עבור לתוכן
Yahav Barzilay

להתראות ובהצלחה... :)

Recommended Posts

פורסם

רק רציתי להגיד להתראות ולאחל בהצלחה לכמה אנשים טובים שיורדים מהארץ ( :mrgreen: ) לתקופה של חמישה שבועות, ע"מ לחזור ארצה עם רישיון פרטי.......... טוב נו לא כולם יחזרו עם רישיון פרטי, אבל בהחלט כולם יכייפו יטוסו הרבה ואף חלקם יקבלו רישיון.

הטיול לעירה ליד וושינגטון לביה"ס לטיסה WFC (אני חושב :roll: ).

בקיצור, עומרי, עומר ואלמוג יצאו בלילה שבין ראשון לשני בטיסה 027, ומשם קונקשיין לוושינגטון, שם יפגשו בדירה את רועי שר. ובהמשך יצטרפו אליהם ערן ויונתן. :)

אז לכל האנשים האלה, שיהיה בהצלחה!!!

תהנו שם, תחזרו עם רישיון- ותטיסו אותנו :P

כן כן, נשארתי כאן לבד בארץ (טוב נו חוץ מעידו :mrgreen:), אני אתגעגע לשיחות נפש בסקייפ איך שאני מתעורר בבוקר עד שאני הולך לישון (לפעמים גם יותר מזה :mrgreen: ) . :cry:

תהנו והכי הכי חשוב תחזרו בשלום!!!

אה, ו.. אני מצטער שאני לא אגיע להיפרד ממכם ביום הטיסה (גמר המנדיאל :shock: ), אבל אני מבטיח שאני אבוא שתחזרו לארץ. :)

יאללה אנשים תשרשרו להם כאן איחולים טוביםם :

(מטוס, דחיפה, הסעה, המראה, טיפוס, שיוט, הנמכה, גישה, פיינל, נגיעה, בלימה, הסעה, כיבוי)

פורסם
שכחת לציין גם את בן זוובנר (בן מצטער אם הרסתי את השם משפחה שלך :mrgreen: ), בהצלחה לכולם 8)

I am not going till September....

Good luck boys and dont trash the apartment... other people need to use it too :P:D

פורסם

שיהיה לכם הרבה הרבה בהצלחה!

תפיקו את המירב מהנסיעה הזאתי ורק תהנו!!

וכמובן תשמרו על עצמכם זה לא ישראל זה אמריקה.... :!:

ואל תשכחו להביא תמונות.

פורסם

תודה יהב על פתיחת השרשור, ואל תדאג - אנחנו נדבר איתך בסקייפ גם משם 8)

אני רוצה לחשוף בפניכם את התכנית שלי לטיול:

אני, עומר וערן לוקחים איתנו (כל אחד) מצלמת וידאו, ונתעד את הכל. בסוף הכל עובר אליי, וברגע שאנחנו חוזרים VATIL תקבל את סדרת הריאליטי הכי טובה שיש - לעשות קורס טיס בארה"ב! - כאשר ישוחרר פרק פעם בשבוע.

אפיק - אל תדאג, אני אעדכן אותך לגבי ההפתעה בטיסה. אתה יודע במה מדובר.

בכל אופן, רועי שר מגיע יומיים אחרינו, וערן ויונתן מגיעים משהו כמו שבוע אחרינו. לפי מה שהבנתי, מה שכולם עושים שם זה:

1) עומרי (זה אני :D ) - רישיון טיס פרטי.

2) עומר - צבירת שעות טיסה עם מדריך וקצת סולואים, "הסבה" לססנה 172.

3) אלמוג - צבירת שעות טיסה עם מדריך.

4) רועי - כמעט רישיון טיס פרטי. הוא יחזור עוד כמה חודשים (אחרי שיהיה לו 17) לסיים.

5) ערן - צובר שעות IFR עם מדריך ועושה טיסה מחוף לחוף ואז מחוף לחוף חזרה. ובנוסף לזה, סולואים.

6) יונתן - עושה רישיון IFR וטיסה מחוף לחוף ואז מחוף לחוף חזרה.

עכשיו אני רק מקווה שמשדרים את הגמר היום בטרמינל 3, כי זה בדיוק בשעות שאנחנו בטרמינל. המשחק אמור להיגמר כשהעלייה למטוס מתחילה. עכשיו נשאר לי להתמודד עם סוגייה אחת אחרונה וחשובה: איך אני אעביר 12 שעות טיסה עם אלמוג :shock:

37 הימים הכי טובים בחיים שלי מתחילים היום. אל תדאגו - אתם עוד תראו כל מה שהיה שם :D

להתראות ו..נדבר משם כבר! 8)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...