Oren Geva פורסם מרץ 6, 2006 דיווח פורסם מרץ 6, 2006 http://tfc.rwy12.com/modules.php?name=N ... cle&sid=78
danb2000 פורסם מרץ 6, 2006 דיווח פורסם מרץ 6, 2006 כמה הצעות יעול טכניות: 1. בנוגע לערוץ הפרטי - למי שבמקרה לא יודע, ב-SB3 יש אפשרות לשמור רשימת Preset לערוצים הפרטיים כך שלא צריך לחכות שמשהו אחר יזמין אותכם לערוץ שעליו מדברים. פשוט בוחרים מהרשימה ב"שליף" ואתם מחוברים. זה חוסך זמן, הקלדת הודעות פרטיות, ותסכול. אני כרגע לא מול הסימ' אבל אולי משהו יכול להעלות לפה את הכתובות של הערוצים שבהם אנחנו משתמשים (בחמישי האחרון החלפנו אם אני זוכר נכון) כך שמי שרוצה יוכל בזמנו החופשי לעדכן ב-SB3. 2. תופעת ה"חמקנים"- כבר הועלו הרבה השערות על התופעה המרגיזה הזאת. מאחר בטיסה האחרונה כולם נעלמו לי לאחר ההמראה (זה כולל גם את ה-TCAS) והופיעו בחזרה אחרי שהתחברתי לשרת אחר (נדמה לי UK1) (חוץ מטל שנשאר חמקן :cry: ) ניתן אולי לשער (ושווה לנסות בכל מקרה) שאם כולם יתחברו דרך אותו שרת הבעייה אולי תיפטר. אני יודע שהמהירות של הפינגים לכל אחד מהשרתים האפשריים משתנה מאחד לשני כנראה בגלל חיבור דרך ספקי אינטרנט שונים ומרחק פיזי של כל אחד מה"צינור הראשי" (לא ממש מבין בזה - זה מה שהסביר לי מנהל הרשתות פה בעבודה). אבל- אולי אפשרי שלפני שמתחברים יבצע כל אחד מאיתנו בדיקת פינגים ב-SI ונחליט בפרטי על שרת מסויים שנותן ביצועים סבירים אצל כולם. כמו שאמרתי - לפי דעתי שווה נסיון. תגידו מה דעתכם. להתראות בגואם