E.Z פורסם מרץ 10, 2006 דיווח פורסם מרץ 10, 2006 הפעם על פרוייקט אלעל... כבוד -יש ! כל הכבוד לבן על הכתבה המצויינת. http://www.vgames.co.il/website/vgames_ ... rOfPages=1
אורח פורסם מרץ 10, 2006 דיווח פורסם מרץ 10, 2006 יופי של כתבה בן, כל הכבוד. הערה... בשורה האחרונה כתוב משחקים ... לא יודע מה אתך, אני ממזמן לא משחק בסימולטור, אני טס וכך גם החניכים של אלעל :wink: בקטנה וכן ירבו כתבות מסוג זה ....
Ben Bogin פורסם מרץ 10, 2006 דיווח פורסם מרץ 10, 2006 יופי של כתבה בן, כל הכבוד.הערה... בשורה האחרונה כתוב משחקים ... לא יודע מה אתך, אני ממזמן לא משחק בסימולטור, אני טס וכך גם החניכים של אלעל :wink: בקטנה וכן ירבו כתבות מסוג זה .... צודק, אבל תפנה את ההערה לעורך שלי, המילה משחקים לא הייתה שם במקור דן - אכן, כתב ב-Vgames אנוכי.
mickey lip פורסם מרץ 10, 2006 דיווח פורסם מרץ 10, 2006 יפה מאוד בן. נהנתי לקרוא. תודה לך , ובהזדמנות זו , שוב תודה לכל מי שלקח ולוקח חלק בפרוייקט הזה. מיקי
Boeing744 פורסם מרץ 10, 2006 דיווח פורסם מרץ 10, 2006 כתבה נחמדה מאוד, בהחלט ממחישה את רמת התחביב שלנו.
Itay Zecharia פורסם מרץ 11, 2006 דיווח פורסם מרץ 11, 2006 כל הכבוד בן, גאווה לחטיבה וכמו כן גם למשתתפים בפרוייקט.
E.Z פורסם מרץ 16, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 16, 2006 צר לי שאני מקפיץ.... הכתבה עברה גם ל YNET. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3228535,00.html
Yarden Antebi פורסם מרץ 16, 2006 דיווח פורסם מרץ 16, 2006 צר לי שאני מקפיץ....הכתבה עברה גם ל YNET. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3228535,00.html תראו מה אלירן (או מי שזה לא יהיה) כתב שם בתגובה ה-2.. רק הכפשות יש לו...
אורח פורסם מרץ 16, 2006 דיווח פורסם מרץ 16, 2006 ועל זה נאמר, ימותו הקנאים. לפני שבוע בסיור שלהם באלעל הם גמרו במכנסים רק מלראות את המוקאפים שנבנו עידינו וחונכים של VATIL משתמשים בהם על בסיס יומי בהדרכת החניכים. עד עכשיו כל מי שהגיב שם זה המשמיץ הסידרתי, הטרול הסידרתי ושות'. חבל שאנשים כאלה הורסים כתבות, רק מעניין מה הם יגידו לאחר הכתבה שצריכה להופיע בידיעות אחרונות ע"י אחד מהכתבים שלהם. ושוב ימותו הקנאים ויטוסו להם בסיוע פיקוחו הנהדר של אלירן ושות' אשר 15 מטוסים עבורם מוגדר עומס רן.
E.Z פורסם מרץ 16, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 16, 2006 ועל זה נאמר, ימותו הקנאים.לפני שבוע בסיור שלהם באלעל הם גמרו במכנסים רק מלראות את המוקאפים שנבנו עידינו וחונכים של VATIL משתמשים בהם על בסיס יומי בהדרכת החניכים. עד עכשיו כל מי שהגיב שם זה המשמיץ הסידרתי, הטרול הסידרתי ושות'. חבל שאנשים כאלה הורסים כתבות, רק מעניין מה הם יגידו לאחר הכתבה שצריכה להופיע בידיעות אחרונות ע"י אחד מהכתבים שלהם. ושוב ימותו הקנאים ויטוסו להם בסיוע פיקוחו הנהדר של אלירן ושות' אשר 15 מטוסים עבורם מוגדר עומס רן. תיקון- 3 מטוסים מוגדר שם עומס. כאמור לא מפליא.
Ido Rosenthal פורסם מרץ 16, 2006 דיווח פורסם מרץ 16, 2006 רק אל תגיבו שם ותרדו לרמה שלהם... התגובות האלה נראות לצופה מהצד בדיוק כמו מה שהן, תגובות של ילדים בגן.
Bar69 פורסם מרץ 16, 2006 דיווח פורסם מרץ 16, 2006 כתבה נהדרת,אך התגובות העלו לי את העצבים,רמת הטיפשות של אנשים. "זה כמו להתאמן בקרטה במשחקי וידאו" או ההשוואה בין משחקי מירוצים לדבר האמיתי. אנשים שאף פעם לא ניסו את הסימ',וגם אם הם ינסו המוח שלהם לא יעמוד בכל המידע,שופטים אותו בצורה טיפשית וילדותית. חח בIVAO 15 מטוסים זה עומס בשבילם? אצלנו 15 מטוסים זה יום חלש!
Ido Rosenthal פורסם מרץ 16, 2006 דיווח פורסם מרץ 16, 2006 וואי תקראו את תגובה 8 !!!!!!!! LOL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
אורח פורסם מרץ 16, 2006 דיווח פורסם מרץ 16, 2006 וואי תקראו את תגובה 8 !!!!!!!!LOL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: זה אותו האדיוט שפשוט עשה CUT AND PASTE מהתגובה שלו לכתבה הקודמת. חברים תעשו טובה, מי שמגיב שם, לשמור על רמה נאותה ובלי הרפש בסגנון השכנים ההם. לא לרמה שלנו.
Ran Bonfil פורסם מרץ 16, 2006 דיווח פורסם מרץ 16, 2006 =D> =D> =D> =D> כל הכבוד!!, תמיד אני יאמר את זה, כיף להיות חלק מהחטיבה הזאת! :!: :!: לגבי התגובות, קנאים כולם שם.. אני אישית מכיר את העניין מהחברים שלי, שלפני שהראתי להם טיסה עם פיקוח, אמרו; "זה סתם משחק מחשב, כמו פלייסטיישן" בסוף הטיסה הם היו בערך ככה : :shock: אז כל המגיבים שם הם כאלה... יש גם קצת שהוזים... "התנגשות בין מטוס מנהלים קטן, לA380 וירטואלי" [וד"א, סחטיין על השורה הנעה עם הפיקוח :wink: ]
אורח פורסם מרץ 16, 2006 דיווח פורסם מרץ 16, 2006 תראו את תגובה 36, מעניין מי זה גאון הדור הזה של VFS. הקינאה שם פשוט אוכלת את האנשים ותוחנת אותם עד כדי כתיבת שטויות ברמה של ילדים בגן חובה.