Yakov Kraus פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 אשתי רואה את התחביב שלי בצורה מוזרה. זה לא נראה לה שבמקום להצתרף לקניות או לעשות מה שהיא רוצה אני הרואה חשבון הרציני יושב ו"משחק "במחשב ועוד רב עם הילדים על שעות מחשב ולאחרונה גם מדבר למחשב. לנשואים שבינכם איך אתם מסתדרים עם האישה והתחביב - ?
E.Z פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 אוייש עלית כאן על נקודה רגישה. אומנם אני לא נשוי אבל יש לי חברה שמקבלת בהבנה אבל מצד שני חוטפת עצבים, שהיא מצלצלת להגיד לילה טוב ביום חמישי ואני לא מרוכז כי התחלתי הליך הנעה. אבל היא הבינה הרבה יותר טוב ממה אני מתלהב אחרי שהושבתי אותה טיסה שלמה (אמיתית) בקוקפיט ושלקחתי אותה לפיינל 12 לראות נחיתות. זה לא ניגמר אבל במחשב זה ממשיך הרבה מעבר שבאמצע הלילה מעבירים במסנג'ר הודעה שהולכים ל ILS ואז קמים ועוזבים הכל, נסה לתאר מה עובר לאישה בראש, ואני בטוח שהנשואים כאן יעידו. אגב בעבר היה אתר בריטי שקראו לו פורום אלמנות FS לא נראה לי שהוא קיים זה היה כנראה גימיק אבל הקימו אותו אשכרה נשים שהבעלים שלהם בלילה יושבים על טיסות FS מצחיק משהו פחד הטייטל של האתר היה " are u tired of hear about final approach in gatwik" ועוד כל מיני ססמאות בסיגנון. בכל מקרה אני בטוח שבעלי ניסיון גדולים מימני ישמחו לתת כאן עדויות
אורח פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 כן, גם אני לקחתי את האישה ל-ILS12 בשלב כלשהו. אבל היא קיבלה את זה בעסקת חבילה כבר, אתה צריך לעשות חינוך מחדש... טכניקה טובה נוספת זה להביא אותה למצב של 100% בבחינות זיוהי מטוסים: http://www.airliners.net/quiz
danb2000 פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 אוי אוי אוי יעקב עלית פה הבעייה בה- הידיעה. להרגיל את האישה לשריטה הזאת שכולנו סובלים ממנה זה אולי הכי קשה על הנסיונות להסביר כבר וויתרתי - כי אחרי שאתה רואה את ההבעה חסרת האמונה והמיואשת שלה כאשר אתה מסביר לה שאתה עכשיו לא יכול להחליף מנורה במטבח כי יש לך קלירנס להניע לניו יורק, אתה מבין שאין עם מי לדבר :cry: :cry: אבל עם הזמן הם מתרגלות. יש פה אחד לא אזכיר את שמו כי אינני יודע אם הוא חפץ בפרסום הזה, שהצליח להביא את אשתו למצב שכל פעם שהוא מפעיל את ה-Call button בתא - היא מגיע עם קפה לקוקפיט :!: :!: :!: ועל זה נאמר: =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Ilan Jonas פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 אשתי האהובה מרשה לי חופשי כמעט לחלוטין, רק לא על חשבון זמן איתה וגם זה בדרך כלל ברוח טובה. אבל הטריק הכי טוב הוא לעניין את הילדים: אף אמא לא תתלונן על זמן איכות של האבא עם הילדים בתחביב משותף. זה גם תחביב איכותי, חינוכי ומשכיל והסיכויים לחטוף סכין בצלעות או לשבור רגל יותר נמוכים מאשר בחוץ :roll:
Zeev Bucki פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 אשתי עוסקת בתחום המחשבים ולכן גם היא שקועה אל מול מסך המחשב שעות רבות.יש לה בחדרה את המחשב שלה ולי בחדר שלי את המחשב שלי כך שאחד לא תופש לשני שעות מסך ויש הפרדה ואת זאת אני מיעץ לך פשוט לקנות עוד מחשב לבית. כמו כן היא יודעת ש:"בוקי בשטח הדיילת במתח" ולכן עדיף לה שאבגוד בה עם דיילת וירטואלית מאשר עם מישהי במציאות... בוקי זאב :4X-MJB
Moshe Mizrahi פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 אשתי קנתה לי את הסימולטור ליום ההולדת הקירות של הבית מתמלאים מפות נתיבים לדעתי זה יותר שווה מקפה
Opher Ben Peretz פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 בת זוג בוגרת אמורה להבין כי בכדי לקיים זוגיות בריאה, יש צורך בביסוס עצמי של כל אחד מבני הזוג בנפרד, כולל זמן פנאי ותחומי עניין. היא אמורה להרגיש בטוחה ומאושרת לדעת כי בסופו של דבר אתה תמיד חוזר אליה מתוך בחירה חופשית. העבר לה, זה מבקר התעבורה של הגיחות הראשונה והשניה שלך ברשת.
Baruch Spiegel פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 עצות ל SIMMER הנשוי: 1. קבע מראש ימי "צומי" בהם אתה מקדיש את כולך לרצונותיה וצרכיה של אשתך (בלי לפרט :wink:). השתדל להימנע מלהביט למעלה למשמע רעש של מטוס. כמו כן השתדל להימנע מלמקד את המבט במחשב או באיזור שלו. 2. נסה להסביר את תחביבך בשפה פשוטה ותמציתית. אל תיכנס לפרטים. חשוב להבהיר שבזמן טיסה אתה עסוק ואי אפשר להפריע לך. זה קשה - אבל נסה להסביר שאסור ללחוץ על PAUSE ברשת. 3. תסביר לה שזה בטוח ושזה לא באמת ושגם בסימולטור אתה טס לאט ונמוך (זה חצי אמת - זה נכון בגישה סופית...) 4. תהיה ג'נטלמן תזמין אותה לסיבוב רומנטי -למשל : באינסברוק, בשקיעה, סיבוב מעל ניו יורק בלילה וכד'. 5. קניית תוספים, חומרה וכד': אם זה חומרה, נסה למצוא סיבות נוספות מעבר לסימולטור (המשחקים של הילדים וכו...) מעבר לזה, כל פעם קצת. לא הכל בבת אחת. 6. בתום טיסה לילית, השתדל לנקות את השולחן מדפיות, גו'יסטיק, ספל קפה מלוכלך, פירורי עוגה וכד'.
אורח פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 אמרתי את זה קודם, אבל אני לא צוחק - זה עוזר. 9.www.airliners.net/quiz את הבוחן עושים ביחד, תן לה לנחש את התשובות, למד אותה סימנים מזהים של סוגי המטוסים השונים. מהר מאוד היא תרצה להוכיח לך שהיא יותר טובה ממך בזיהוי מטוסים...
אורח פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 אשתי קיבלה אותי בעסקת חבילה. בזמנו היתי נהג מרוצים כך שהג'וק של הטיסה שהגיע אחרכך היא עוד קיבלה. את הקוקפיט היא קיבלה בסגנון חומה ומגדל, אתה הפדסטל הגנבתי באישון לילה, העמדתי אותו באמצע הסלון כדי שבבוקר היא תראה אותו. אז נפל לה האסימון אבל זה היה מאוחר מידי אבל אני יודע שהיא גאה בתחביב שלי ובאמת שנפלתי על פולניה נהדרת שנותנת לי את החופש לעסוק בתחביב שלי, אחת למיליון. כניראה שקוקפיטאים יודעים לבחור את הנשים שיתמכו בשיגעונות שלנו, כי לפחות ארבע קוקפיטאים שהם חברים הם נשואים לנשים שתומכות ונותנות לנו את זמן האיכות שלנו עם היוק אהה ועוד דבר שאני גאה בו, אשתי מרותקת מהסידרה תעופה בחקירה, אני לא צוחק. היה פרק לפני שבועים עם ה 737 שהפך לקבריולט שבו איבדתי את ההכרה (דיי נדיר אבל קורה) סיפרה לי את כל מה שהיה בפרק. שיהיה לך בהצלחה עם האשה, תראה לה את השרשור הזה, אני מעריך שיהיה בסדר רן.
Zeev Bucki פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 אשתי עוסקת בתחום המחשבים ולכן גם היא שקועה אל מול מסך המחשב שעות רבות.יש לה בחדרה את המחשב שלה ולי בחדר שלי את המחשב שלי כך שאחד לא תופש לשני שעות מסך ויש הפרדה ואת זאת אני מיעץ לך פשוט לקנות עוד מחשב לבית.כמו כן היא יודעת ש:"בוקי בשטח הדיילת במתח" ולכן עדיף לה שאבגוד בה עם דיילת וירטואלית מאשר עם מישהי במציאות... בוקי זאב :4X-MJB וזה מתאים למצב: http://worteldrie.com/flash/emergency.swf
Bar69 פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 ברגעים כאלה,אני מודה לאלוהים שאני רק בן 15 (ביום שני בן 15 בדיוק,טיסות בשמי הארץ ומסוק בלאק הוק פרטי יתקבלו בשמחה) אבל אני מודע לעובדה שזה תחביב שעשוי להפריע לנשים,שיוצא לי לדבר עם ידידה ולפתע עובר מטוס וכמובן שהמבט שלי עובר אליו באוטומט,הן כועסות אבל רגילות,אחרי הכל אותה אני רואה תמיד,אבל פטר מקס לא בא כל יום
Or Netzer פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 ברגעים כאלה,אני מודה לאלוהים שאני רק בן 15 (ביום שני בן 15 בדיוק,טיסות בשמי הארץ ומסוק בלאק הוק פרטי יתקבלו בשמחה)אבל אני מודע לעובדה שזה תחביב שעשוי להפריע לנשים,שיוצא לי לדבר עם ידידה ולפתע עובר מטוס וכמובן שהמבט שלי עובר אליו באוטומט,הן כועסות אבל רגילות,אחרי הכל אותה אני רואה תמיד,אבל פטר מקס לא בא כל יום מה מודה לאלוהים החברות לא יותר טובות בעיקרר הצומיות שבהן
Ilan Jonas פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 שימו לב למה שעופר כתב, יש בזה הרבה! בני זוג טובים מכבדים תחביבים של השני, ואשתי באמת שמחה כשאני נהנה (=לא פולניה ). היא ביקשה להוסיף טיפ משלה: התחביב לא צריך לבוא על חשבון זמן איכות עם בת הזוג, אלא בנוסף, וצריך לתמרן. ויותר מזה, יש לכבד באותה מידה גם תחביבים של בת הזוג - עניין של הדדיות!
menahem ben-or פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 יעקב היקר אני נשוי כבר 27 שנים ולאשתי שתחיה יש השגות על תחומי הענין שלי והיא גם טורחת ליידע אותי בכך. הציע מישהו מהכותבים להקדיש X ימים לרעיה ולא להביט אפילו לכוון המחשב, אני חושב שזו עצה נבונה, כך תשיג גם זמן איכות לעצמך..... באשר לקוקפיט, אשתי היקרה שוהה כרגע בחול ואני מנצל את הזמן למחטפים כפי שתיאר אותם רן, נדמה לי שכשהיא תשוב יהיה לה קוקפיט לתפארת ואני אהיה ברחוב עם החתולים......
Bar69 פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 ברגעים כאלה,אני מודה לאלוהים שאני רק בן 15 (ביום שני בן 15 בדיוק,טיסות בשמי הארץ ומסוק בלאק הוק פרטי יתקבלו בשמחה)אבל אני מודע לעובדה שזה תחביב שעשוי להפריע לנשים,שיוצא לי לדבר עם ידידה ולפתע עובר מטוס וכמובן שהמבט שלי עובר אליו באוטומט,הן כועסות אבל רגילות,אחרי הכל אותה אני רואה תמיד,אבל פטר מקס לא בא כל יום מה מודה לאלוהים החברות לא יותר טובות בעיקרר הצומיות שבהן אני לא מסתובב עם כאלו בנות,אבל כן יש כאלה שעושות בעיות,אבל לא משהו שצריך לדאוג ממנו,אחרי הכל אתם גרים עם הנשים שלכם,אני לא גר עם הידידות שלי נכון?
mickey lip פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 חברים וחברות. תנו לאישה את הזמן שלה. שתפו אותה בתחביב שלכם, תראו לה שיש לכם חברים מטורפים כמוכם ושהיא לא לבד בעולם שנשואה לפסיכי עם תעודה. הכי חשוב , דעו לשלב בין כל העולמות, אל תזניחו לעולם את המשפחה ,הילדים וכמובן האישה. תקדישו לעצמכם לפחות פעם או פעמיים בשבוע לטיסה או מפגש עם חברים מהפורום, הם הרי ממילא היחידים שמסוגלים להקשיב לכם שעות מקשקשים על מטוסים . לסיכום שיטת החייה ותן לחיות היא המוצלחת ביותר לטעמי. כמובן לא להזניח את הבית ולהשתתף בכל המטלות כולל אמבטיה לקטנות וכ"ו, הזבל כבר מזמן לא התפקיד היחידי שלנו :wink: כמעט שכחתי, לא לשכוח להעביר קורס דיילות מזורז לאישה אם אשתו של X הצליחה ,כל אחת יכולה ואם בכל זאת היא מתעקשת.... לנימוק הבא היא לא תסרב.... תגיד לה שכיף לה שבעלה בבית כל הזמן מול העינים ולא מסתובב עם בחורות או מהמר באיזה מועדון. אז יש לו מאהבת חושנית מתוצרת בואינג ,מבחינתה זה עדיף על איזה חושנית מתוצרת הדוגמניות. :wink: ואם בכל זאת לא עוזר... אז תזרקי אותו ! ונעבור למאזין הבא ,שלום עד כאן להפעם ורדה מוזמנים לשלוח פקסים , לא מבטיח לענות לכולם .......
Or Netzer פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 אז יש לו מאהבת חושנית מתוצרת בואינג ,מבחינתה זה עדיף על איזה חושנית מתוצרת הדוגמניות. :wink: ....... תמשיך לחלום מיקי :wink: (הכל ברוח טובה אחי) :mrgreen:
Tomer Haim פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 אני עשיתי טעות ומקווה שתלמדו ממנה: ב 15/03/05.. כמעט לפני שנה, קיבלתי רשיון פרטי, שבוע אחר כך החלטתי לקחת את החברה לבת גלים (חיפה היה סגור אז) ובחזרה, יום שישי ב 9 בבוקר, ססנה 152, קור איימים ורוחות עד 15 קשר ובגובה גם 30, קפיצות בלי סוף ועם כל ההתלהבות (מאוד לא רצוי!!!!) יצאנו לדרך, קפצנו וקפצנו ואחרי הטיסה הייתי צריך לנקות את כל המטוס מארוחת הבוקר שהיא אכלה... מאז יותר היא לא התקרבה למטוס למרות שהיו הזדמנויות רבות, היא גם לא מבינה מה אני מוצא בסימולטור ובכלל בתחום הזה שלא בטוח וגורם לאנשים להקיא כל הזמן, חברים: אין הזדמנות שנייה לרושם ראשוני
Ben Zwebner פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 I tired to take my GF flying but unfortunatly, 4X-CHE decided that it didnt want to fly that day and had a bad MAGNETO, but she is veri interested and she even sat with me for 14 hours while i flew from KJFK to Bagdad, she loved the ATC and is considereing joining VATIL as ATC (but first she wants to get finish this years studies) :mrgreen:
Yakov Kraus פורסם מרץ 8, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2006 שוב תודה על העצות. הראתי את ההודעה הזאת לאישתי ואז היא קצת נרגעה שיש עוד כאלה שמשוגעים על הנושא. בפורום של "פלקון" בחור מארה"ב סיפר כי אשתו ברחה לו להורים שלה בגלל שהוא כל הזמן משחק - היתה צריך להתחתן עם חיל האויר אמרה לו. חלק מהמגיבים נעלבו כיצד היא קוראת לזה משחק ולא סימולטור. אבל הרוב הציעו לו להקדיש לאשתו ולקבל הכל בפרופורציה. היו בפורום שם כמה הודעות מצחיקות. אחד בעל חוש הומור כתב שהבעיה היא בגרסאות התוכנה ובמערכת. קראתי את זה בעבודה והתפוצצתי מצחוק אני מביא את ההודעה בשלמותה I think I have found the problem..... There is apparantly a bug in his system.... Last year a friend of mine upgraded from Girlfriend 4.0 to Wife 1.0 and found that it's a memory hog leaving few system resources for other applications. He is also now noticing the Wife 1.0 is also spawning Child-processes which are further consuming valuable resources. No mention of this particular phenomenon was included in the product documentation, though other users have informed me that this is to be expected due to the nature of the application. Not only that, Wife 1.0 installs itself so that it is always launched at system initialization where it can monitor all other system activity. Some applications such as PokerNite 10.3 , Bachelor Party 2.5, and Pubnite 7.0 are no longer able to run on the system at all, causing the system to lockup when launched (even though the apps worked fine before). Wife 1.0 provides no installation options. Thus, the installation of undesired plug-ins such as Mother-in-law 55.8 and the Brother-in-law Beta is unavoidable. Also, system performance seems to diminish with each passing day. Some features my friend would like to see in the upcoming Wife 2.0: * A "don't remind me again" button. * Minimize button. * Ability to delete the "headache" file * An install feature that provides an option to uninstall 2.0 version without loss of other system resources. * An option to run the network driver in "promiscuous mode" allowing the the system's Hardware Probe feature to be much more useful/effective. I myself wish I had decided to avoid all of the headaches associated with Wife 1.0 by sticking with Girlfriend 3.0 Even here, however, I have found many problems. Apparently you cannot install Girlfriend 4.0 on top of girlfriend 3.0. You must uninstall Girlfriend 3.0 first, otherwise the two versions of Girlfriend will have conflicts over shared use of the I/O port. Other users have told me that this is a long-standing problem that I should have been aware of. Guess that explains what happened to versions 1 and 2. To make matters worse, the uninstall program for Girlfriend 3.0 doesn't work very well, leaving undesirable traces of the application in the system. Another identified problem is that all versions of Girlfriend have annoying little messages about the advantages of upgrading to Wife 1.0! VIRUS ALERT All users should be aware that Wife 1.0 has an undocumented bug. If you try to install Mistress 1.1 before uninstalling Wife 1.0, Wife 1.0 will delete MSMoney files before doing the uninstall itself. Once that happens, Mistress 1.1 won't install and you will get an "insufficient resources" error message. To avoid the aforementioned bug, try installing Mistress 1.1 on a different system and " never" run any file transfer applications(such as Laplink) between the two systems. FYI: Don't even think about a shared directory!!!!!!!!!
Izik Bakshi פורסם מרץ 8, 2006 דיווח פורסם מרץ 8, 2006 הבעיה הרבה יותר גדולה לחיילים עם חברות, כי שאני חוזר לסוף שבוע, אני יודע שיש לי 3 ימים בשביל חברה, לבלות, לישון, לפקח, לטוס ולדאוג לאירועים אם יש, לא קל לחלק את כל זה, וכמעט כל פעם יש לנו ויכוח באיזה יום אני טס ובאיזה יום אני איתה. שלא נדבר על אירוע חדר בקרה, שהיא שומעת את זה היא יודעת שבסוף שבוע הקרוב אין לה חבר...