Hafuta פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 איזה נגמר... |:ספרות, מועד ב' במתמטיקה, מדעי הטכנולוגיה, אני מסיים בתאכלס רק בסביבות ה-20 ביולי, ואז יש לי בערך שבועיים עד שמתחילים הלימודים לפסיכומטרי, נהיגה, קבלנו גם פרוייקט באנגלית להגשה תחילת השנה. כמובן שיש עכשיו הרבה הרבה הרבה יותר זמן חופשי אבל מעצבן לחיות ממבחן למבחן :cry: חופש נעים לכולם מדעי הטכנולוגיה ב'? אני עושה השנה את א'... א'... לא היה לי כוח לעשות 5 יחידות ביולוגיה אז נתנו לי את לעשות יחידה במקצוע המעפאן הזה רק בשביל שאני אוכל להוציא תעודת בגרות טכנולוגית :wink:
Yarden Antebi פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 אה,טוב א' זה ממש ממש קל,בגרות בשביל הכיף =]
תומר עינבר פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 תגידו סתם שאלה: איך נראה מבחן בגרות זה באמת מבחן עם איזה 200 שאלות?
Or Netzer פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 תגידו סתם שאלה:איך נראה מבחן בגרות זה באמת מבחן עם איזה 200 שאלות? חחח כ"כ לא. זה פסיכומטרי אם כבר. במבחן בגרות הכי ארוך שראיתי היה לענות על 12 שאלות לא יותר (תנ"ך אם אני לא טועה).
Eldar Sella פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 תגידו סתם שאלה:איך נראה מבחן בגרות זה באמת מבחן עם איזה 200 שאלות? מבחן בגרות זה פשוט מבחן לכל דבר, נראה כמו מבחן רגיל, רק שכתוב עליו "מדינת ישראל" ודברים רשמיים כאלה בשביל להלחיץ אותך :wink: ההבדל בין מבחן בגרות למבחן רגיל, זה שמבחן בגרות כולל הרבה יותר חומר, אבל מספר השאלות לאו דווקא יותר גדול.
Shai B פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 טוב האמת שהבנתי את זה כבר מזמן...וזאת הפעם האחרונה של חופש מה-20 ביוני ולי זה נפל טוב כי המונדיאל בסוף ט'...והמונדיאל הבא [בעזרת ההוא] כבר יהיה עם חברים בארגנטינה איפה שאפשר לחגוגגגגג כמו שצריך כדורגל [כמו שצריך = יד אחת מחבקת חברים והיד השנייה הופכת את הצ'וריסו]. הולך להיות קשה...5 יח' מתמטיקה 5 יח' אנגלית 5 יח' פיזיקה 7 יח' אלק' :| כל השאר אני אעשה חצי יח' אבל עדיין צלחת לכולם :wink:
Shtoza פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 תגידו סתם שאלה:איך נראה מבחן בגרות זה באמת מבחן עם איזה 200 שאלות? חחח כ"כ לא. זה פסיכומטרי אם כבר. במבחן בגרות הכי ארוך שראיתי היה לענות על 12 שאלות לא יותר (תנ"ך אם אני לא טועה). תנ"ך זה עשר שאלות (לפחות ככה היה לי השנה) והייתה בגרות קלי קלות ואפילו שכחתי להביא תנ"ך שיהיה חופש נעים לכולם =]
Nimrod פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 תגידו סתם שאלה:איך נראה מבחן בגרות זה באמת מבחן עם איזה 200 שאלות? מבחן בגרות זה פשוט מבחן לכל דבר, נראה כמו מבחן רגיל, רק שכתוב עליו "מדינת ישראל" ודברים רשמיים כאלה בשביל להלחיץ אותך :wink: ההבדל בין מבחן בגרות למבחן רגיל, זה שמבחן בגרות כולל הרבה יותר חומר, אבל מספר השאלות לאו דווקא יותר גדול. ועוד ההבדל אחד הוא שהמבחן מגיע על דף וורוד עם חוטים שחורים?! מה הם חשבו לעצמם? חופש נעים לכולם (מה 30 ליוני אחרי לשון!)
Eldar Sella פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 תגידו סתם שאלה:איך נראה מבחן בגרות זה באמת מבחן עם איזה 200 שאלות? מבחן בגרות זה פשוט מבחן לכל דבר, נראה כמו מבחן רגיל, רק שכתוב עליו "מדינת ישראל" ודברים רשמיים כאלה בשביל להלחיץ אותך :wink: ההבדל בין מבחן בגרות למבחן רגיל, זה שמבחן בגרות כולל הרבה יותר חומר, אבל מספר השאלות לאו דווקא יותר גדול. ועוד ההבדל אחד הוא שהמבחן מגיע על דף וורוד עם חוטים שחורים?! מה הם חשבו לעצמם? חופש נעים לכולם (מה 30 ליוני אחרי לשון!) חשבתי שרק אני שמתי לב לזה
3Dvg פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 תגידו סתם שאלה:איך נראה מבחן בגרות זה באמת מבחן עם איזה 200 שאלות? מבחן בגרות זה פשוט מבחן לכל דבר, נראה כמו מבחן רגיל, רק שכתוב עליו "מדינת ישראל" ודברים רשמיים כאלה בשביל להלחיץ אותך :wink: ההבדל בין מבחן בגרות למבחן רגיל, זה שמבחן בגרות כולל הרבה יותר חומר, אבל מספר השאלות לאו דווקא יותר גדול. ועוד ההבדל אחד הוא שהמבחן מגיע על דף וורוד עם חוטים שחורים?! מה הם חשבו לעצמם? חופש נעים לכולם (מה 30 ליוני אחרי לשון!) חשבתי שרק אני שמתי לב לזה כולם חשבו את זה, פשות ש....... שמרנו את זה לעצמו שלא יחשבו שאנחנו משוגעים
Gadi L. פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 באמת יש סיבים כחולים שכאילו התמזגו עם הדפים הוורודים... :? בבגרות בהיסטוריה ניסיתי להעיף אותם עד שהבנתי שזה משולב בדפים עצמם... :-s
Yarden Antebi פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 באמת יש סיבים כחולים שכאילו התמזגו עם הדפים הוורודים... :? בבגרות בהיסטוריה ניסיתי להעיף אותם עד שהבנתי שזה משולב בדפים עצמם... :-s חחח לי לא לקח יותר מדי זמן להבין את זה..
Or Netzer פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 באמת יש סיבים כחולים שכאילו התמזגו עם הדפים הוורודים... :? בבגרות בהיסטוריה ניסיתי להעיף אותם עד שהבנתי שזה משולב בדפים עצמם... :-s חחח לי לא לקח יותר מדי זמן להבין את זה.. לא יודע מה איתכם אני כל בגרות קונה בקבוק קולה חדש. אני כל הזמן מתעסק במתי הזמן הכי טוב לפתוח אותו שיעשה הרבה רעש ויסיח את דעת כולם בעצבים :mrgreen:
Yahav Barzilay פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 זה נראה יותר כאילו למי שצילם אותם הייתה נשירה רצינית :| אבל אם תהיתם מדוע הם נמצאים שם, אז זה נגד העתקות. כלומר לא בדיוק נגד, אלא מי שיצלם מהבגרות הסיבים האלה יבלטו וכך ידעו שהוא העתיק מבגרות, ולא יהיה לו זכויות יוצר.
Yarden Antebi פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 באמת יש סיבים כחולים שכאילו התמזגו עם הדפים הוורודים... :? בבגרות בהיסטוריה ניסיתי להעיף אותם עד שהבנתי שזה משולב בדפים עצמם... :-s חחח לי לא לקח יותר מדי זמן להבין את זה.. לא יודע מה איתכם אני כל בגרות קונה בקבוק קולה חדש. אני כל הזמן מתעסק במתי הזמן הכי טוב לפתוח אותו שיעשה הרבה רעש ויסיח את דעת כולם בעצבים :mrgreen: חח אני עושה את הבגרויות שלי לבד (שעתוק בחינה..) אז אין לי את הפריבילגיה ):
Matan Solomon פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 באמת יש סיבים כחולים שכאילו התמזגו עם הדפים הוורודים... :? בבגרות בהיסטוריה ניסיתי להעיף אותם עד שהבנתי שזה משולב בדפים עצמם... :-s חחח לי לא לקח יותר מדי זמן להבין את זה.. לא יודע מה איתכם אני כל בגרות קונה בקבוק קולה חדש. אני כל הזמן מתעסק במתי הזמן הכי טוב לפתוח אותו שיעשה הרבה רעש ויסיח את דעת כולם בעצבים :mrgreen: אני עושה את זה עם פחית !! זה יותר טוב חחחח !! ובקשר לבגרות חח השאלה הרגה אותי... יש דברים כמו שאלון 003 במתמטיקה שיש לו רק 3 שאלות... וגם במכניקה בפיזיקה זה בגרות עם 3 שאלות... ויש טופס ומחברת בנפרד, ואסור להוציא דפים מפה או להוסיף לפה ובלה בלה בלה... וחוץ מזה זה מחברת שהיא לא החליטה אם היא מחברת למתמטיקה או מחברת לכתיבה, מן שורות משבצות כזה חח ובגלל שלמשרד החינוך כל כך אכפת מהטבע אז הוא עשה מחזור מוזר עם כאילו שאריות של דף ישן בתוך הדפים חחחחח..
Meitar Lugasi פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 אם כבר בגרויות, אין על הבוחנים. בגרות במחשבים- נכנסו לכיתה שני קשישים ש-70 אחוז מהזמן ישנו, ומדי פעם הרימו את הראש בבהלה לראות שהכל בסדר, וחזרו לישון שוב. בגרות בהיסטוריה- אחד מהבוחנים הגיע כשהוא לבוש כקאובויי לכל דבר. אני לא יכול לחכות כבר לבגרות ביום שישי בלשון לראות מי הפעם יעלה בגורל ..
Niv Malin פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 חח לאיפה הדיון הזה הגיע.... דיון על החופש הגדול ואנשים פה מבאסים עם בגרויות שונות.... ואם כבר מדברים על בוחנים אז אצלינו באים כאלה בוחנים שיושבים עלייך ומסתכלים על כל מילה ואות שאתה כותב....
Eldar Sella פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 בגרות בהיסטוריה- אחד מהבוחנים הגיע כשהוא לבוש כקאובויי לכל דבר. קרעת אותי אצלנו בבגרות במתמטיקה היו 2 משגיחים, אחת זקנה, ואחד שהתלהב שפתר את שאלה 3. בבגרות בהיסטוריה היה קשיש שבקושי זז, ואחת שנראית כאילו היא עצמה הבריזה מהבגרות והלכה לשמור (נראית בת 15-16)
Ran Bonfil פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 זה נראה יותר כאילו למי שצילם אותם הייתה נשירה רצינית :| אבל אם תהיתם מדוע הם נמצאים שם, אז זה נגד העתקות. כלומר לא בדיוק נגד, אלא מי שיצלם מהבגרות הסיבים האלה יבלטו וכך ידעו שהוא העתיק מבגרות, ולא יהיה לו זכויות יוצר. זה ממש לא נגד העתקות, זה נייר ממוחזר לכל דבר, אתה חושב שיש מספיק עצים בארץ כדי להדפיס לכל תלמיד טופס כזה? נראה ני התעללות בטבע.. הסיבים הם תוצאה של המחזור, כמו בניירות טואלט או סוגי ניירות ממוחזרים אחרים, כמובן שיש אייכויות שונות בין הניירות האלו. ובקשר לצילום, להפך, הסיבים נעלמים לגמרי.. לא הביאו לכם פעם בחינת בגרות מצולמת? בהצלחה בבגרויות הנותרות, ושייהיה לכולם חופש נעים! :mrgreen:
Nimrod פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 ועוד דבר מעולה בבגרות!! אולי הכי חשוב!! פתי בירז! (עוגיה) ומיץ פטל, שתמיד חסר בו תרקיז ויש לו טעם של מים. גם אם תראו באיזה בקבוק התרקיז מגיע אתם תחשבו שזה נוזל ניקוי לריצפה... או שזה רק בביצפר שלי :|
Yahav Barzilay פורסם יוני 21, 2006 דיווח פורסם יוני 21, 2006 זה נראה יותר כאילו למי שצילם אותם הייתה נשירה רצינית :| אבל אם תהיתם מדוע הם נמצאים שם, אז זה נגד העתקות. כלומר לא בדיוק נגד, אלא מי שיצלם מהבגרות הסיבים האלה יבלטו וכך ידעו שהוא העתיק מבגרות, ולא יהיה לו זכויות יוצר. זה ממש לא נגד העתקות, זה נייר ממוחזר לכל דבר, אתה חושב שיש מספיק עצים בארץ כדי להדפיס לכל תלמיד טופס כזה? נראה ני התעללות בטבע.. הסיבים הם תוצאה של המחזור, כמו בניירות טואלט או סוגי ניירות ממוחזרים אחרים, כמובן שיש אייכויות שונות בין הניירות האלו. ובקשר לצילום, להפך, הסיבים נעלמים לגמרי.. לא הביאו לכם פעם בחינת בגרות מצולמת? בהצלחה בבגרויות הנותרות, ושייהיה לכולם חופש נעים! :mrgreen: הביאו, וזה היה גם על הצילום. בכל מקרה זה מה שאחת המורות אמרה שמישהו התלונן שהוא שהוא קיבל דף עם שערות של המצלם:? דפים לכל ילד כן יש, אולי משרד החינוך רוצים לשמש דוגמא או משהו כזה.
Shmulik Lin פורסם יוני 26, 2006 דיווח פורסם יוני 26, 2006 ברכות לכולכם! לי"ב ניקים-איזה כיף היה בי"א לטירונים -איזה כיף היה בי"ב לאזרחים החדשים -איזה כיף היה בצבא למילואימניקים-איזה כיף היה בסדיר לטייסים החדשים באמת-איזה כיף היה בסימולטור??? אתם עוד תתגעגעו לתקופה הקודמת בחייכם-ככה זה עובד ממרומי 42 שנותיי ושוב ברכות למסיימים......