×œ×™×ž×•× ×™ פורסם יוני 11, 2006 דיווח פורסם יוני 11, 2006 טוב אז קודם כל אני אגיד שלום לכולם מה שלומכם? כבר כמעט שנה שלא יצא לי לראות מה הולך בפורום, מאז הגיוס בעצם- שמח לשמוע שהכל עדיין רץ. אני עכשיו ברגילה תודה לאל, אבל בגדול די נהנה בצבא שמעתי שהחזירו את הסדרה כנפיים לטלוויזיה שאני זוכר אותה בתור סדרה די בזיונית מהחצי פרק שראיתי, אבל עכשיו ממש מעניין אותי לראות מה הולך שם. לא הצלחתי למצוא אותה באינטרנט, אני אשמח לשמוע איזו הארה לגבי איך אפשר להשיג כמה פרקים של זה ואם לא, אז רק לדעת מתי זה מופיע בטלוויזיה.. וחוץ מזה ספרו קצת מה קורה? יצא לי לקרוא ברפרוף בבסיס את הכתבה על השת"פ עם אלעל- היה ממש נחמד פתאום לראות משהו כזה בעיתון וחוץ מזה רציתי להגיד כל הכבוד לכל מי שאחראי ולחטיבה בכלל אז יאללה תמשיכו לתת בראש ואני אתעדכן ככה פעם בכמה חודשים כשתהיה לי הזדמנות
eliad3d פורסם יוני 11, 2006 דיווח פורסם יוני 11, 2006 היי , בקשר לסדרה אתה דיי פיספסת....ביום חמישי הקרוב יהיה הפרק האחרון אני חושב בשעה 21:45 כמובן...אני מקליט
moti פורסם יוני 11, 2006 דיווח פורסם יוני 11, 2006 ברוך השב לימוני. תן חיפוש ב"חובבי תעופה" בתפוז. היה מישהו לפני כחודש שחיפש הקלטות וכפי שזכור לי הוא קיבל ממישהו כמה פרקים.
רפאל פורסם יוני 12, 2006 דיווח פורסם יוני 12, 2006 ההי שם מלא סקייהוקים צופיות הרקולסים ומה לא סדרה יפה דווקא...אני מחכה לה שוב ביום חמישי ב2145.