Levon Melik פורסם פברואר 28, 2004 דיווח פורסם פברואר 28, 2004 שלום חברים. אני מציע לארגן מפגש ב-12 ביום חמישי הבא 04/03/04,כמובן אם לא יירד גשם לפני זה. לפגוש כרגיל את החבר'ה הוותיקים של הקהילה שלנו,ולהכיר את החדשים ,שלא הכרתי לפני. מה אתם אומרים? :idea:
Barak פורסם פברואר 28, 2004 דיווח פורסם פברואר 28, 2004 אני מצטרף ללבון חברים... יום חמישי בלילה מלא בכל טוב...ג'מבו 744 לקנדי ועוד שני 767 אחד לסין השני ליוהסבורג.. תמיד מעניין.. בנוסף מי שלומד בבית-ספר מכיוון שפורים זה בשבת בטוח יהיו מסיבות תחפושות ודברים כאלה חסרי משמעות אז צריך לנצל את ההזדמנות !! ההתראה היא מעכשיו כבר אז אם מזג אוויר לקראת סוף השבוע יהיה טוב אז זה שווה ! ברק
OmriSoudry פורסם פברואר 28, 2004 דיווח פורסם פברואר 28, 2004 בטוח יהיו מסיבות תחפושות ודברים כאלה חסרי משמעות אז צריך לנצל את ההזדמנות !! לא יפה לזלזל במסיבות התחפושות של פורים, ברק...
hagay פורסם פברואר 28, 2004 דיווח פורסם פברואר 28, 2004 אשמח להגיע ולהכיר סוף סוף את החברה (אריה אנחנו כבר נפגשנו אל תדאג לא שכחתי אותך :wink: )
Shlomlux2 פורסם פברואר 28, 2004 דיווח פורסם פברואר 28, 2004 כ"כ מבאס לגור בצפון בזמן שכולכם יכולים להפגש במסלול 12... :? אנחנו הצפונים נאלצים להסתפק בחיפה :oops: , שגם לשם עדיין לא יצא לנו לארגן מפגש כמו שצריך :cry: בואו נעביר את מסלול 12 פעם אחת לצפון שגם אנחנו נוכל להפגש עם כולם :idea:
OmriSoudry פורסם פברואר 28, 2004 דיווח פורסם פברואר 28, 2004 לפחות לך יש את חיפה... אני שעתיים וחצי מחיפה וגם שעה נסיעה מבן גוריון. אני גר באשדוד... לאן אני יכול ללכת? לחצור?
Elad Zeierman פורסם פברואר 29, 2004 דיווח פורסם פברואר 29, 2004 לפחות לך יש את חיפה...אני שעתיים וחצי מחיפה וגם שעה נסיעה מבן גוריון. אני גר באשדוד... לאן אני יכול ללכת? לחצור? קרבי זה הכי אחי..
Harry Potter פורסם מרץ 4, 2004 דיווח פורסם מרץ 4, 2004 שלום לך לבון! אני הייתי מעוניין להגיע למפגש, אך היו מספר בעיות: א. את ההודעה על המפגש ראיתי רק ביום ג' אחרון (2.3.04), בשבת הייתי בבסיס - התרעה קצרה. ב. בהודעה שלך על רעיון המפגש לא ציינת שעת המפגש. ציינת אותה בהודעתך בנושא אחר שקשור למפגש - אופן הגעה. ג. חבר שלי, שגיא ינאי, ניסה להתקשר למספר אנשים (איציק בינהם) כדי לבבר אם המפגש יתקיים, אך לשווא. לכן יש לי הצעה, לבון, תעלה את ההצעה לקיום המפגש לפחות שבועיים קודם, אם ניתן. וזאת על מנת שחיילים כמוני שרוצים להגיע, ידעו על כך לפני הדקה ה 90. תודה מראש.