Meitar Lugasi פורסם אפריל 4, 2006 דיווח פורסם אפריל 4, 2006 מה לא מובן? PSS שיחררו פאטצ' ל 777 שלהם http://forums.avsim.net/dcboard.php?az= ... 0645&page=
Gadi L. פורסם אפריל 4, 2006 דיווח פורסם אפריל 4, 2006 הם טוענים שהפאטץ' מתקן כל באג שהיה בגירסה הראשונה... :| למה זה נראה לי לא סביר למדי? :?
Ran Bonfil פורסם אפריל 4, 2006 דיווח פורסם אפריל 4, 2006 יש כבר מישהו שניסה?, לא שאני הולך לטוס איתו, אבל סתם לדעת אם "השתפר" משהו....
Eldar Sella פורסם אפריל 4, 2006 דיווח פורסם אפריל 4, 2006 הם טוענים שהפאטץ' מתקן כל באג שהיה בגירסה הראשונה... :| למה זה נראה לי לא סביר למדי? :? במקרה שלהם, בשביל זה צריך כבר לייצר מטוס חדש, לא UPDATE :|
Nir Portal פורסם אפריל 4, 2006 דיווח פורסם אפריל 4, 2006 ראיתי באתר שלהם שהם עובדים גם על 757.... מה אתם חושבים שתהיה איכות המוצר הזה? ובכלל יש תחרות בשוק על מי יצא עם ה 757 הכי טוב... אז למי הכי שווה לחכות לדעתכם? PSS LDS או CapSim?
alon_a פורסם אפריל 4, 2006 דיווח פורסם אפריל 4, 2006 הם טוענים שהפאטץ' מתקן כל באג שהיה בגירסה הראשונה... :| למה זה נראה לי לא סביר למדי? :? במקרה שלהם, בשביל זה צריך כבר לייצר מטוס חדש, לא UPDATE :| עזבו אותכם... המודל שלהם עצמו בדיחה מוקדמת גרועה של 1 באפריל נחכה לWILCO אולי משמה תבוא הישועה :roll: לגבי ה757 אני חושב שהכי כדאי לחכות לLDS
אורח פורסם אפריל 4, 2006 דיווח פורסם אפריל 4, 2006 ראיתי באתר שלהם שהם עובדים גם על 757.... מה אתם חושבים שתהיה איכות המוצר הזה? ובכלל יש תחרות בשוק על מי יצא עם ה 757 הכי טוב... אז למי הכי שווה לחכות לדעתכם? PSS LDS או CapSim? לדעתי ללא ספק LDS, ליגה אחת מעל כולם. רן.
Eldar Sella פורסם אפריל 4, 2006 דיווח פורסם אפריל 4, 2006 ראיתי באתר שלהם שהם עובדים גם על 757.... מה אתם חושבים שתהיה איכות המוצר הזה? ובכלל יש תחרות בשוק על מי יצא עם ה 757 הכי טוב... אז למי הכי שווה לחכות לדעתכם? PSS LDS או CapSim? לדעתי ללא ספק LDS, ליגה אחת מעל כולם. רן. =D> =D> =D> =D> אין על LDS.
Gadi L. פורסם אפריל 4, 2006 דיווח פורסם אפריל 4, 2006 אבל מה עם 777 נורמלי?! :cry: אל תתלו תקוות ב Feelthere כי הם בעצמם אמרו שזה יהיה 777 "לילדים"... בפורום שלהם, אחד המפתחים אמר שהם לא בנו הדמיה של מערכות מסויימות (דווקא מערכות די קריטיות) כי במציאות לוקח הרבה זמן להפעיל אותן והם רוצים מטוס שכל ילד יוכל להביא למצב כשיר לטיסה תוך 5 דקות. :| דווקא יש להם התחלה טובה, למה להפסיק?#@% :puppydogeyes:
xenopus פורסם אפריל 4, 2006 דיווח פורסם אפריל 4, 2006 אני סתם תוהה, למה אתה חושב, אלון, שהמודל שלהם גרוע יותר מבדיחה של 1 באפריל. אתה מוכן לשתף? ובכלל, כל השאר, מה הטענות הספציפיות שלכם כנגד המודל? מישהו מכם רכש אותו, בחן אותו ומדבר מנסיון? אולי יסכים לשתף. בתודה ושבוע טוב
ha5mvo פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 לדעתי ללא ספק LDS, ליגה אחת מעל כולם IMHO, the original 767PIC was a league of its own - way, way ahead of its time. The LDS rendition of the 767 is outstanding - no doubt, yet claiming it is anove and beyond everything else that's currently available is a gross overstatement one of the best - for sure! a revolutionary product - not any more...
Erez Savir פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 אני באמת לא יודע למה אתם משמיצים. אני התקנתי את הפאצ' אבל עדיין לא יצא לי לעשות טיסה ממש.אבל טסתי איתו אתמול סתם המראתי וכו'.והמטוס שופר מאד!! בפורומים אחרים לא ישראליים קראתי שהוא ממש שופר וכבר עובדים על מרג' טוב לmeljet אז לדעתי זה הולך להיות שילוב מנצח. אז לפני שאתם ישר משמיצים תבדוק ואז תבקרו. יום טוב.
אורח פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 לדעתי ללא ספק LDS, ליגה אחת מעל כולם IMHO, the original 767PIC was a league of its own - way, way ahead of its time. The LDS rendition of the 767 is outstanding - no doubt, yet claiming it is anove and beyond everything else that's currently available is a gross overstatement one of the best - for sure! a revolutionary product - not any more... ישנם מספר גורמים (שדשנו בהם פה בפורום הרבה פעמים) ששמו את ה LDS בליגה משלו. העיקרי, SDK ואפשרות התממשקות ע"י חומרה חיצונית בצורה קלה ופשוטה (יחסית) וללא שוד בנק. ה 737 של PMDG הוא מטוס ברמה לא פחות טובה ממנו מבחינת המודל ומה שהם הכניסו לתוכו ואת ה 744 הם אפילו לקחו צעד אחד קדימה. אבל על ה 767 של LDS אפשר לומר שזה המטוס של העם ובשביל העם והתמיכה של המפתחים עבור המשתמשים (שאלו אנחנו) היא מעל ומעבר והיחס בכלל בכמה רמות מעל כולם. זו דעתי האישית וההרגשה שלי כלפיו. בסוף השבוע נבדוק אם הפטץ' של PSS פותר מספר בעיות שמבחינתי היוו NO GO לטיסות עם ה 777. רן.
ha5mvo פורסם אפריל 5, 2006 דיווח פורסם אפריל 5, 2006 העיקרי, SDK ואפשרות התממשקות ע"י חומרה חיצונית בצורה קלה ופשוטה (יחסית) וללא שוד בנק. It may really be a ground breaking feature, though its of very little relevance for the vast majority of users - myself included Support and attitude is surely something to rekon with, though I was examining it purely on the basis of the software quality and the features it offers. As such I don't see too much to separate it from its compatitor. As you say, its more a matter of personal preferences. As for the patch - I didn't get the T7 (too similar to the 767 and 744 Which I already have), but I see that Rob Young was drafted to help with the FDE - I'm sure its going to make a big difference. I