רפאל פורסם אפריל 27, 2006 דיווח פורסם אפריל 27, 2006 שלום, סקאנר בוודאי לא יהיה לי ...כי כרגע ההורים לא טסים לחו"ל. ורציתי לדעת האםא פשר באיזושהי צורה להפוך רדיו FM/AM, לסקאנר . רדיו פשוט ..או מערכת סטריאו . למרות שזה נשמע טיפשי...אני רוצה לדעת אם אפשר. רפאל.
Nimrod פורסם אפריל 27, 2006 דיווח פורסם אפריל 27, 2006 אני חושב שזה אפשרי עם טרנזיסטור. צריך איך שהוא לעבור את המגלבה של ה108, אפשר לעשות את זה עם טרנזיסטור כי הוא אנולוגי, עם פוטנציומטר ולא רדיו דיגטלי. איך עושים את זה בדיוק אני לא יודע. נשאיר למומחים.
Opher Ben Peretz פורסם אפריל 28, 2006 דיווח פורסם אפריל 28, 2006 שלום רפאל, אני מקווה שעניין ידך משתפר על הצד הטוב. 1. ראשית צריך להגדיר את תחומי התדר ושיטות השידור של התחנות להם אנו רוצים להאזין, למשל: א. 119-150MHZ AM- תחום תג"מ המשמש לקשר אוויר קרקע ראשי לתעופה אזרחית. ב. 160-200MHZ AM- תחום תג"מ גבוה לתחנות קשר שונות- משטרה, כוחות ביטחון ואבטחה, כיבוי אש ועוד... תחנות כאלה עושות גם שימוש בתדרי FM. ג. 225-400MHZ AM- תחום תא"ג לקשר אוויר קרקע לתעופה צבאית. ד. 2-30MHZ AM/SSB- תחום תג"מ נמוך לקשר עבור תחנות קרקע ניידות וקבועות, ספנות ותעופה, בעיקר לטווח ארוך, ולחובבים. ה. 30-75MHZ FM- תחום תדר תג"מ נמוך/ את"ד לתחנות קרקע, אוויר וים צבאיות. קיימים תחומים נוספים, כל אחד ושימושו. 2. יש להחליט על התכונות העיקריות אותן נדרוש מהסורק: א. תחומי התדר. ב. סריקה אוטומאטית או ידנית. ג. זיכרון תדרים, יכולת לסרוק במקביל לקליטת תחנה נבחרת. ד. רגישות קליטה. בכדי לקבל תוצאות טובות, יש לשקול רכישת סורק ממקור איכותי ואמין, ההוצאה אינה גדולה וניתן יהיה להערכתי לקבל אישור משרד התקשורת להפעלתו עבור תחביבנו. שלום,סקאנר בוודאי לא יהיה לי ...כי כרגע ההורים לא טסים לחו"ל. ורציתי לדעת האםא פשר באיזושהי צורה להפוך רדיו FM/AM, לסקאנר . רדיו פשוט ..או מערכת סטריאו . למרות שזה נשמע טיפשי...אני רוצה לדעת אם אפשר. רפאל.
רפאל פורסם אפריל 28, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 28, 2006 שלום עופר, תודה רבה על התשובות . ועניין ידי אכן משתפר והשתפרה ...חזרתי כבר לבית הספר אי אפשר לעבור במערכת סטריאו או ברדיו רגיל את ה108 ?..
ohadn747 פורסם אפריל 28, 2006 דיווח פורסם אפריל 28, 2006 ההשקעה קשה ולא שווה את זה.. עדיף לך כבר להזמין מהאינטרנט אחד חדש
Opher Ben Peretz פורסם אפריל 28, 2006 דיווח פורסם אפריל 28, 2006 שיענה מישהו מוסמך בעניין, יש אצלנו כמה. גם אם ניתן, חבל על הזמן, רק יתסכל אותך עד שתצליח, עדיף ללמוד ולהתכונן לבחינות... אי אפשר לעבור במערכת סטריאו או ברדיו רגיל את ה108 ?..
3Dvg פורסם אפריל 28, 2006 דיווח פורסם אפריל 28, 2006 שלום עופר,תודה רבה על התשובות . ועניין ידי אכן משתפר והשתפרה ...חזרתי כבר לבית הספר אי אפשר לעבור במערכת סטריאו או ברדיו רגיל את ה108 ?.. אם אני לא תועה עשו פעם חישוב של עלות חומרים וכו' והגיעו למסכנה שיותר זול לקנות אחד מוכן מאשר להכין אחד (ותחשוב על הזמן)
moti פורסם אפריל 28, 2006 דיווח פורסם אפריל 28, 2006 רפאל, תסתכל בטופיק הזה, אולי זה יעזור לך: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=10954 שבת שלום!