Oren Geva פורסם פברואר 27, 2006 דיווח פורסם פברואר 27, 2006 תודה לדן על התדריך! http://tfc.rwy12.com/modules.php?name=N ... =0&thold=0 כרגיל, 21:30 ברחבה. לידיעתכם, הודעתי לנורמן שאנחנו טסים, ייתכן ויהיה פיקוח. לא ביקשתי "רשמית" כי זו שעה מוקדמת בשבילם וממילא זו טיסה ארוכה מעל מים, אבל הוא וטרי יעשו מאמץ להיות שם.
E.Z פורסם פברואר 27, 2006 דיווח פורסם פברואר 27, 2006 תהנו. ! לצערי כנראה שלא אוכל לטוס בגלל בחינה ברשתות שיש לי יום אחרי. ובהזדמנות זו: מזל טוב לדן על הבריפינג הראשון !!!!
3Dvg פורסם פברואר 27, 2006 דיווח פורסם פברואר 27, 2006 קבל ח"ח, תידרוך מראש, כמו שצריך! =D> =D> אני מקווה שאני יספיק להגיע
אורח פורסם פברואר 27, 2006 דיווח פורסם פברואר 27, 2006 אגב, טל - אי מתנצל שלא סידרתי לך את התיקיות - בחודש האחרון לא השתתפתי ב-TFC כלל. אם יש לך עדיין את התמונות שלח לי מייל.
mickey lip פורסם פברואר 28, 2006 דיווח פורסם פברואר 28, 2006 דן אני ממנה אותך בזאת לקצין המבצעים של המועדון.
danb2000 פורסם פברואר 28, 2006 דיווח פורסם פברואר 28, 2006 דן אני ממנה אותך בזאת לקצין המבצעים של המועדון. חן חן ליפמן ראה ציטוט משרשור אחר - כל מילה נוספת מיותרת :mrgreen: .....דן יקירי אתה מתקדם בצעדי ענק להיות חלק מאחראי תוכניות הטיסה של חברות TFC ....... וואלה התקדמתי בחיים כי מאז שהייתי רשג"ד בצופים ולקחתי את חניכי כיתה ה' לרחוב הירקון לראות זו$#@ אהמ.. מוכרות מזון, אף אחד לא הסכים שאני יהיה אחראי על משהו :mrgreen: ......
mickey lip פורסם מרץ 1, 2006 דיווח פורסם מרץ 1, 2006 דן אני ממנה אותך בזאת לקצין המבצעים של המועדון. חן חן ליפמן ראה ציטוט משרשור אחר - כל מילה נוספת מיותרת :mrgreen: .....דן יקירי אתה מתקדם בצעדי ענק להיות חלק מאחראי תוכניות הטיסה של חברות TFC ....... וואלה התקדמתי בחיים כי מאז שהייתי רשג"ד בצופים ולקחתי את חניכי כיתה ה' לרחוב הירקון לראות זו$#@ אהמ.. מוכרות מזון, אף אחד לא הסכים שאני יהיה אחראי על משהו :mrgreen: ...... הוסמכת סרגיו.
אורח פורסם מרץ 1, 2006 דיווח פורסם מרץ 1, 2006 לידיעת המשתזפים במיקרונזיה, תוקן הלינק לדפיות של מיקרונזייה וכן הוספו הדפיות לגוואם. להית' ברחבת החניה :wink:
אורח פורסם מרץ 1, 2006 דיווח פורסם מרץ 1, 2006 כמו כן הוספנו את מפת הנתיב ברזולוציה גבוהה (2048-1280) למי שרוצה. אני הולך לטוס עם 727, כך שגישת ה-RNAV שבתדריך לא תהיה אפשרית עבורי, ואני מתכוון להמשיך על A222 עד UNZ ומשם לבצע הליך VOR או NDB.