David Aronovich פורסם מאי 2, 2006 דיווח פורסם מאי 2, 2006 תראו אני דיברתי עם יונתן לגביי האישורים למנגל... ומשחתינו הוא אמר שאפשר לנסות לשאול ואולי לשכנע לתת לנו להביא לשם מנגל... כי אחריי הכל יום עצמאות בלי מנגל.... לא שווה :wink: אבל תלוי מה רמת ההתענינות שלכם בנידון..... :|
Eldar Sella פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 ARKEFLY באים לבן גוריון היום :shock: הם באים מאמסטרדם דרך אילת, ויש להם רק 3 מטוסי 763. 763 באילת היום ובכלל ARKEFLY בארץ נדיר ביותר, לא ראיתי אותם אף פעם בלוח טיסות, הפתעת היום אני כנראה בא. אנשים תבואו!
Niv Malin פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 ARKEFLY באים לבן גוריון היום :shock: הם באים מאמסטרדם דרך אילת, ויש להם רק 3 מטוסי 763. 763 באילת היום ובכלל ARKEFLY בארץ נדיר ביותר, לא ראיתי אותם אף פעם בלוח טיסות, הפתעת היום אני כנראה בא. אנשים תבואו! מצטער להגיד לך אבל לפי שעה זו יש עיכוב בטיסה...
Eldar Sella פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 בסדר, העיכוב לא אומר שהם לא יגיעו היום אולי גם אבא שלי בא
Erez Savir פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 הרגע חזרתי מבסיס פתוח בש"ד.ובדיוק ראיתי את פיטר מקס נוחת.. כדאי ללכת ב11 ורבע לראות אותו ממריא...
Eldar Sella פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 אני חושב שלא יהיו שם הרבה אנשים..כמעט כל מי שדיברתי איתו אמר שהוא לא בא :|
Niv Malin פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 אני חושב שלא יהיו שם הרבה אנשים..כמעט כל מי שדיברתי איתו אמר שהוא לא בא :| יום העצמאות, משפחה, בסיסים פתוחים, מנגל, עייפים מתאמול, נראה לי מספיק סיבות שלא יבואו היום אנשים לא?! :?
Eldar Sella פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 אני חושב שלא יהיו שם הרבה אנשים..כמעט כל מי שדיברתי איתו אמר שהוא לא בא :| יום העצמאות, משפחה, בסיסים פתוחים, מנגל, עייפים מתאמול, נראה לי מספיק סיבות שלא יבואו היום אנשים לא?! :? לא.
Shai B פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 ARKEFLY באים לבן גוריון היום :shock: הם באים מאמסטרדם דרך אילת, ויש להם רק 3 מטוסי 763. 763 באילת היום ובכלל ARKEFLY בארץ נדיר ביותר, לא ראיתי אותם אף פעם בלוח טיסות, הפתעת היום אני כנראה בא. אנשים תבואו! A320 באילת היום :X אבל היה ממש מדהים צילמתי בוידאו את הנחיתה היה חזק [נחיתה מדהימה] בסיס פתוח בעובדה - היה בלקהוק, יסעור, קוברה, אפאצ'י, ואיזה בל קטן. מהמטוסים היו הבוננזה, צופית, A4, פנטום, F16-A/C/D/I, שני F-15...היה חזק.
Niv Malin פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 ARKEFLY באים לבן גוריון היום :shock: הם באים מאמסטרדם דרך אילת, ויש להם רק 3 מטוסי 763. 763 באילת היום ובכלל ARKEFLY בארץ נדיר ביותר, לא ראיתי אותם אף פעם בלוח טיסות, הפתעת היום אני כנראה בא. אנשים תבואו! A320 באילת היום :X אבל היה ממש מדהים צילמתי בוידאו את הנחיתה היה חזק [נחיתה מדהימה] בסיס פתוח בעובדה - היה בלקהוק, יסעור, קוברה, אפאצ'י, ואיזה בל קטן. מהמטוסים היו הבוננזה, צופית, A4, פנטום, F16-A/C/D/I, שני F-15...היה חזק. שתף אותנו בתמונות אחי!
Ran Bonfil פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 הרגע חזרתי מבסיס פתוח בש"ד.ובדיוק ראיתי את פיטר מקס נוחת.. כדאי ללכת ב11 ורבע לראות אותו ממריא... א. חבל שלא אמרת שאתה הולך.. היינו נפגשים היו עוד חבר'ה שהיו שם ונפגשנו.. ב. חבל שהלכת ולא חיכית למטס ב1210... יום עצמאות שמח!
moti פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 גם אני הייתי בבסיס הפתוח בשדה דב ואחרי המטס הלכתי ל-ILS, היה מטס נחמד וגם היה נחמד לראות את הארקפליי מגיע בפעם הראשונה לישראל.
Itay Zecharia פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 אני מתכוון להגיע לILS עד 2000 כמו שכתוב, מישהו מתכוון להגיע גם? חבל על היום, בואו ננצל אותו עד תום. יש מעוניינים?
Itay Zecharia פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 כרגע נחיתות על 30, מאמין שברגע שיחשיך זה ישתנה ל-12. חבר'ה תכתבו כאן אם יש היענות, אם לא... אז חבל.
Izik Bakshi פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 ההיתי מ 16:30 עד 17:30 ב ILS היו אלדר, דוד וירדן. היה ממש אחלה לראות BAW מדגם 777 ממריא DEENA 1FS.
3Dvg פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 כרגע נחיתות על 30, מאמין שברגע שיחשיך זה ישתנה ל-12.חבר'ה תכתבו כאן אם יש היענות, אם לא... אז חבל. אם תבא לקחת אותי (טיפה אחרי ה אירפורט סיטי) אז סבבה....
Yarden Antebi פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 ההיתי מ 16:30 עד 17:30 ב ILS היו אלדר, דוד וירדן.היה ממש אחלה לראות BAW מדגם 777 ממריא DEENA 1FS. מהפעמים שאני הייתי ב ILS,זה גם נדיר לראות שהבריטיש ממריא על 30 בכלל...
Eldar Sella פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 היה כיף ARKEFLY איכזבו, לא ציפיתי שהם ישלחו את ה A320 היחיד שהוא אפילו לא שלהם. לא נורא, הייתה אחלה תנועה
OmriSoudry פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 גם אני הייתי ב-ILS היום עם עומר כמה שעות היום. אבל לפני זה... הבוקר התחיל בנסיעה מאשדוד לתל נוף (דרך כל מיני מושבים קטנים שאף אחד לא שמע עליהם חוץ מעומר). למה? כי עומר חשב שהוא מקצר את הדרך. בסוף הוא השתכנע לחזור לציוויליזציה והצטרפנו לשאר אזרחי ישראל שבמקום לנפנף (או לפני) באו לתל-נוף. את התמונות של זה עומר או אני נפרסם בפורום תמונות בזמן הקרוב... לאחר מכן רצינו (איך לא :mrgreen: ) לנסוע למקדונלד'ס בטרמינל 3. אז נסענו מתל נוף (באזור רחובות) לטרמינל 3 (באזור תל אביב) דרך לטרון (באזור ירושלים). למה? ככה. אני לא רוצה לדבר על זה. פשוט תקבלו את זה כעובדה. בקיצור, הגענו לפנייה לכיוון ה-ILS ("פרוייקט נתבג 2000" ימינה), אבל השער היה סגור עם חוטי מתכת מלופפים. מה עשיתי? יצאתי מהאוטו של עומר, והתחלתי "לפרוץ" את השער. כמו לפרום שרוכים, רק ממתכת. אחרי דקה בערך נפתח השער, נסענו לאזור הגדר של נתב"ג - רק כדי לגלות שאין שם אף אחד חוץ מאיתנו. מבואסים מאוד, החלטנו לנסוע חזרה לכיוון השער. נסענו לשער, ושם ראינו את מוטי ועוד כמה אנשים. - כעבור 30 דקות - חםםםםם. ואנחנו עדין עמדנו (הפעם עם קצת יותר רכבים שהגיעו) מחוץ לשער, שהיה פתוח עדין. למה לא נכנסנו? - כי לאף אחד לא היה האומץ לעבור את השער הזה ראשון עם הרכב שלו. אבל כל זה עמד להשתנות. - כעבור 1 דקות - ליאור ארמייב הגיע ואמר "יאללה בואו ניכנס", ובכך נתן את האות לפתיחת הנהירה הרשמית של כולם מעבר לשער. לאחר המעבר לשער התפצלנו ל-2 קבוצות: קבוצה אחת נסעה לכיוון הגדר של נתב"ג, והקבוצה ה-2 עמדה במיקום אחר שאיפשר להם לצלם תמונות של מטוסים. אני הייתי בקבוצה ה-1 (ליד הגדר) יחד עם עומר, ליאור, עוז, מוטי ואולי עוד כמה אנשים, אני לא זוכר בדיוק. - כעבור 5 דקות - רכב ביטחון של נתב"ג עוצר עם הנוהל הקבוע: אני מציע לכם ללכת מפה. - אבל יש לנו אישור מהחפ"ק. אני לא יודע מה יש לכם, אבל אני מציע לכם ללכת כי משטרה תגיע לפה בכל מקרה. - אבל תדבר עם החפ"ק, יש לנו אישור!! ואז הוא נסע משם. חצי שעה מאוחר יותר והמשטרה עוד לא הגיעה. מה שכן, הגיע רכב ביטחון נוסף עם אותו נוהל בדיוק. רק שהפעם נשמעה איזו צעקה של אישה עליו מהקשר, הוא הרים את היד, ונסע משם. תודה ליונתן בן ישראל על הליווי הטלפוני במהלך האירועים ! - כעבור שעתיים - עדין חםםםםם. כיסאות הים שהוצאנו מהרכבים + השמשיה שליאור הביא איתו (שעפה ברוח וכמעט נכנסה בגדר האלקטרונית של נתב"ג) לא ממש עזרו לקרר אותנו. פייר, אני מה זה מאוכזב. חשבתי יהיו נחיתות ומטוסים יעשו לנו רוח. איפה נחיתות? פתאום הכל הולך ל-30. באסה... - כעבור דקה - השמשיה שעפה לגדר של נתב"ג היתה הסימן של כולנו להתקפל משם. נפרדנו, וכל אחד נפרד לדרכו. אני ועומר המשכנו לאחר מכן לירושלים (הפעם היתה לנו סיבה ). נסענו לבקר את אלמוג. לסיכום: בערך 300 קילומטרים עשינו היום, ודי הרבה כיף. תמונות מהיום בקרוב בפורום תמונות! היום הזה היה בשבילי גם חגיגה של סוף הלימודים (מהיום אני לא לומד יותר!!). תודה לעומר אפרת על ההסעה, לליאור על האומץ להיכנס ראשון, וליונתן בן ישראל התותח על הסדרת אישורי הכניסה! מקווה שכל מי שבא אחרינו נהנה גם כן
moti פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 קרעת אותי עומרי, תיאור מדויק של מה שהלך ב-ILS יונתן, תודה רבה על האישורים!
Ido Rosenthal פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 לסיכום:בערך 300 קילומטרים עשינו היום, ודי הרבה כיף. תמונות מהיום בקרוב בפורום תמונות! היום הזה היה בשבילי גם חגיגה של סוף הלימודים (מהיום אני לא לומד יותר!!). תודה לעומר אפרת על ההסעה, לליאור על האומץ להיכנס ראשון, וליונתן בן ישראל התותח על הסדרת אישורי הכניסה! מקווה שכל מי שבא אחרינו נהנה גם כן אח אוטו מהעבודה איזה כיף... עומר, אולי תקנה כבר GPS לאוטו? רמאללה לטרון... מה יהיה ?
oz פורסם מאי 3, 2006 דיווח פורסם מאי 3, 2006 לסיכום:בערך 300 קילומטרים עשינו היום, ודי הרבה כיף. תמונות מהיום בקרוב בפורום תמונות! היום הזה היה בשבילי גם חגיגה של סוף הלימודים (מהיום אני לא לומד יותר!!). תודה לעומר אפרת על ההסעה, לליאור על האומץ להיכנס ראשון, וליונתן בן ישראל התותח על הסדרת אישורי הכניסה! מקווה שכל מי שבא אחרינו נהנה גם כן אח אוטו מהעבודה איזה כיף... עומר, אולי תקנה כבר GPS לאוטו? רמאללה לטרון... מה יהיה ? אין הוא פשוט לא לומד... :roll: