Moshe Mizrahi פורסם מאי 12, 2006 דיווח פורסם מאי 12, 2006 תודה רבה אלעד וכן לכל מי שהיה שותף בארגון הסיור תודה שלא ויתרתם ובסוף זה יצא נקווה להתראות בהרבה שמחות
Izik Bakshi פורסם מאי 12, 2006 דיווח פורסם מאי 12, 2006 בהחלט תודה לאלעד על ההתמדה והביצוע, מקווה שעשיתם חיים .
danb2000 פורסם מאי 12, 2006 דיווח פורסם מאי 12, 2006 מצטרף לתודות לאלעד ולאילן ברוש. מאד נהנתי וגם החכמתי. תודה ושבת שלום
Meitar Lugasi פורסם מאי 12, 2006 דיווח פורסם מאי 12, 2006 תודה גדולה למארגנים ולמדריך, סיור שבא באמצע הלימודים לבגרויות, אין יותר טוב מזה -->> תמונות בפורום צילומים <<--
Niv Malin פורסם מאי 12, 2006 דיווח פורסם מאי 12, 2006 תודה רבה רבה לאלעד ולצוות וטיל על הסיור שהיה! ההרצאה הייתה מרתקת ביותר מקווה לעוד סיורים בהמשך!
E.Z פורסם מאי 12, 2006 דיווח פורסם מאי 12, 2006 שמח שכולם נהנו... למרות הביטולים המעצבנים, כאמור ביטחון נתב"ג זאת יישות מיוחדת בפני עצמה... :mrgreen: התודה האמיתית מגיעה לאילן ולחבר'ה שלו במרכז התיאום, אני הרבה לא עשיתי מלבד להעביר רשימות משתתפים, סתם להשכלה- הסיור וההרצאה שעברתם מהכרות שלי, שוות ערך לחלוטין להרצאות שאותם עוברים טייסים שמתארחים שם וכל מיני אנשים מקצוע בתחום. כמובן שזה לא הביקור האחרון שלנו שם, אנחנו גם משתדלים להישאר כמה שיותר מעודכנים לגבי מה שקורה במרחב תודות לאילן, רק היום נוכחנו לדעת שמסלול 12\30 עתיד להיסגר אז תתחילו להיסגר על ILS 26 ו RNAV. וכמובן אל תשכחו להזהיר את סבתא מתי לא מומלץ לקבל התקף לב.... צפו לעוד הפתעות בקרוב. שבת שלום.
Gal פורסם מאי 12, 2006 דיווח פורסם מאי 12, 2006 שמח שכולם נהנו...למרות הביטולים המעצבנים, כאמור ביטחון נתב"ג זאת יישות מיוחדת בפני עצמה... :mrgreen: התודה האמיתית מגיעה לאילן ולחבר'ה שלו במרכז התיאום, אני הרבה לא עשיתי מלבד להעביר רשימות משתתפים, סתם להשכלה- הסיור וההרצאה שעברתם מהכרות שלי, שוות ערך לחלוטין להרצאות שאותם עוברים טייסים שמתארחים שם וכל מיני אנשים מקצוע בתחום. כמובן שזה לא הביקור האחרון שלנו שם, אנחנו גם משתדלים להישאר כמה שיותר מעודכנים לגבי מה שקורה במרחב תודות לאילן, רק היום נוכחנו לדעת שמסלול 12\30 עתיד להיסגר אז תתחילו להיסגר על ILS 26 ו RNAV. וכמובן אל תשכחו להזהיר את סבתא מתי לא מומלץ לקבל התקף לב.... צפו לעוד הפתעות בקרוב. שבת שלום. ואם כבר מדברים על הסבתא... אז אני חייב להגיד שלמדתי משהו באמת חדש היום. שה-707 הוא המטוס התלת מנועי. :mrgreen: היה בהחלט סיור מעניין וכפי. כן ירבו. תודה
Asaf Brietbard פורסם מאי 12, 2006 דיווח פורסם מאי 12, 2006 יש לי הרגשה שסיורי VATIL הם מנחוס לחירומים בנתב"ג. פעם שעברה היה אוירון עם בעיית גלגלים (אם אני זוכר נכון) שנחת בנתב"ג שעתיים-שלוש אחרי שעזבנו את המגדלון - והיום הססנה מהרצליה עם כן הנסע המתקפל (גם כשלא צריך) שבסוף נחתה גם בנתב"ג בחירום.... יכול להיות?
אורח פורסם מאי 12, 2006 דיווח פורסם מאי 12, 2006 בסיור הראשון שהיה במגדל הישן שלהם, מטוס קארגו שחנה ממש מתחתינו ושהיתה לו נזילה מחומר מסוכן שהקפיץ את כל ב"ג.
E.Z פורסם מאי 12, 2006 דיווח פורסם מאי 12, 2006 בסיור הראשון שהיה במגדל הישן שלהם, מטוס קארגו שחנה ממש מתחתינו ושהיתה לו נזילה מחומר מסוכן שהקפיץ את כל ב"ג. זה היה הסיור עם הקבוצה שלך בקבוצה שלי שנייה לפני שנכנסנו למרכז, 300 מאבטחים קפצו על איזה מטוס רוסי בגלל נוסע סורר, נאחס או לא נאחס בשיחות שהיו לי עם החבר'ה שם הם טוענים שאין יום שעובר שם בלי איזה ארוע.