgreen:

פורסם

:shock: :shock: :shock: ....!!!

ואללה תפס מיקי...אמרתי לך !!

חברה זה יהיה כיףף לא נורמלי..

יום שישי אחר הצהרים נראה הכי מתאים..יש במגרשים שם גם כדורגל וגם כדורסל..אפשר להפגש כולם להביא כדורים וכל אחד יבחר לאן ללכת..וכמובן שאפשר להחליף.. 8)

אני מציע להפגש שישי הקרוב בשעה 15.30 במגרשים בהרצליה..למי שלא מכיר המגרשים נמצאים צפונית לאיצטדיון ולקאנטרי..משהו כמו 700 מטר מצפון לקניון שבעת הכוכבים.

קדימה למעשים..שרשרנו הרבה עד כאן.

פורסם
לא עדיף בשבת? אני לא יכול בשישי :(

מסכים עם נימרוד,עדיף בשבת מאשר בשישי למרות שאני יכול לבוא גם בשישי אך שבת תמיד נוח יותר.

פורסם
למה לא בשבת?

שישי זה לחוץ מאוד במיוחד עם הנסיעות עד לשם, כששבת נכנסת מוקדם.

מה אתה לחוץ יא ענק? :mrgreen: :lol:

חחח סתם סתם.לא אחי אם תצא מהבית בערך ב15:00 ותהיה שם עד 19:00 אז בדיוק בשעות שאנחנו נשחק יתחילו הפקקים.בכול אופן אני בכייף יבוא גם בשבת אבל נראה לי שישי זה אידאלי,יום שבת מפוצץ שם רצח

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...