moti פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 והנה אותו 744 באותו מקום ובאותו זמן רק מקדימה: http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=24627
Eldar Sella פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 יש פה עוד מישהו חוץ ממני, מארז סביר, מטל שומסקי וממיתר לוגסי ששיחק בליגה הארצית לנערים?סתם שאלה מעניינת ואם זה כדורסל... אני בפנים אני וכדורגל לא חברים אני אבל עזבתי לפני שנה וחצי או שנתיים.
Yarden Antebi פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 תארגנו שערים ונשחק בILS, גם נראה מטוסים וגם נשחק כדורגל , שילוב מנצח לא ? אפשר להביא כדור, וכל פעם שממריא מטוס לזרוק כדור עליו ולראות מה קורה, מי שמצליח לפוצץ את הכדור מקבל 2 נקודות וככה נראה בעיתון שנכנס כדורסל לתוך מנוע של בואינג ואנשים לא יבינו איך זה הגיוני ואז נרוץ למסלול וניקח טרמפ על מטוס כדי שהמשטרה לא תעלה עלינו וננחת בלרנקה :| ואז נעשה שם ספוטינג יניב,אתה אדם בעל דמיון עשיר. ואז נצעד ל744 שלך בזמן שיורים עלינו, נעשה סלטה ונתגלגל לתוך המטוס, נעשה ALIGN לIRS ונברח משם :shock: :? :? :? :? אני חושב שהסתכלת על החתימה מהר מדי :S (אם עליה דיברת)
Itai Ganor פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 גם אני שיחקתי בנערים לפני כמה שנים טובות .
Almog Atar פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 תארגנו שערים ונשחק בILS, גם נראה מטוסים וגם נשחק כדורגל , שילוב מנצח לא ? אפשר להביא כדור, וכל פעם שממריא מטוס לזרוק כדור עליו ולראות מה קורה, מי שמצליח לפוצץ את הכדור מקבל 2 נקודות וככה נראה בעיתון שנכנס כדורסל לתוך מנוע של בואינג ואנשים לא יבינו איך זה הגיוני ואז נרוץ למסלול וניקח טרמפ על מטוס כדי שהמשטרה לא תעלה עלינו וננחת בלרנקה :| ואז נעשה שם ספוטינג יניב,אתה אדם בעל דמיון עשיר. ואז נצעד ל744 שלך בזמן שיורים עלינו, נעשה סלטה ונתגלגל לתוך המטוס, נעשה ALIGN לIRS ונברח משם :shock: :? :? :? :? אני חושב שהסתכלת על החתימה מהר מדי :S (אם עליה דיברת) פיתחתי את הדמיון העשיר של יניב. בכל מקרה טניס שולט !
e_dor פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 אני חושב שצריך לפתוח שני דיונים שונים, אחד לכדורגל ואחד לכדורסל. נקבע תאריך, אנשים ירשמו, נפגש כולם בספורטק שעליו דיברתם ושם נתפצל לפני ענפי ספורט מה אתם אומרים ? נ.ב ועומרי סודרי כמובן יבוא ויעשה לנו סרטון יפה על רמת הכושר של חברי החטיבה :wink:
Yahav Barzilay פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 בטח כדורגל!! אני בא מהצפון כדי לשחק אני בא איתו ואני בא עם שניהם אני בא עם שלושתם בתור חלוץ ימיני הכי מהיר בליגה צפון נערים א', זה יהיה שמור יום שבת נשמע הכי טוב, יום שישי אם יהיה בשעה קצת מאוחרת אז יש מצב שני מצטרף, כי יש לי לימודים ביום שישי :| רעיון ענק!!! ד"א עומרי יכול להיות גם אחלה פרשן, אני שמעתי
OmRI פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 נשמע רעיון מעולה! יהיה מעניין לבוא לשחק כדורסל/כדורגל ולארגן טורניר. בעיקר עכשיו בתקופת זינוק מבחינת כושר אצלי....
Moshe Mizrahi פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 אני אשמח להצטרף ויש לי יתרון בקטע : זה בכלל לא משנה לי כדורגל או כדורסל רק תקחו בחשבון שבבצפר (מזמן...) כשהיו שני קפטנים בוחרים בתורות כל אחד שחקן לקבוצה, אני תמיד נשארתי אחרון ובמקרה שהייתי באותו יום בכושר טוב גם הצלחתי שלא לכבוש אף שער (עצמי התכוונתי) אז רק תגידו מתי
itzikl2 פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 רעיון מצויין אני בפנים לא משנה כדורכל או כדור סל רק תשלחו מתי
Ben Bezalel פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 אני עדיין בליגה לאומית עירוני רעננה מתן אנ מחכה ל- 8 במאי אליפות המדינה לכיתות ט'!! נקרע אותכם
Erez Savir פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 שמעתי היום בליך העיפו את עלומים :x חברים שלי שם ! איך היה המשחק?
OmRI פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 המשחקים הנחמדים ייערכו רק בכדורגל או בכדורסל או תחומי ספורט דומים לזה? מה עם ריצה?או משהו בסיגנון שלמעשה טיפה שונה מהרגיל אפשר לקרוא לזה כך. כל סוג ספורט כיפי לפי דעתי.
Bar69 פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 כן כן כמו שאיתי אמר בואו לחולון!נקרע אותכם!(למרות שאני לא אשחק,אני אבוא לצפותXD) בואו יש לנו מגרשים טובים. רעיון מגניב,מקווה שיצא לפועל(בחולון!D:)
OmRI פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 כן כן כמו שאיתי אמר בואו לחולון!נקרע אותכם!(למרות שאני לא אשחק,אני אבוא לצפותXD)בואו יש לנו מגרשים טובים. רעיון מגניב,מקווה שיצא לפועל(בחולון!D:) אממ כל עוד זה לא בג'סי כהן זה בסדר אבל לפי דעתי צריך במקום שנוח לכולם וקרוב לכולם ולפי דעתי כמו שיוני הציע את תל אביב זה צריך להיות ואם לא אז האפשרות השנייה שהיא הרצליה.
Shmulik Lin פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 מיקי\דודי רעיון נפלא ספורטק בהרצליה מצוין שישי אחה"צ מצוין לגבי עברי ככדורסלן: מגיל 6 ועד הצבא שחקן פעיל ועצבני שצועק על שופטים באמצע משחק ששורקים לו פאול שהוא לא ביצע, לוקחים לו כרטיס שחקן ואז צריך לנסוע לרח' מרמורק בת"א ולשחרר אותו גובה 1.91 הקבוצה הייתה הפועל בקעת בית שאן -ילדים נערים ונוער עילית לאחר מכן כילד בי"א שיחקתי עם הבוגרים של ניר דוד\בית אלפא והפסדנו למכבי ת"א בנקודה בבית העם שלנו בגלל שופטים למי שמכיר את טל ברודי וסטיב צ'ובין אח"כ צבא ושחרור ומכבי חדרה בוגרים עם עדי גורדון וחיים קימלמן וסטיב שלכטר מי שמכיר עד ש....באמצע משחק ליגה פירקתי את ברך ימין לחתיכות - מיניסקוס ומדיאלית קרועות לגמרי גבס חודשיים, זריקות לברך וחסל סדר כדורסל בחיי לכן.... אתנדב להיות שופט כמאמר הפתגם הידוע: פעם DCRM תמיד DCRM לכל השחקנים...תמיד תעשו חימום לפני פעילות ואז לא תקרעו רצועות כאלו או אחרות את הספורטק אני מכיר היטב וגם את מנהלו שהוא חבר שלי ועובד עירייה-אדריאן גרמן בריאות
Itamar Koren פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 אחלה רעיון אשמח להצטרף לכדורגל!!! בספורטק בצפון ת"א נשמע אחלה חחח :wink:
Itay Zecharia פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 תארגנו שערים ונשחק בILS, גם נראה מטוסים וגם נשחק כדורגל , שילוב מנצח לא ? אפשר להביא כדור, וכל פעם שממריא מטוס לזרוק כדור עליו ולראות מה קורה, מי שמצליח לפוצץ את הכדור מקבל 2 נקודות וככה נראה בעיתון שנכנס כדורסל לתוך מנוע של בואינג ואנשים לא יבינו איך זה הגיוני ואז נרוץ למסלול וניקח טרמפ על מטוס כדי שהמשטרה לא תעלה עלינו וננחת בלרנקה :| ואז נעשה שם ספוטינג יניב,אתה אדם בעל דמיון עשיר. ואז נצעד ל744 שלך בזמן שיורים עלינו, נעשה סלטה ונתגלגל לתוך המטוס, נעשה ALIGN לIRS ונברח משם :shock: :? :? :? :? אני חושב שהסתכלת על החתימה מהר מדי :S (אם עליה דיברת) פיתחתי את הדמיון העשיר של יניב. בכל מקרה טניס שולט ! אהמ אהמ אהמ - טניס שולחן אם כבר, השולחנות בקאנטרי עליי :mrgreen:
David Misha פורסם פברואר 22, 2006 דיווח פורסם פברואר 22, 2006 :shock: :shock: :shock: ....!!! ואללה תפס מיקי...אמרתי לך !! חברה זה יהיה כיףף לא נורמלי.. יום שישי אחר הצהרים נראה הכי מתאים..יש במגרשים שם גם כדורגל וגם כדורסל..אפשר להפגש כולם להביא כדורים וכל אחד יבחר לאן ללכת..וכמובן שאפשר להחליף.. אני מציע להפגש שישי הקרוב בשעה 15.30 במגרשים בהרצליה..למי שלא מכיר המגרשים נמצאים צפונית לאיצטדיון ולקאנטרי..משהו כמו 700 מטר מצפון לקניון שבעת הכוכבים. קדימה למעשים..שרשרנו הרבה עד כאן.
OmRI פורסם פברואר 22, 2006 דיווח פורסם פברואר 22, 2006 לא עדיף בשבת? אני לא יכול בשישי מסכים עם נימרוד,עדיף בשבת מאשר בשישי למרות שאני יכול לבוא גם בשישי אך שבת תמיד נוח יותר.
Meitar Lugasi פורסם פברואר 22, 2006 דיווח פורסם פברואר 22, 2006 למה לא בשבת? שישי זה לחוץ מאוד במיוחד עם הנסיעות עד לשם, כששבת נכנסת מוקדם.
matan פורסם פברואר 22, 2006 דיווח פורסם פברואר 22, 2006 למה לא בשבת?שישי זה לחוץ מאוד במיוחד עם הנסיעות עד לשם, כששבת נכנסת מוקדם. מה אתה לחוץ יא ענק? :mrgreen: חחח סתם סתם.לא אחי אם תצא מהבית בערך ב15:00 ותהיה שם עד 19:00 אז בדיוק בשעות שאנחנו נשחק יתחילו הפקקים.בכול אופן אני בכייף יבוא גם בשבת אבל נראה לי שישי זה אידאלי,יום שבת מפוצץ שם רצח