עבור לתוכן
Moshe Mizrahi

תודה רבה על הסיור במרכז התיאום

Recommended Posts

פורסם

שמח שכולם נהנו...

למרות הביטולים המעצבנים, כאמור ביטחון נתב"ג זאת יישות מיוחדת בפני עצמה... :mrgreen:

התודה האמיתית מגיעה לאילן ולחבר'ה שלו במרכז התיאום, אני הרבה לא עשיתי מלבד להעביר רשימות משתתפים, סתם להשכלה- הסיור וההרצאה שעברתם מהכרות שלי, שוות ערך לחלוטין להרצאות שאותם עוברים טייסים שמתארחים שם וכל מיני אנשים מקצוע בתחום.

כמובן שזה לא הביקור האחרון שלנו שם, אנחנו גם משתדלים להישאר כמה שיותר מעודכנים לגבי מה שקורה במרחב תודות לאילן, רק היום נוכחנו לדעת שמסלול 12\30 עתיד להיסגר אז תתחילו להיסגר על ILS 26 ו RNAV.

וכמובן אל תשכחו להזהיר את סבתא מתי לא מומלץ לקבל התקף לב.... 8)

צפו לעוד הפתעות בקרוב.

שבת שלום.

פורסם
שמח שכולם נהנו...

למרות הביטולים המעצבנים, כאמור ביטחון נתב"ג זאת יישות מיוחדת בפני עצמה... :mrgreen:

התודה האמיתית מגיעה לאילן ולחבר'ה שלו במרכז התיאום, אני הרבה לא עשיתי מלבד להעביר רשימות משתתפים, סתם להשכלה- הסיור וההרצאה שעברתם מהכרות שלי, שוות ערך לחלוטין להרצאות שאותם עוברים טייסים שמתארחים שם וכל מיני אנשים מקצוע בתחום.

כמובן שזה לא הביקור האחרון שלנו שם, אנחנו גם משתדלים להישאר כמה שיותר מעודכנים לגבי מה שקורה במרחב תודות לאילן, רק היום נוכחנו לדעת שמסלול 12\30 עתיד להיסגר אז תתחילו להיסגר על ILS 26 ו RNAV.

וכמובן אל תשכחו להזהיר את סבתא מתי לא מומלץ לקבל התקף לב.... 8)

צפו לעוד הפתעות בקרוב.

שבת שלום.

ואם כבר מדברים על הסבתא...

אז אני חייב להגיד שלמדתי משהו באמת חדש היום.

שה-707 הוא המטוס התלת מנועי. :mrgreen:

היה בהחלט סיור מעניין וכפי.

כן ירבו.

תודה

פורסם

יש לי הרגשה שסיורי VATIL הם מנחוס לחירומים בנתב"ג.

פעם שעברה היה אוירון עם בעיית גלגלים (אם אני זוכר נכון) שנחת בנתב"ג שעתיים-שלוש אחרי שעזבנו את המגדלון - והיום הססנה מהרצליה עם כן הנסע המתקפל (גם כשלא צריך) שבסוף נחתה גם בנתב"ג בחירום....

יכול להיות? :)

פורסם

בסיור הראשון שהיה במגדל הישן שלהם, מטוס קארגו שחנה ממש מתחתינו ושהיתה לו נזילה מחומר מסוכן שהקפיץ את כל ב"ג.

פורסם
בסיור הראשון שהיה במגדל הישן שלהם, מטוס קארגו שחנה ממש מתחתינו ושהיתה לו נזילה מחומר מסוכן שהקפיץ את כל ב"ג.

זה היה הסיור עם הקבוצה שלך בקבוצה שלי שנייה לפני שנכנסנו למרכז, 300 מאבטחים קפצו על איזה מטוס רוסי בגלל נוסע סורר, נאחס או לא נאחס בשיחות שהיו לי עם החבר'ה שם הם טוענים שאין יום שעובר שם בלי איזה ארוע.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...