עבור לתוכן
Levon Melik

צי המטוסים באל על גדל מיום ליום...

סקר: האם אתם טסים על פי השעה המקומית של המקום בו אתם טסים?  

25 הצבעות

1. 1. סקר: האם אתם טסים על פי השעה המקומית של המקום בו אתם טסים?

• הריאליזם ממש לא מעניין אותי! אני מכוון את השעה על פי רצוני!
      9
    • השעה חייבת להיות מדוייקת! בדיוק כמו השעה המקומית שאני נמצא בה!
      16

Recommended Posts

פורסם

סוף סוף 763!!!

ממש נחמד שאלעל מגדילה את צי המטוסים שלה !

קראתי בairliners.net שאלעל מתכוונת לקנות עוד 2 777 והיא מתכוונת להזמין 7E7

יהיה מעניין...

פורסם

סוף סוף הם נזכרו הם(אל על) והמטוסים הישנים שלא חודשו משנת 98 או פחות לכבוד ב763 צריך לעשות חגיגות בפיינל של 12 :lol:

אגב עשיתי איזה חיפוש בגוגל ומצאתי כתבה משנת 2002 שארקיע סגרה עיסקה בנובמבר ששם תתחכרה 767-300 ושישה md-82 מאמריקן ארליינס! הינה הקטע על העיסקה:

בחודש נובמבר השלימה ארקיע עסקה של רכישה והחכרה בחזרה של מטוס 767-300 ER וחמישה מטוסי MD-82 עם אמריקן אייליינס. הכנסות הקבוצה במגזר החכרת המטוסים בבעלות הסתכמו ברבעון השלישי - עוד לפני ביצוע עסקה זו - ירדו ב-19.2% והסתכמו ב-38 מיליון שקל. ההכנסות במגזר זה מראשית השנה ירדו ב-7.8% ל-128 מיליון שקל. ההכנסות מדמי חכירה ירדו בעיקר כתוצאה מהארכת הסכמים עם החוכרים בתמורה לדמי חכירה נמוכים יותר.

סתכלו פה זה כתבה יותר על העיסקה מעניין!

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2237598,00.html

פורסם
סוף סוף הם נזכרו הם(אל על) והמטוסים הישנים שלא חודשו משנת 98 או פחות לכבוד ב763 צריך לעשות חגיגות בפיינל של 12 :lol:

אגב עשיתי איזה חיפוש בגוגל ומצאתי כתבה משנת 2002 שארקיע סגרה עיסקה בנובמבר ששם תתחכרה 767-300 ושישה md-82 מאמריקן ארליינס! הינה הקטע על העיסקה:

בחודש נובמבר השלימה ארקיע עסקה של רכישה והחכרה בחזרה של מטוס 767-300 ER וחמישה מטוסי MD-82 עם אמריקן אייליינס. הכנסות הקבוצה במגזר החכרת המטוסים בבעלות הסתכמו ברבעון השלישי - עוד לפני ביצוע עסקה זו - ירדו ב-19.2% והסתכמו ב-38 מיליון שקל. ההכנסות במגזר זה מראשית השנה ירדו ב-7.8% ל-128 מיליון שקל. ההכנסות מדמי חכירה ירדו בעיקר כתוצאה מהארכת הסכמים עם החוכרים בתמורה לדמי חכירה נמוכים יותר.

סתכלו פה זה כתבה יותר על העיסקה מעניין!

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2237598,00.html

רק בשנת 99\00 הם רכשו את ה737NG שלהם

וואו 852 מטוסים לאמריקן איירלינס!!!!!!!!!!!!!!

מדהים

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...