Ben Zwebner פורסם מרץ 4, 2006 דיווח פורסם מרץ 4, 2006 לצערי לא, אני כבר לקחתי יום חופש שבוע שעבר כדי ללכת לחתונה של חבר ושבועה אחרי פורים אני לוקח חופש של שבוע ונוסע לאילת... אני לא יכול להרשות לעצמי עוד יום לצערי :cry:
Ido Rosenthal פורסם מרץ 4, 2006 דיווח פורסם מרץ 4, 2006 לצערי לא, אני כבר לקחתי יום חופש שבוע שעבר כדי ללכת לחתונה של חבר ושבועה אחרי פורים אני לוקח חופש של שבוע ונוסע לאילת... אני לא יכול להרשות לעצמי עוד יום לצערי :cry: לא יום חופש, תחליף משמרת עם מישהו בבוקר או משהו בסגנון...
Shai B פורסם מרץ 4, 2006 דיווח פורסם מרץ 4, 2006 בכל מקרה לדעתי עדיף לעשות את כל העניין בשעות האור ולא בחושך. עדיין לא כ"כ חם ובאור הרבה יותר שולט. הידד סלרי ותחי המוחאוול. אמן.
Ben Zwebner פורסם מרץ 4, 2006 דיווח פורסם מרץ 4, 2006 לצערי לא, אני כבר לקחתי יום חופש שבוע שעבר כדי ללכת לחתונה של חבר ושבועה אחרי פורים אני לוקח חופש של שבוע ונוסע לאילת... אני לא יכול להרשות לעצמי עוד יום לצערי :cry: לא יום חופש, תחליף משמרת עם מישהו בבוקר או משהו בסגנון... אני לא עובד בשמירה או משהו כדומה שיש סד"כ להחלפות. עובדים רק בלילה כי מתעסקים עם לקוחות מארה"ב אז עובדים רק בלילות. תאמין לי עם היה דרך הייתי מחליף אבל זה לא אפשרי.
×�פיק פורסם מרץ 4, 2006 דיווח פורסם מרץ 4, 2006 שלום חברים. אין שום ספק שהרוב רוצים יום שני... אז סבבה. יום שני בצהריים נשמע אחלה. מהצהריים עד שעות הערב. הקריאת מגילה ב6... ככה שיהיה אפשר לשלב. אפשר מ11 בערך עד 5... נשמע אחלה לא? מספיק זמן וכולו בזמן אור! ככה גם אלו שעובדים בלילה יוכלו לבוא. וגם כל הצלמים יוכלו לנצל את שעות האור. מסכימים כולם?
×�פיק פורסם מרץ 4, 2006 דיווח פורסם מרץ 4, 2006 חברים רק שלא יהיו אי הבנות מדובר ביום שני עוד 9 ימים, ולא ביום שני הקרוב! בחופש פורים! רק לוודא (כי השירשור ניפתח טיפל'ה מוקדם, שאני לא אשמע תלונות ביום שני בערב על אנשים שבאו שם :oops: ) לילה טוב.
Ben Zwebner פורסם מרץ 5, 2006 דיווח פורסם מרץ 5, 2006 שלום חברים.אין שום ספק שהרוב רוצים יום שני... אז סבבה. יום שני בצהריים נשמע אחלה. מהצהריים עד שעות הערב. הקריאת מגילה ב6... ככה שיהיה אפשר לשלב. אפשר מ11 בערך עד 5... נשמע אחלה לא? מספיק זמן וכולו בזמן אור! ככה גם אלו שעובדים בלילה יוכלו לבוא. וגם כל הצלמים יוכלו לנצל את שעות האור. מסכימים כולם? נשמע אחלה! :mrgreen:
Shai B פורסם מרץ 5, 2006 דיווח פורסם מרץ 5, 2006 אני באאא!!! בא עם אבא שלי ומצלמה ויהיו שיגועים ויהיה מגניב ואני באאא!!! יוהוווו!!!!
Omer Efrat פורסם מרץ 5, 2006 דיווח פורסם מרץ 5, 2006 שלום חברים.אין שום ספק שהרוב רוצים יום שני... אז סבבה. יום שני בצהריים נשמע אחלה. מהצהריים עד שעות הערב. הקריאת מגילה ב6... ככה שיהיה אפשר לשלב. אפשר מ11 בערך עד 5... נשמע אחלה לא? מספיק זמן וכולו בזמן אור! ככה גם אלו שעובדים בלילה יוכלו לבוא. וגם כל הצלמים יוכלו לנצל את שעות האור. מסכימים כולם? נשמע טוב, אני אגיע.
×�פיק פורסם מרץ 5, 2006 דיווח פורסם מרץ 5, 2006 יופי אני אבקש מיונתן שידאג לאישורים. יום שני משעה 11:00 עד כמה שהוא יוכל להשיג (לפחות עד 17:00... נקווה ליותר) נתראה בILS! לבוא עם הרבה מצב רוח טוב-פורים!!! אפיק.
Ran Bonfil פורסם מרץ 5, 2006 דיווח פורסם מרץ 5, 2006 אני מגיע! יאללה חברים יום שני הבא ה13.03.06! למי שרוצה עזרה בהגעה למקום [דרך תחבורה ציבורית] מת"א מוזמן לשאול אותי: ran-dana@zahav.net.il 054-4667121 נתראה!
Elad Levy פורסם מרץ 6, 2006 דיווח פורסם מרץ 6, 2006 גם אני בא מקווה שהיה כיף (ברור שיהיה) רק שאלה אחת של אמא שלי איפה ומתיי נוכל צהריים?
Itai Ganor פורסם מרץ 6, 2006 דיווח פורסם מרץ 6, 2006 נוכל=נאכל, לא חסר שם באור יהודה מסעדות כמו סעיד ועוד כמה.
Eldar Sella פורסם מרץ 6, 2006 דיווח פורסם מרץ 6, 2006 אני כנראה בא אבל יהיו לכם קצת הפתעות ממני (בעיקר בעניין של הזהות :| )
×�פיק פורסם מרץ 6, 2006 דיווח פורסם מרץ 6, 2006 אני כנראה בא אבל יהיו לכם קצת הפתעות ממני (בעיקר בעניין של הזהות :| ) מה הכוונה? :?: :| :? :shock:
Niv Malin פורסם מרץ 6, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 6, 2006 אני כנראה בא אבל יהיו לכם קצת הפתעות ממני (בעיקר בעניין של הזהות :| ) מה הכוונה? :?: :| :? :shock: כ ן באמת מז"א יניב?! אתה קצת מפחיד אותי... :| :|
Ben Zwebner פורסם מרץ 6, 2006 דיווח פורסם מרץ 6, 2006 אני כנראה בא אבל יהיו לכם קצת הפתעות ממני (בעיקר בעניין של הזהות :| ) ידעתי שיש עוד בנות בחטיבה!!! סתם בצחוק :mrgreen: :wink:
Ben Bezalel פורסם מרץ 6, 2006 דיווח פורסם מרץ 6, 2006 אני גם רוצה לבוא.... אבל איך מגיעים? :oops: רכבת אוטובסים מונית...... איפה אתר גר?