dani-manusis פורסם אפריל 11, 2006 דיווח פורסם אפריל 11, 2006 ממש מגניב. עכשיו אני בעצם שם לב שבאמת כל פעם שאנחנו פותרים תרגיל בגיאומטריה : צלע A, B, C, זווית ABC .........(וכו' וכו') אני מתרגם הכל לאותיות פונטיות. אצלי זה הגיעה למימדים כאלו שכל החברים הקרובים מדקלמים בע"פ מרשה טיסה ללרנקה מבנג'י בע"פ :oops:
Shai B פורסם אפריל 11, 2006 דיווח פורסם אפריל 11, 2006 ממש מגניב.עכשיו אני בעצם שם לב שבאמת כל פעם שאנחנו פותרים תרגיל בגיאומטריה : צלע A, B, C, זווית ABC .........(וכו' וכו') אני מתרגם הכל לאותיות פונטיות. אצלי זה הגיעה למימדים כאלו שכל החברים הקרובים מדקלמים בע"פ מרשה טיסה ללרנקה מבנג'י בע"פ :oops: מצטער על הבורות. בנג'י?
Meitar Lugasi פורסם אפריל 11, 2006 דיווח פורסם אפריל 11, 2006 ממש מגניב.עכשיו אני בעצם שם לב שבאמת כל פעם שאנחנו פותרים תרגיל בגיאומטריה : צלע A, B, C, זווית ABC .........(וכו' וכו') אני מתרגם הכל לאותיות פונטיות. אצלי זה הגיעה למימדים כאלו שכל החברים הקרובים מדקלמים בע"פ מרשה טיסה ללרנקה מבנג'י בע"פ :oops: מצטער על הבורות. בנג'י? אני מאמין שהוא התכוון לבן גוריון
Almog Atar פורסם אפריל 11, 2006 דיווח פורסם אפריל 11, 2006 אוי ואבוי, אני מוקף בחבורה של חולי נפש אבל גם אני כזה...... בשיעורי גיאומטריה אני מנסה ליצור כמה שיותר צירופים שיתנו לי איזה מושג. לדוגמא FMC וכד'
3Dvg פורסם אפריל 11, 2006 דיווח פורסם אפריל 11, 2006 אוי ואבוי, אני מוקף בחבורה של חולי נפש אבל גם אני כזה...... בשיעורי גיאומטריה אני מנסה ליצור כמה שיותר צירופים שיתנו לי איזה מושג. לדוגמא FMC וכד' LOL!! במתכונת יצא לי" ILS" והוצאתי את הציון הכי גבוהה שלי אי פעם במת'......
Shai B פורסם אפריל 11, 2006 דיווח פורסם אפריל 11, 2006 ממש מגניב.עכשיו אני בעצם שם לב שבאמת כל פעם שאנחנו פותרים תרגיל בגיאומטריה : צלע A, B, C, זווית ABC .........(וכו' וכו') אני מתרגם הכל לאותיות פונטיות. אצלי זה הגיעה למימדים כאלו שכל החברים הקרובים מדקלמים בע"פ מרשה טיסה ללרנקה מבנג'י בע"פ :oops: מצטער על הבורות. בנג'י? אני מאמין שהוא התכוון לבן גוריון כמה יצירתי מצידו.
Gal פורסם אפריל 11, 2006 דיווח פורסם אפריל 11, 2006 רק לפני חודש כטסתי עם אח שלי וחלפנו במקביל לLL בדרך לשדה דב אמרתי לו שצריך מחשב מאוד חזק כדי ל"הריץ" את ה"סנרי" המדהים הזה של תל אביב וגם השמיים נראו די טוב (בסביבות 17:30 כשהשמש נמוכה).
dani-manusis פורסם אפריל 12, 2006 דיווח פורסם אפריל 12, 2006 ממש מגניב. עכשיו אני בעצם שם לב שבאמת כל פעם שאנחנו פותרים תרגיל בגיאומטריה : צלע A, B, C, זווית ABC .........(וכו' וכו') אני מתרגם הכל לאותיות פונטיות. אצלי זה הגיעה למימדים כאלו שכל החברים הקרובים מדקלמים בע"פ מרשה טיסה ללרנקה מבנג'י בע"פ מצטער על הבורות. בנג'י? Ben G=בנג'י בן גוריון בקיצור לא יודע למה אני קורא לו ככה :roll: ד.א האם גם החברים שלכם כבר מדקלמים את הנדב"ר בע"פ? :mrgreen:
BlackRaven פורסם אפריל 12, 2006 דיווח פורסם אפריל 12, 2006 גדול איציק דבר נוסף בנהיגה זה כשרוצים לפנות ימינה האוטו פתאום נותן גז ולוקח כמה שניות להבין שבמקום ללחוץ על הדוושה היה צריך לסובב את ההגה :wink:
Shai B פורסם אפריל 12, 2006 דיווח פורסם אפריל 12, 2006 ממש מגניב. עכשיו אני בעצם שם לב שבאמת כל פעם שאנחנו פותרים תרגיל בגיאומטריה : צלע A, B, C, זווית ABC .........(וכו' וכו') אני מתרגם הכל לאותיות פונטיות. אצלי זה הגיעה למימדים כאלו שכל החברים הקרובים מדקלמים בע"פ מרשה טיסה ללרנקה מבנג'י בע"פ מצטער על הבורות. בנג'י? Ben G=בנג'י בן גוריון בקיצור לא יודע למה אני קורא לו ככה :roll: ד.א האם גם החברים שלכם כבר מדקלמים את הנדב"ר בע"פ? :mrgreen: יש כאלה.. אנשים ליימרים דפוקים רציני שמעדיפים לא לספר לחברים שלהם, ולא הבנתי למה. :X
Yarden Antebi פורסם אפריל 12, 2006 דיווח פורסם אפריל 12, 2006 ממש מגניב. עכשיו אני בעצם שם לב שבאמת כל פעם שאנחנו פותרים תרגיל בגיאומטריה : צלע A, B, C, זווית ABC .........(וכו' וכו') אני מתרגם הכל לאותיות פונטיות. אצלי זה הגיעה למימדים כאלו שכל החברים הקרובים מדקלמים בע"פ מרשה טיסה ללרנקה מבנג'י בע"פ מצטער על הבורות. בנג'י? Ben G=בנג'י בן גוריון בקיצור לא יודע למה אני קורא לו ככה :roll: ד.א האם גם החברים שלכם כבר מדקלמים את הנדב"ר בע"פ? :mrgreen: יש כאלה.. אנשים ליימרים דפוקים רציני שמעדיפים לא לספר לחברים שלהם, ולא הבנתי למה. :X גם אני לא מבין למה,אבל ככה הוא רוצה,מזה משנה לך? =|
Shai B פורסם אפריל 12, 2006 דיווח פורסם אפריל 12, 2006 ממש מגניב. עכשיו אני בעצם שם לב שבאמת כל פעם שאנחנו פותרים תרגיל בגיאומטריה : צלע A, B, C, זווית ABC .........(וכו' וכו') אני מתרגם הכל לאותיות פונטיות. אצלי זה הגיעה למימדים כאלו שכל החברים הקרובים מדקלמים בע"פ מרשה טיסה ללרנקה מבנג'י בע"פ מצטער על הבורות. בנג'י? Ben G=בנג'י בן גוריון בקיצור לא יודע למה אני קורא לו ככה :roll: ד.א האם גם החברים שלכם כבר מדקלמים את הנדב"ר בע"פ? :mrgreen: יש כאלה.. אנשים ליימרים דפוקים רציני שמעדיפים לא לספר לחברים שלהם, ולא הבנתי למה. :X גם אני לא מבין למה,אבל ככה הוא רוצה,מזה משנה לך? =| לא משנה לי זה היה יותר בשביל הקטע של האותיות XD
×�פיק פורסם אפריל 12, 2006 דיווח פורסם אפריל 12, 2006 ימפולסקי! איזה תותח אח שלי-הוא נזכר. זה השם משפחה של טל נכון? ואם למישהו יש דרך ליצור איתו קשר, עדיין צריכים....
Ido Rosenthal פורסם אפריל 12, 2006 דיווח פורסם אפריל 12, 2006 ימפולסקי!איזה תותח אח שלי-הוא נזכר. זה השם משפחה של טל נכון? ואם למישהו יש דרך ליצור איתו קשר, עדיין צריכים.... אתה בשרשור הלא נכון :shock:
Eldar Sella פורסם אפריל 12, 2006 דיווח פורסם אפריל 12, 2006 ממש מגניב. עכשיו אני בעצם שם לב שבאמת כל פעם שאנחנו פותרים תרגיל בגיאומטריה : צלע A, B, C, זווית ABC .........(וכו' וכו') אני מתרגם הכל לאותיות פונטיות. אצלי זה הגיעה למימדים כאלו שכל החברים הקרובים מדקלמים בע"פ מרשה טיסה ללרנקה מבנג'י בע"פ מצטער על הבורות. בנג'י? Ben G=בנג'י בן גוריון בקיצור לא יודע למה אני קורא לו ככה :roll: ד.א האם גם החברים שלכם כבר מדקלמים את הנדב"ר בע"פ? :mrgreen: יש כאלה.. אנשים ליימרים דפוקים רציני שמעדיפים לא לספר לחברים שלהם, ולא הבנתי למה. :X פשוט אין לי כוח להסביר להם וזה יהיה בזבוז זמן כי הם עדיין לא יבינו, עדיף שלא ידעו וגם זה לא כל כך איכפת לי, העיקר שאני נהנה מזה על זה שקראת לי ליימר, ILS בראשון אתה לא חוזר לאילת