ohadn747 פורסם מאי 26, 2006 דיווח פורסם מאי 26, 2006 אוקיי אז ככה, לפני שבוע בדיוק נסעתי עם 2 חברים לILS ב3 לפנות בוקר (המקום הזה מפחיד רצח בלילה) והכניסה למתחם נסגרה על ידי שער (השער לא נעול) והוקמה שם מערכת גדרות על הגבעות ולאורך הכביש (זאת פעם ראשונה שאני מבקר שם מאז הראשון במאי 2005, אז קצת הופתעתי) אז מה זה בעצם אומר? השטח הפך להיות פרטי? מותר להכנס עם מכונית? אסור? אני רוצה ללכת לשם גם הלילה.. האם השוטרים יכולים לעשות לי משהו במקרה והם ימצאו אותי שם?
David Aronovich פורסם מאי 26, 2006 דיווח פורסם מאי 26, 2006 כעיקרון אסור להכנס לשטח הזה.... זה שטח כנראה חקלאי של מישהו (עדיין לא מבין איך אפשר לגדל משהו במקום הזה חח) ואכן שאני הייתי שם בפסח הגיע שוטר וביקש שנעזוב את המקום... ואיים בדו"ח... כך שבלי אישור או משהו... לא שווה להגיע לדעתי :|
ohadn747 פורסם מאי 26, 2006 מחבר דיווח פורסם מאי 26, 2006 אוקיי, תודה.. בקשר לקטע של השטח החקלאי, זה פעם ראשונה שאני שומע על זה... פעם היו פה הרבה תגובות בפורום שזה לא שטח פרטי ואפילו באחד המפגשים שם בILS אחד המבוגרים אמר שזה שטח ציבורי ושאפשר אפילו לעשות בוחטה על בניית שירותים שם.. חחח...
Yarden Antebi פורסם מאי 26, 2006 דיווח פורסם מאי 26, 2006 אני חושב שזה שטח חקלאי בגלל הציפורים,שהן יבואו לאכול שם ולא יגיעו לתוך השדה.
Gadi L. פורסם מאי 26, 2006 דיווח פורסם מאי 26, 2006 אני חושב שזה שטח חקלאי בגלל הציפורים,שהן יבואו לאכול שם ולא יגיעו לתוך השדה. זה אפילו פחות טוב, ציפורים לא נצמדות למקור אוכל, הן אוהבות להסתובב באיזור גם, בכלל כשהן טסות בגובה רב או אפילו כשהן על הקרקע אז המטוסים בפיינל 12, המראה מ 30 ו 26 בכלל בסכנה. משתדלים להפוך את האדמה באיזור כדי שלא יצמח שם משהו שימשוך ציפורים... זאת גם הסיבה ששום דבר לא צומח באיזור, תסתכל על מקומות שלא הופכים את האדמה או לא מורידים עצים ושיחים שהציפורים צריכות ותראה שאחוזי פגיעות ציפורים שם הרבה יותר גבוה. ( EHAM למשל)
Ohad Shalev פורסם מאי 26, 2006 דיווח פורסם מאי 26, 2006 האמת שהשוטר יכול לתת לך דו"ח על נסיעה באין כניסה... שים לב שבפנייה ימינה לכניסה ל-ILS מהכביש הראשי יש לך שלט אין כניסה ואז מתחת לשלט הזה כתמרור הוריה כתוב באישור קצין משטרה... אפשר להתחכם קצת עם השוטרים ולומר שאתה חשבת שאין כניסה רק באישור משטרה ולא שהכניסה אסורה בכל מקרה ורק אם אישור משטרה ניתן להיכנס חחח אבל זה יהיה קצת מסוכן אם תיפול על שוטר עצבני
Or Netzer פורסם מאי 26, 2006 דיווח פורסם מאי 26, 2006 האמת שהשוטר יכול לתת לך דו"ח על נסיעה באין כניסה... שים לב שבפנייה ימינה לכניסה ל-ILS מהכביש הראשי יש לך שלט אין כניסה ואז מתחת לשלט הזה כתמרור הוריה כתוב באישור קצין משטרה...אפשר להתחכם קצת עם השוטרים ולומר שאתה חשבת שאין כניסה רק באישור משטרה ולא שהכניסה אסורה בכל מקרה ורק אם אישור משטרה ניתן להיכנס חחח אבל זה יהיה קצת מסוכן אם תיפול על שוטר עצבני התמרור לא חוקי. מה שכן אתה יכול לקבל אזיקים על הידיים ולהיות עצור על השגת גבול.
Omer Efrat פורסם מאי 26, 2006 דיווח פורסם מאי 26, 2006 האמת שהשוטר יכול לתת לך דו"ח על נסיעה באין כניסה... שים לב שבפנייה ימינה לכניסה ל-ILS מהכביש הראשי יש לך שלט אין כניסה ואז מתחת לשלט הזה כתמרור הוריה כתוב באישור קצין משטרה...אפשר להתחכם קצת עם השוטרים ולומר שאתה חשבת שאין כניסה רק באישור משטרה ולא שהכניסה אסורה בכל מקרה ורק אם אישור משטרה ניתן להיכנס חחח אבל זה יהיה קצת מסוכן אם תיפול על שוטר עצבני התמרור לא חוקי. מה שכן אתה יכול לקבל אזיקים על הידיים ולהיות עצור על השגת גבול. למה לא חוקי? מעניין אותי דווקא.
Matan Solomon פורסם מאי 26, 2006 דיווח פורסם מאי 26, 2006 האמת שהשוטר יכול לתת לך דו"ח על נסיעה באין כניסה... שים לב שבפנייה ימינה לכניסה ל-ILS מהכביש הראשי יש לך שלט אין כניסה ואז מתחת לשלט הזה כתמרור הוריה כתוב באישור קצין משטרה...אפשר להתחכם קצת עם השוטרים ולומר שאתה חשבת שאין כניסה רק באישור משטרה ולא שהכניסה אסורה בכל מקרה ורק אם אישור משטרה ניתן להיכנס חחח אבל זה יהיה קצת מסוכן אם תיפול על שוטר עצבני התמרור לא חוקי. מה שכן אתה יכול לקבל אזיקים על הידיים ולהיות עצור על השגת גבול. אזיקים לא ישימו לך, כל עוד השער פתוח ולא נעול, אתה יכול להכנס ברגל פנימה, אפשר להשאיר את האוטו בחוץ ולהכנס ברגל... עכשיו שוטרים בטוח יגיעו, והכל תלוי במצב רוח של השוטר, יהיו שוטרים שיגידו לך שזה בסדר להשאר שם אחרי שהם בדקו שאתה לא איזה טרוריסט, ויהיו כאלו שיגידו לך לעוף משם... כל עוד השער פתוח ואתה לא מטפס על איזה גדר ואין שלט שאוסר על כניסה (רגלית לא אוטו) אז...
Ran Bonfil פורסם מאי 26, 2006 דיווח פורסם מאי 26, 2006 האמת שהשוטר יכול לתת לך דו"ח על נסיעה באין כניסה... שים לב שבפנייה ימינה לכניסה ל-ILS מהכביש הראשי יש לך שלט אין כניסה ואז מתחת לשלט הזה כתמרור הוריה כתוב באישור קצין משטרה...אפשר להתחכם קצת עם השוטרים ולומר שאתה חשבת שאין כניסה רק באישור משטרה ולא שהכניסה אסורה בכל מקרה ורק אם אישור משטרה ניתן להיכנס חחח אבל זה יהיה קצת מסוכן אם תיפול על שוטר עצבני התמרור לא חוקי. מה שכן אתה יכול לקבל אזיקים על הידיים ולהיות עצור על השגת גבול. למה לא חוקי? מעניין אותי דווקא. התמרור "מתבטל" בגלל שעל הכביש יש חץ מסומן לפניה ימינה, מה שמבטל את האין-כניסה לפניה הזו. התמרור פועל כאין כניסה רגיל אם אתה לא עומד בתנאים שכתובים למטה. זה כמו שתעבור באין-כניסה שפעיל משעות ככה וככה, ותגיד שחשבת שהשעה היא אחרת.. -עריכה- חח אוהד, רק עכשיו הבנתי את משחק המילים מאוד תלוי במצב רוח של השוטר.. וב3 בלילה הם לא במצב רוח מרומם בכלל ליהיות שם ב0300 בלילה נראה לי קצת לא נורמלי.... :?
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם מאי 26, 2006 דיווח פורסם מאי 26, 2006 האמת שהשוטר יכול לתת לך דו"ח על נסיעה באין כניסה... שים לב שבפנייה ימינה לכניסה ל-ILS מהכביש הראשי יש לך שלט אין כניסה ואז מתחת לשלט הזה כתמרור הוריה כתוב באישור קצין משטרה...אפשר להתחכם קצת עם השוטרים ולומר שאתה חשבת שאין כניסה רק באישור משטרה ולא שהכניסה אסורה בכל מקרה ורק אם אישור משטרה ניתן להיכנס חחח אבל זה יהיה קצת מסוכן אם תיפול על שוטר עצבני התמרור לא חוקי. מה שכן אתה יכול לקבל אזיקים על הידיים ולהיות עצור על השגת גבול. למה לא חוקי? מעניין אותי דווקא. בנוסף לזאת. עומר שים לב שהתמרור הוא באישור קצין משטרה . וזה אומר שהתוקף שלו עד חצי שנה! מכיוון שהתמרור הנ"ל נולד ביימי בניית t3. הוא הפך לפאסה זה מכבר!
אורח פורסם מאי 26, 2006 דיווח פורסם מאי 26, 2006 ספרו את זה לשוטר שיעצור אתכם שם. אז אם לא על האין כניסה הוא ידביק לכם השגת גבול ושוטטות.
Boeing744 פורסם מאי 27, 2006 דיווח פורסם מאי 27, 2006 האמת שהשוטר יכול לתת לך דו"ח על נסיעה באין כניסה... שים לב שבפנייה ימינה לכניסה ל-ILS מהכביש הראשי יש לך שלט אין כניסה ואז מתחת לשלט הזה כתמרור הוריה כתוב באישור קצין משטרה...אפשר להתחכם קצת עם השוטרים ולומר שאתה חשבת שאין כניסה רק באישור משטרה ולא שהכניסה אסורה בכל מקרה ורק אם אישור משטרה ניתן להיכנס חחח אבל זה יהיה קצת מסוכן אם תיפול על שוטר עצבני התמרור לא חוקי. מה שכן אתה יכול לקבל אזיקים על הידיים ולהיות עצור על השגת גבול. דבר ראשון כולכם טעיתם, כניסה יש!!!! אין כזה דבר תמרור "אין כניסה", יש כזה דבר תמרור "הכנסיה אסורה". השגת גבול של מי??? בשביל השגת גבול צריך מישהו שיתלונן, אם זה לא שטח פרטי אלא ציבורי מותר להיכנס, אלא אם יש סכנה בטחונית (ויש כזאת). השלט לא חוקי בתנאי שהוא לא מופיע משני צידי הכביש. ע"מ ששלט "הכניסה אסורה" יהיה חוקי, הוא חייב להיות משני צידי הכביש, אם לא קיים משני צידי הכביש, אז התמרור כאילו לא קיים בכלל.
Ido Rosenthal פורסם מאי 27, 2006 דיווח פורסם מאי 27, 2006 עד כמה שאני זוכר יניב הוא מופיע בשני צידי הכביש, אבל יש עליו שילוט אינפורמטיבי שכתוב עליו באישור קצין משטרה, אני לא חושב שיש שום בעיה עם החוקיות של התמרור הזה וגם אם יש תקבלו דו"ח ותלכו לבית משפט להתלונן על התמרור, לא נראה לי שהשופט יהיה סובלני במיוחד כלפיכם ולא נראה לי שתרצו את הטרטור הזה.
Eldar Sella פורסם מאי 27, 2006 דיווח פורסם מאי 27, 2006 אפשר להתחכם קצת עם השוטרים ולומר שאתה חשבת שאין כניסה רק באישור משטרה ולא שהכניסה אסורה בכל מקרה ורק אם אישור משטרה ניתן להיכנס חחח אבל זה יהיה קצת מסוכן אם תיפול על שוטר עצבני הלוואי עליי להיות שם ב 3 בלילה, הכי כיף
Boeing744 פורסם מאי 27, 2006 דיווח פורסם מאי 27, 2006 עד כמה שאני זוכר יניב הוא מופיע בשני צידי הכביש, אבל יש עליו שילוט אינפורמטיבי שכתוב עליו באישור קצין משטרה, אני לא חושב שיש שום בעיה עם החוקיות של התמרור הזה וגם אם יש תקבלו דו"ח ותלכו לבית משפט להתלונן על התמרור, לא נראה לי שהשופט יהיה סובלני במיוחד כלפיכם ולא נראה לי שתרצו את הטרטור הזה. אני לא הייתי שמה הרבה זמן, ולכן אני לא זוכר אם יש או אין משני צידי הכביש. מה שכן, חשוב לדעת ולזכור שהתמרור נקרא "הכניסה אסורה, ולא "אין כניסה" - כבר היה תקדים משפטי בנושא הזה. בכל מקרה, ברור שלאור רגישות המקום ללא אישור קצין משטרה (שבאורך פלא כנראה קצין אבטחה, או איך שלא יהיה תפקידו, של תחנת המשטרה נתב"ג) לא אסור להיכנס.