עבור לתוכן
E.Z

***סיור-מרכז תיאום-נידחה-עמוד 3***

Recommended Posts

פורסם

tourbanner.jpg

שלום לכולם.

לפני שנה יצאה החטיבה לסיור במרכז התיאום של נתב"ג למי שלא יודע מיגדל רמון בנתב"ג שייך למרכז והוא אחראי על תפעול מערך הקרקע של השדה, לביקור במקום הזה זוכים בדרך כלל רק ה"לקוחות" של מרכז התיאום - טייסים וכל מיני בעלי תפקידים שעיסוקם קשור לנושא, כמובן ש VATIL ממזמן בליגה הזו .

.

הסיור יתקיים ב- 31.3 יום שישי בשעה 9:30 נכון לעכשיו התאריך סופי במידה ויהיה שינוי תקבלו על כך הודעה, הסיור ימשך בין שעתיים ל-3 שבמהלכו נשמע הרצאה על המרכז, מה תפקידו, ואיך בעצם מוציאים טיסה לפועל, אחר כך איך לא...נעלה למגדל מרכז התיאום- אחת מעמדות הספוטינג המדליקות ביותר בנתב"ג.

הסיור בחינם, נפגשים בנתב"ג מקום יפורט בהמשך, התנאים לרישום להלן:

- גיל מעל 16 + ת.ז

- חבר בווטסים+ שיוך לחטיבה הישראלית

- עדיפות תנתן למי שלא השתתף בסיור הקודם- ההגבלה ל -30 איש

דגשים:

-כאמור לא מדובר בסיור שתמדדו בו חגורות הצלה, מדובר בסיור בשטח המבצעי של נתב"ג נטו לכן למען הסר ספק מגבלת הגיל מגיעה ישרות מרש"ת מתאמי ביטוח ועניין של אחריות ולא מכיוון החטיבה.

- בפירוש תנתן עדיפות למי שלא השתתף בסיור הקודם אבל מי שנרשם - הרשמתו מחייבת.

שאלות התקבלו בברכה בשרשיר הזה

יום נעים

לינק לרישום:

**** נכון לעכשיו התמלאה המכסה במידה ויתפנו מקומות תבוא הודעה ****

פורסם

חבר'ה שימו לב.

יש הרבה שנרשמו אבל לא אישרו את הכתובת מייל על ידי לחיצה על הלינק שנשלח לדואר- משמעות הדבר שהרישום שלכם לא תקף- אם אתם לא מאשרים רישום תוך 24 שעות השם שלכם נימחק אוטומאטית על ידי המערכת- נא לאשר בהקדם.

כמו כן יש עדיין מספר מועט של מקומות למעוניינים.

המשך יום נעים.

פורסם

אוקי חברים, בדקתיאת הנושא מסתבר שמי שנרשם עם דואר של וואללה לא קיבל אישר בידקו אם יש לכם בדואר של וואללה תקיית ספאם ולשם הגיע האישור :? .

האנשים שלא הגיע להם האישור הרשמה לא ימחקו.

המשך יום טוב.

פורסם

עדיין לא הגיע אלי מייל, אשמח לדעת מה קורה עם ההרשמה

עריכה:

יותר נכון, קיבלתי אימייל, אישרתי את ההרשמה, והיה כתוב בדף שישלח אלי מייל נוסף עם פרטים נוספים :arrow:

פורסם

שימו לב: במידה והסיור יתקיים ביום שישי הקרוב (24)- יש 4 מקומות ב STBY כל המעונינים נא שילחו אלי:

שם מלא בעברית

ת.ז מלאה (כולל ספרת ביקורת)

תאריך לידה

מספר ווטסים

למייל:

vatil9@vatil.org

פורסם

אלעד איך אני יכול לדעת האם אני בטוח ברשימה של המגיעים?

ז"א לפני שבוע ככה נירשמתי קיבלתי הודעה לאיימיל וכמובן אישרתי, אתמול שלחתי לך הודעה באימייל כמו שביקשת ולא ראיתי שום הודעה חזרה... אז זה אומר שאני מגיע?

פורסם
אלעד איך אני יכול לדעת האם אני בטוח ברשימה של המגיעים?

ז"א לפני שבוע ככה נירשמתי קיבלתי הודעה לאיימיל וכמובן אישרתי, אתמול שלחתי לך הודעה באימייל כמו שביקשת ולא ראיתי שום הודעה חזרה... אז זה אומר שאני מגיע?

כנ"ל, ושלחתי לך גם מאייל, ועדיין לא יודע אם אני מופיע ברשימה או לא.

פורסם

שימו לב:

הסיור יתקיים בתאריך המקורי שלו- זאת אומרת ה- 31.3 - יום שישי - רשימת משתתפים תפורסם בקרוב - מי שבמקור יכול היה ב -31 ולא יכול היה ב 24- משובץ לסיור- זאת אומרת גם אם הודעתם שלא תוכלו להגיע ב -24 תוכלו להגיע ב- 31. בעקבות זאת מי ששלח לי מייל בנוגע למקומות שב - STBY - כרגע לא משובץ - אני מנסה לתאם מול רש"ת חריגה מהמכסה על מנת לאפשר לכמה שיותר אנשים להשתת- מי שזה רלוונטי ויוכל להשתתף יקבל הודעה.

בנוסף- בקרוב אני אשלח אישורים סופיים לסיור מי שנרשם ב וואללה ויש לו כתובת דואר חלופית- נא ליצור איתי קשר עם על מנת להרשם עם כתובת דואר שונה לקבלת האישור- במידה וקיימת.

פורסם

שלום אלעד וצוות החטיבה.

לא הייתי בסיור הקודם, וחלון ההזדמונויות שלי לביקורים כאלה מאוד קטן.

אשמח אם תוכל להכניס אותי לרשימה, ותוכל להודיע לי היום אם אני בפנים או לא, כי אני חייב לדעת תאריך סופי לתיאום עם היציאות שלי.

רז.

פורסם
שלום אלעד וצוות החטיבה.

לא הייתי בסיור הקודם, וחלון ההזדמונויות שלי לביקורים כאלה מאוד קטן.

אשמח אם תוכל להכניס אותי לרשימה, ותוכל להודיע לי היום אם אני בפנים או לא, כי אני חייב לדעת תאריך סופי לתיאום עם היציאות שלי.

רז.

היי רז

הרישום נסגר בשעות הראשונות שלו מהפתיחה- מי ששלח בקשות מאוחר יותר אושר על ידי אישית- כרגע ההרשמה סגורה במידה ויתפנה מקום תבוא על כך הודעה.

פורסם

שמות המשתתפים בסיור ה 7.4- במידה ויש מישהו שלא יכול נא להודיע לי- שימו לב הרשימה מתעדכנת מידי פעם.

דורון אנג'ל

רז גואטה

ברק פכט

קובי דוד

ארז שיפרון

דוד רוזנפלד

מושיקו בילר

משה מזרחי

יונתן בן ישראל

איתמר קורן

מוטי שוימר

עופר בן-פרץ