Avichai Koor פורסם מאי 13, 2006 דיווח פורסם מאי 13, 2006 אהלן אני אביחי בן 15 מפ"ת אני חדש פה ואשמח לקבל עוד מידע על מה שאני יודע..
Ben Zwebner פורסם מאי 13, 2006 דיווח פורסם מאי 13, 2006 Welcome to the VATIL forum Avichai! :mrgreen:
Asaf Brietbard פורסם מאי 13, 2006 דיווח פורסם מאי 13, 2006 שלום אביחי וברוך הבא לפורום VATIL. ב-VATIL אנו טסים בסימולטור של מיקרוסופט (פלייט סימ') עפ"י חוקי העולם האמיתי, ושואפים תמיד להגיע AS REAL AS IT GETS. הכניסה לתחום מחייבת השקעה לא קטנה בתחילת הדרך, אך סיפוק בצידה. תוכל לעיין בפורום בית הספר IFS ולהרשם בחינם דרכם לקורס טיס וירטואלי, כמו כן קיים מערך הדרכה מלא לטייסים חדשים אשר נמצא באתר VATIL. לפני שאתה מתחיל לכתוב בפורום, אנא קרא את "חוקי הפורום" (הנמצאים בהודעה דביקה בראש כל פורום). הרבה בהצלחה וברוך הבא!
Avichai Koor פורסם מאי 13, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 13, 2006 אחלה אסף תודה רבה אני באמת שואף להגיע לas real as it gets ואני ארשם!!!
Shai B פורסם מאי 13, 2006 דיווח פורסם מאי 13, 2006 ברוך הבא. לכל שאלה פטפט אותי במסנג'ריה: dfreest@hotmail.com
Ran Bonfil פורסם מאי 13, 2006 דיווח פורסם מאי 13, 2006 ברוך הבא אביחי, לכל שאלה: ran-dana@zahav.net.il מסנג'ר. המשך דרך צלחה!
Izik Bakshi פורסם מאי 13, 2006 דיווח פורסם מאי 13, 2006 שלום וברוך הבא. אין לי הרבה מה להוסיף לדברים של אסף, אך שוב חשוב שתבין שהגעת לרשת שמדמה תעבורה ופיקוח טיסה בצורה הכי קרובה לאמיתי, משמע שלפני העליה בפעם הראשונה לרשת יהיה עליך לשבת ללמוד ולתרגל שאתה לא ברשת, ואז לתדרך טוב לפני טיסה ראשונה ולתחקר לאחר הטיסה, בקיצור החברים של IFS יוכלו לעזור לך המון בזה. אם חשקה נפשך ללמוד לבד אז גם פה הרשת באה לקראתך ובאתר החטיבה תוכל למצוא חומר נהדר, חשוב רק ללמוד לפי הסדר ולא לקפוץ. אני ממליץ על לשלב ביחד גם לימוד דרך מאמרים וגם בעזרת המדריכים ב IFS. המסנגר שלי למטה ואני זמין כמו כולם לעזרה בסופי שבוע. שבוע טוב.
Avichai Koor פורסם מאי 13, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 13, 2006 רק שתדעו נרשמתי לבית הספר ifs ותודה לכל מי שעזר לי
Almog Atar פורסם מאי 14, 2006 דיווח פורסם מאי 14, 2006 שלום וברוך הבא.אין לי הרבה מה להוסיף לדברים של אסף, אך שוב חשוב שתבין שהגעת לרשת שמדמה תעבורה ופיקוח טיסה בצורה הכי קרובה לאמיתי, משמע שלפני העליה בפעם הראשונה לרשת יהיה עליך לשבת ללמוד ולתרגל שאתה לא ברשת, ואז לתדרך טוב לפני טיסה ראשונה ולתחקר לאחר הטיסה, בקיצור החברים של IFS יוכלו לעזור לך המון בזה. אם חשקה נפשך ללמוד לבד אז גם פה הרשת באה לקראתך ובאתר החטיבה תוכל למצוא חומר נהדר, חשוב רק ללמוד לפי הסדר ולא לקפוץ. אני ממליץ על לשלב ביחד גם לימוד דרך מאמרים וגם בעזרת המדריכים ב IFS. המסנגר שלי למטה ואני זמין כמו כולם לעזרה בסופי שבוע. שבוע טוב. "אם חשקה נפשך לדבר חזק אז הדם עולה לראש ואז נוצר מצב של חפפה...." הייתי חייב ברוך הבא כפי שאמרו פה החברים, IFS יקדמו אותך ויעזרו לך להיות טייס מקצועי ולהשתלב כאן ברשת. כל שאלה תמיד אפשר לשאול אותי (הפרטים שלי למטה) ואני אשמח לעזור. שבוע טוב.
Ido Rosenthal פורסם מאי 14, 2006 דיווח פורסם מאי 14, 2006 ברוך הבא! ולשאר כל הכבוד על הנכונות לעזור !
dani-manusis פורסם מאי 14, 2006 דיווח פורסם מאי 14, 2006 ברוך הבא כל דבר שתרצה תוכל ליצור איתי קשר ב MSN: Danimnusis@walla.com מקווה שתהנה פה (אני בטוח) :mrgreen: