Niv Malin פורסם מרץ 1, 2006 דיווח פורסם מרץ 1, 2006 אני בעד! לפי דעתי כדי לעשות את זה ביום ראשון 12.3 מה אתם אומרים? כל מי שרוצה לבוא שיכתוב האם הוא יכול ביום הזה...
razmatus פורסם מרץ 1, 2006 דיווח פורסם מרץ 1, 2006 יופי אולי אני יוכל להגיע(מצפה רמון) סוף סוף כשיש חופש
×�פיק פורסם מרץ 1, 2006 דיווח פורסם מרץ 1, 2006 הקדמת אותי והרכסת לי את המסורת החודשית :cry: עכשיו אני בוכה! תראה מה עשית??? התכוונתי לארגן כי תמיד כשאני בא למרכז אני מארגן ILS. אז קדימה... אני קודם כל מציע שאל תקבע יום. יש שלושה ימים בפורים. נראה מה מתאים להרוב, רק ככה הכל יצליח... 12,13,14 למרץ. אני כל פורים במרכז. מה איתכם?
Niv Malin פורסם מרץ 1, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 1, 2006 הקדמת אותי והרכסת לי את המסורת החודשית :cry: עכשיו אני בוכה! תראה מה עשית??? התכוונתי לארגן כי תמיד כשאני בא למרכז אני מארגן ILS. אז קדימה... אני קודם כל מציע שאל תקבע יום. יש שלושה ימים בפורים. נראה מה מתאים להרוב, רק ככה הכל יצליח... 12,13,14 למרץ. אני כל פורים במרכז. מה איתכם? אפיק מה המצב? כן בפעם הקודמת (הפעם היחידה שהייתי ב-ILS) אתה אירגנת והיה מצויין!! אני בכוונה אמרתי את היום הזה זה עדיין לא חופש זה היום שבאים בתחפושות...
Eldar Sella פורסם מרץ 1, 2006 דיווח פורסם מרץ 1, 2006 אחלה!אני בא! כולם לבוא עם תחפושת! אתה רוצה להפחיד את הטייסים או מה ? אפשר לבוא בתחפושת של בן לאדן ואז המטוס יעשה GO AROUND :mrgreen: או שהוא יבקש נחיתה על 30 :mrgreen:
Or Netzer פורסם מרץ 1, 2006 דיווח פורסם מרץ 1, 2006 אחלה!אני בא! כולם לבוא עם תחפושת! אתה רוצה להפחיד את הטייסים או מה ? אפשר לבוא בתחפושת של בן לאדן ואז המטוס יעשה GO AROUND :mrgreen: או שהוא יבקש נחיתה על 30 :mrgreen: תתחפש לסטינגר והבטחון יקפצו עליך עוד לפני שתמצמץ :mrgreen:
3Dvg פורסם מרץ 1, 2006 דיווח פורסם מרץ 1, 2006 מממממ...:\.... לא בטוח בכלל שאני יוכל לבא....אני ישתדל אבל אתם יודעים באיזה תאריך אני הכי בעד לעשות? 14.4!!!,תשרינו לעצמכם! ובקשר לנוכחי, לא רוצה לטפס על עץ שלא בטוח שאני יצליח לרדת ממנו....
Eldar Sella פורסם מרץ 1, 2006 דיווח פורסם מרץ 1, 2006 אחלה!אני בא! כולם לבוא עם תחפושת! אתה רוצה להפחיד את הטייסים או מה ? אפשר לבוא בתחפושת של בן לאדן ואז המטוס יעשה GO AROUND :mrgreen: או שהוא יבקש נחיתה על 30 :mrgreen: תתחפש לסטינגר והבטחון יקפצו עליך עוד לפני שתמצמץ :mrgreen: אהבתי אולי נאמץ את הרעיון?
Ran Bonfil פורסם מרץ 1, 2006 דיווח פורסם מרץ 1, 2006 אני מגיע! מתי שתקבעו! נתראה שם! [כמובן שיש עוד מפגש בספורטק בהרצליה לפני ]
Moshe Bensal פורסם מרץ 1, 2006 דיווח פורסם מרץ 1, 2006 ביום שלישי ה-14 לחודש אני בחופש, ואם יוחלט על יום שלישי אני בא.
Izik Bakshi פורסם מרץ 2, 2006 דיווח פורסם מרץ 2, 2006 תעשו חיים חברים, זו יוזמה מבורכת לדעתי להיפגש ב ILS בפורים. לצערי בצה"ל אין חופש פורים... :cry:
Liav Nefesh פורסם מרץ 2, 2006 דיווח פורסם מרץ 2, 2006 לצערי גם אני לא אגיע, בדיוק ב12 נגמרת לי הרגילה
×�פיק פורסם מרץ 2, 2006 דיווח פורסם מרץ 2, 2006 ה12 לחודש זה קצת מוקדם... מה דעתכם על ה13 בחודש? יום שני... הכי מתאים לי... ת'אמת מתאים לי כל יום אבל תצטרכו להחליט (צריך לבקש מיונתן שיתאם על האישורים) מה הכי נוח? ראשון, שני, או שלישי (רביעי לא טוב, למחרת בית ספר, ואני אישית צריך לחזור לצפון)
Niv Malin פורסם מרץ 2, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 2, 2006 ה12 לחודש זה קצת מוקדם...מה דעתכם על ה13 בחודש? יום שני... הכי מתאים לי... ת'אמת מתאים לי כל יום אבל תצטרכו להחליט (צריך לבקש מיונתן שיתאם על האישורים) מה הכי נוח? ראשון, שני, או שלישי (רביעי לא טוב, למחרת בית ספר, ואני אישית צריך לחזור לצפון) כן גם לי נוח כל יום.... חשבתי אבל על יום ראשון כיום האידיאלי ביותר.... ובסדר בקשר לאישורים אפיק זה לא בעיה קודם צריך לקבוע יום שהרוב יכול ואז נגיד שישיג אישור לאותו היום...
Ido Rosenthal פורסם מרץ 2, 2006 דיווח פורסם מרץ 2, 2006 לצערי גם אני לא אגיע, בדיוק ב12 נגמרת לי הרגילה מפגש בILS בלי הסובארו שלך? זה כמו מטוס בלי כנפיים... :mrgreen:
×�פיק פורסם מרץ 2, 2006 דיווח פורסם מרץ 2, 2006 מי רוצה יום שלישי? גם מבחינתי נוח... שני או שלישי- עדיפים!