3Dvg פורסם אפריל 20, 2006 דיווח פורסם אפריל 20, 2006 חברים תנו בגז!תלכלכו את המסך!!! איזה גז ואיזה נעליים..... :? מקסימום חולירעיים..... מחר מתכונת....בעעע...... כמעט יומיים הלכו.... :cry: :cry:
Eldar Sella פורסם אפריל 20, 2006 דיווח פורסם אפריל 20, 2006 חברים תנו בגז!תלכלכו את המסך!!! איזה גז ואיזה נעליים..... :? מקסימום חולירעיים..... מחר מתכונת....בעעע...... כמעט יומיים הלכו.... :cry: :cry: כנ"ל לגביי! :x מתכונת במתמטיקה מחר :|
Elad Zeierman פורסם אפריל 20, 2006 דיווח פורסם אפריל 20, 2006 שימו לב מי שלא לקח חולצות עדיין - ניתן יהיה לקחת בהעדרי- חולצות או מדורון או מאיציק, נא להביא כסף מדוייק יש בעיה של עודף. טיסה נעימה.
Elad Zeierman פורסם אפריל 21, 2006 דיווח פורסם אפריל 21, 2006 קצת עידכונים: החד"ב נכנס למשמרת הלילה כאשר בשעתיים הראות צנחה מ 8 ק"מ ל 2 ק"מ- משמעות הדבר שקיימת אפשרות סבירה - שפעם ראשונה בחד"ב נתב"ג יסגר ויבוצעו הפניות לעובדה, לכן טייסים נא להיות ערוכים לאפשרות זו. טיסה נעימה !
×�פיק פורסם אפריל 21, 2006 דיווח פורסם אפריל 21, 2006 רשמים מחדר הבקרה וממשמרת הלילה (שמתרחשת בזה הרגע) עוז מוסר :"מה המצב הכל טוב? תבואו לטוס!, בחיים לא שיעמם לי כל כך בלילה פראי, אני חיית לילה מטורפת" להלן מספר תמונות: טוב מסתבר שאין איך להקטין תמונות אז עד הבוקר, כאן אפיק מסיים את השידור(אני חוסך ממכם תמונות בגודל מטורף) פשוט תדמיינו כמה תמונות עד העדכון בבוקר. ו... תבואו לטוס אנחנו מתייבשים
×�פיק פורסם אפריל 21, 2006 דיווח פורסם אפריל 21, 2006 עדכון תמונות ממשמרת הלילה במגדל ב"ג אי שם במרכז הארץ. מסתבר שכן הצלחנו להקטין תמונות, עוז עדיין מוסר את מה שמסר למעלה, שזהו מסר חשוב. וקדימה לתמונות. אז הנה ערן בזמן ההכנות לעליית החד"ב לאוויר וכאן ברק פכט נותן ביס ללאפה מטורפת. (או משהו שנראה כמו... :roll: ) יהב וברק (לפי הזיהוי של הערנות ב5 בבוקר) בפיקוח בחדר המגדל. עופר בן פרץ ושאר חברים בעמדת אחמ"ש. והטכנולוגיות המתקדמות בחד"ב מושיקו על הקרקע ועכשיו לתיעוד נדיר ממשמרת הלילה: השיער שלי ועוז, בשעת לילה מאוחרת. עליתי לבדוק מה קורה בחדר מכ"מ... נכנסתי לחדר... בשקט בשקט. ומה אני מגלה? לא תאמינו אם לא תראו: לאחר שסירב להכיר בעובדה שהוא נרדם, התאושש הבחור (דורון מיודענו) והמשיך להכחיש את העובדה שברגע זה נתפס על חם ישן על המקלדת באחד המקומות החשובים ביותר ברגע זה בארץ. להשמע עד העידכון הבא נ.ב. עוז זכה בלוטו... הגרלת פלייבוי החודשית למנויים מתמידים.
Koobe פורסם אפריל 21, 2006 דיווח פורסם אפריל 21, 2006 אפיק מוסר שהוא אוהב את כולם. את המחשב הוא מוריש לאמיר, את האוזניות לאיציק, ואת המצלמה המגניבה - לי. להתראות אפיק!! [טוען אקדח]
×�פיק פורסם אפריל 21, 2006 דיווח פורסם אפריל 21, 2006 למען הסדר הטוב, אכן לא הכל כשר וטהור בהודעתי :cry: בוקר טוב ישראל.
אורח פורסם אפריל 21, 2006 דיווח פורסם אפריל 21, 2006 אפשר להבין את דורון, אחרי שהיה LLMG_CTR (מנגל קונטרול לאלה שלא מבינים) לכמה שעות והיה אחראי לתנועה כבידה ביותר של כנפיים, שישליקים, המבורגרים ובנוסף לזה גם כמה כבדים בדרך וכל זאת תוך כדי שיגור שאלות של מי רוצה להיות מגדל ש"ד, כל אחד היה מאבד את ההכרה. היה ענק אתמול בערב והיה עוד יותר ענק לפגוש את האנשים מאחורי המיקרופונים. תודה לכל המארגנים והלהשמע בהמשך. רן.
Izik Bakshi פורסם אפריל 21, 2006 דיווח פורסם אפריל 21, 2006 כידוע אירועים מהסוג הזה, הם הזדמנות לטייסים ישראלים/יהודים מכל העלום להגיע לטוס, היום בבוקר זה היה Roberto Gonzalez, והוא שלח לי את התגובה הבאה לאחר הטיסה. DL902: you guys certainlyu did a great job thanks for your work and enthusiasm drisaht shalom to all the team
×�פיק פורסם אפריל 21, 2006 דיווח פורסם אפריל 21, 2006 חבר'ה! אמיר מוסר לנצל את יותר את עמדת התיאום (כפי שצויין בהודעה הקודמת, הנמכות, תירגולים, חניות, וכו') 03-5734061
oz פורסם אפריל 21, 2006 דיווח פורסם אפריל 21, 2006 כידוע אירועים מהסוג הזה, הם הזדמנות לטייסים ישראלים/יהודים מכל העלום להגיע לטוס, היום בבוקר זה היה Roberto Gonzalez, והוא שלח לי את התגובה הבאה לאחר הטיסה.DL902: you guys certainlyu did a great job thanks for your work and enthusiasm drisaht shalom to all the team היית צריך לראות איך הוא שיגע את אוהד בהודעות ותודול על הנתיב שנתן לו והסביר לו על הנופים היפים של מדינתנו
Koobe פורסם אפריל 21, 2006 דיווח פורסם אפריל 21, 2006 אבל הכי דאחקות זה כשיש פיקוח כל הדרך מלרנקה, ואז, רגע אחרי ה-touchdown בבן-גוריון, כל הפקחים נעלמים בבת אחת. החשמל נפל? שוב ניסיתם להדליק בוילר בשביל להתקלח? או שאולי מישהו ניסה למנגל והצית את החד"ב? תחזיקו מעמד, אתם גדולים מתמיד. ;-) שבת שלום!
moti פורסם אפריל 21, 2006 דיווח פורסם אפריל 21, 2006 תודות לבית הספר שלי שבזכותו לא הגעתי לחדר הבקרה השנה- רק אצלנו יכולים לדחות מתכונת ב-21:00 בערב .הגעה לחד"ב כבר לא הצלחתי לארגן אבל לפחות הספקתי לטוס ליוהנסבורג. תודה לכל העוסקים במלאכה מ-ELY511 שהיה ער אתמול בלילה כמו כולכם וגם כמעט הגיע למצב של דורון ומהתמונות למעלה
Izik Bakshi פורסם אפריל 21, 2006 דיווח פורסם אפריל 21, 2006 עוד תגובה מגיא בן זוקית. ELY386: send our best regards to all the guys at the control room, we had just landed from rome and past a few controllers on the way , and we are happy to say that it's an hunor to fly under your pro control,keep up the good work (will try to keep u buzy at night allso)
Or Netzer פורסם אפריל 21, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 21, 2006 תמשיכו ככה 100 טיסות ביום הראשון אנחנו רוצה עוד! קדימה VATIL.
Yarden Antebi פורסם אפריל 21, 2006 דיווח פורסם אפריל 21, 2006 מישהו יודע אולי לעזור לי בדיון בתמיכה? אני גם רוצה לטוס בחדר בקרה
Ran Bonfil פורסם אפריל 21, 2006 דיווח פורסם אפריל 21, 2006 כל הכבוד חברים! המשיכו כך! רק דבר אחד , אתם יודעים, נראה לי שהמצלמה שלכם מקולקלת... :? היא עושה רעש של ססנה... טוב אפשר להבין אותה.. כ"כ הרבה זמן בש"ת.. שהיא מנסה ליהיות כמו המטוסים דבר נוסף "מצלמת האינטרנט במגדל, בחסות סאן דור, חברת תיירות ונופש בארץ ובעולם!"
Eldar Sella פורסם אפריל 22, 2006 דיווח פורסם אפריל 22, 2006 בא לי לירות במישהו :x איך זה שתמיד שיש אירועים גדולים, אני לא יכול לטוס! בחד"ב חנוכה אח שלי הגיע מהצבא, אז אמרתי בסדר, בחד"ב הבא. חד"ב פסח - אח שלי הגיע מהצבא, דווקא לשלושת הימים האלה!!! חמישי שישי שבת! למה למה למה זה קורה לי, אי אפשר לטוס משהו יותר נורמלי מ DEENA TIBBI RIMON SIRON כשהוא בבית! :crazyeyes: :2gunfire: :snipersmile: ](*,) הוא יכול לצוץ בכל רגע ולהעיף אותי אוף! :| אה ולא רק זה, גם אתמול (שישי) הייתה לי מתכונת במתמטיקה ככה שיום חמישי במילא הלך לי :x הגעתי למצב שאני עושה הקפות בפלייסטיישן עם המטוס ב GTA! איזה אומללות :roll:
Doron_Angel פורסם אפריל 22, 2006 דיווח פורסם אפריל 22, 2006 תודה לכל הפקחים והבקרים בכל המשמרות!!! אתמול טסתי עם ה-ברון 58 משדה דוב לראש פינה (IFR). היום טסתי עם אותו ברון מהרצליה לראש פינה (CVFR) ואח"כ החזרתי את הכלי לנתב"ג (IFR). כל הטיסות היו בכיסוי מלא עם תנועה אוירית ערה, כך שההנאה היתה גדולה לקינוח, המראתי בטיסת 581 של אלעל (בואינג 737-700 EKE) לאינסטנבול עם כיסוי מלא (delivery עד Tel-Aviv עד ל-SUVAS. (אח"כ התנועה היתה דלילה ללא פיקוח. איזה שעמומם :cry: ) מחכה לאירוע הבא :roll: שוב תודה לכולם על המשמרות מסביב לשעון!!!