עבור לתוכן
Yahav Barzilay

להתראות ובהצלחה... :)

Recommended Posts

פורסם

תעשו חיים ותשמרו על עצמכם.

בקשה אישית קטנה.

רגע לפני שאתם מתחילים בחגיגה, תגיעו לשדה המדובר, ותעמדו דקה לזכרו של נמרוד גרשוני.

נמרוד סיים שם את קורס הטיס, והיה אולי הראשון מהחטיבה שהגיע לשם.

מחכים לשמוע עדכונים!

פורסם

כמה כסףףףףףףףףףףף(בדיחה פרטית שלנו), יהב אל תדאג אני וארז נהיה כל היום בסקייפ נחקה את אלמוג ועומרי ואת עומר ותרגיש בבית, ואל תדאג אם הם מבטיחים הם יתקשרו וינג'סו לנו כל היום :D .

תהנו חבר'ה, ואלמוג ועומר אל תרעידו להם תמטוס עם הגלי אוויר שלכם( :D )

תהנו! ותחזרו בשלום.

פורסם
בהצלחה חברים !

מה שקובי אמר בהחלט יהיה במקום, בלי קשר גם כמה ממכם בטח לומדים עם מי שהיה המדריך שלו יובל כוכבא- תותח בפני עצמו

בהצלחה !

אכן באמת איש נהדר ואחד התותחים.

נעשה זאת.

תודה יהב על פתיחת השרשור :)!

אל תשכחו את המצלמה שלי :P בנוסף למצלמות וידאו צריכים גם קצת סטילס לא :lol:

תודה רבה שוב :D

רועי

פורסם
תודה יהב על פתיחת השרשור, ואל תדאג - אנחנו נדבר סוגייה אחת אחרונה וחשובה: איך אני אעביר 12 שעות טיסה עם אלמוג :shock:

סתכל על חצי הכוס המלאה, לפחות זה לא אלמוג+יהב (אני אישית הייתי כנראה מגיע לשלב של צניחה חופשית מעל האטלנטי)

פורסם
תודה יהב על פתיחת השרשור, ואל תדאג - אנחנו נדבר סוגייה אחת אחרונה וחשובה: איך אני אעביר 12 שעות טיסה עם אלמוג :shock:

סתכל על חצי הכוס המלאה, לפחות זה לא אלמוג+יהב (אני אישית הייתי כנראה מגיע לשלב של צניחה חופשית מעל האטלנטי)

אני הייתי כבר קופץ כבר בדחיפה :lol:

פורסם

ולחשוב שבשבילך ערכתי את ההודעה :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

מתן, אתה יודע לא צריך להדחף לכל בדיחה שאתה לא מבין :roll:

בכל מקרה, החברה כבר בדיוטי פרי אני מאמין, אז אם הם יראו טיסה נעימה ואני בטוח שיהנו.

וכן איתי, אני כבר מכין את כל הטיסות שלנו.. :)

פורסם

ולחשוב שבשבילך ערכתי את ההודעה :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

quote]

שיהיה לך בכייף

פורסם

עדכון חם חם חם......

השער: D8

המטוס: B744 4X-ELD

ETD: 0025 מקומי, כלומר המתוכנן + 20 דקות איחור---> כן כן גם לטייס מגיע להינות מהמונדיאל.

בסך הכל, כנראה יגיעו לביתם החדש לחמישה שבועות הבאים בכ-1700 מקומי (ישראל).

אה ו... אלמוג בסוף לא קיים את ההבטחה שלו לרוץ עירום חלקית בטרמינל אם זה יהיה ELD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

פורסם

הגיעו לוושינגטון

הם דיברו עם יהב ואיתי מניוארק ואמרו שהווידאו במטוס לא פעל כל הטיסה.. אלמוג היה בנחיתה ועומרי היה עד 10 אלף רגל בטיסה, ובנתיים הם מחכים לטיסה הבאה לוושינגטון.

פורסם

ערב\לפנות בוקר טוב לכם, עומרי כותב.. :D

הגענו בשלום, עם כמה הפתעות מצחיקות בדרך. אנחנו פחות מ-24 שעות פה וכבר הספיקו לערוך עליי חיפוש פעמיים, השריף עצר אותנו ועומר לא יודע מה לעשות עם עצמו כי הוא לא מוצא מקדונלדס קרוב.

אנחנו גרים בדירה חדשה עם עוד 2 חבר'ה נחמדים מאוד, השבוע יסיימו להעביר לשם את כל הרהיטים. כרגע אני כותב מהדירה השניה (והמרכזית) פה. ערן - בדיוק כמו שציירת.

הספקנו לקבל סיור בגייטרסבורג (כן, ברק, אנחנו שם) ובשדה התעופה פה. אדיר לאללה. בכל מקרה, 2 חניכים סיימו את הקורס ועברו טסט וחוגגים היום כולם בארוחה פה בדירה, אז אני לא יכול להמשיך לכתוב לכם - קוראים לנו לעזור...

יאללה דברו איתנו, מהיום נהיה זמינים מדי פעם בסקייפ\מסנג'ר.

ביי בינתיים

פורסם
נראה כמו D6\D7.

ממתי אלעל מחמשים VNAV ו LNAV על הקרקע? :shock: ב 757\767 זה לא ככה..

ב747 זה שונה...

ב 737- מחמשים LNAV בלבד על הקרקע

747\777 - LNAV ו VNAV

765- לא מחמשים כלום על הקרקע

מדובר בעניין של מערכות מודרניות יותר יש כאן עניין גם של מיקום במערכת האינרציאלית כמו שהסבירו באלעל פשוט בגובה נמוך ב765 המערכות עוד לא אוספות מספיק נתונים.

פורסם
נראה כמו D6\D7.

ב747 זה שונה...

747\777 - LNAV ו VNAV

מדובר בעניין של מערכות מודרניות יותר יש כאן עניין גם של מיקום במערכת האינרציאלית כמו שהסבירו באלעל פשוט בגובה נמוך ב765 המערכות עוד לא אוספות מספיק נתונים.

מה זה 765 אם אפשר לדעת? התכוונת ל-767 ו-757?

פורסם
נראה כמו D6\D7.

ב747 זה שונה...

747\777 - LNAV ו VNAV

מה זה 765 אם אפשר לדעת? התכוונת ל-767 ו-757?

כן הרגלים מגונים מאלעל :lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...