אורח פורסם אוגוסט 8, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2006 עידו, זה לא לגמרי מדוייק. יש ספקים שהבטיחו כך ויש אחרים שמודים בפה מלא שהם לא יודעים מה בדיוק יהיה ב-FSX, אולי יוצאי פאץ', אולי ידרשו תשלום מסויים עבור גירסא תואמת FSX ואולי בכלל לא. דוגמא אחת שמצאתי בדקה חיפוש: http://forums.simflight.com/viewtopic.php?t=54540 דוגמא נוספת היא PMDG שהבטיחה תאימות ל-744 אבל לגבי 737 לא (ואפילו הכריזו שיהיה מוצר 737 חדש שיעלה כסף שוב ויהיה תואם FSX). אני בהחלט מניח שלמוצר חדש ממש כדאי להבטיח תאימות עתידית, כי עם תאריך שיחרור ל FSX בעוד חודשיים למוצר שלא יבטיח תאימות אין סיכוי למכירות רבות.
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 8, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2006 Oren Geva כתב: עידו, זה לא לגמרי מדוייק.יש ספקים שהבטיחו כך ויש אחרים שמודים בפה מלא שהם לא יודעים מה בדיוק יהיה ב-FSX, אולי יוצאי פאץ', אולי ידרשו תשלום מסויים עבור גירסא תואמת FSX ואולי בכלל לא. דוגמא אחת שמצאתי בדקה חיפוש: http://forums.simflight.com/viewtopic.php?t=54540 דוגמא נוספת היא PMDG שהבטיחה תאימות ל-744 אבל לגבי 737 לא (ואפילו הכריזו שיהיה מוצר 737 חדש שיעלה כסף שוב ויהיה תואם FSX). אני בהחלט מניח שלמוצר חדש ממש כדאי להבטיח תאימות עתידית, כי עם תאריך שיחרור ל FSX בעוד חודשיים למוצר שלא יבטיח תאימות אין סיכוי למכירות רבות. אני מחדד מה שאמרתי: ציטוט כל מה שראיתי שיצא בזמן האחרון מובטח כתואם לFSX אתה מביא לי דוגמא של משהו שפעם ראשונה שמעתי עליו ודוגמא של מוצר שיצא לFS2002 התוספים הגדולים והמוכרים כבר מבטיחים תאימות קדימה, וזה הגיוני כי המוצרים האלו מיועדים לאנשי ההארד קור של הסימולטור שבעוד חצי שנה, גג שנה, יעבדו עם FSX ולא ירצו להשקיע 30-50$ במוצר שלא יתאים.
Tomer Haim פורסם אוגוסט 10, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2006 לא יכול להוריד ולהתקין בגלל מגבלת מחשב , אבל מודע לכך שבסופו של דבר כולנו נאלץ לטוס איתו ורק איתו, השאלה שלי לאלו שהתקינו היא כזו: איך הפריימים???? (בהשוואה ל 2004, באותו תצורות סליידרים, כלומר תשבו את אותן יחידות)
Dolav Nitay פורסם אוגוסט 10, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2006 הגרפיקה לא עם הרבה שינוי, חוץ מטקסטורות המסלולים שנראות מדהים! (נראה לכם אפשר להעביר את זה ל-FS9 ) בכל מקרה, חוץ מטקסטורות המסלולים לא ראיתי הבדל גדול בגרפיקה, התפריטים נראים יותר טוב והוסיפו מוזיקת רקע מעצבנת, שלמזלי אפשר לבטל. מודל הטיסה השתפר מעט, הפניות מרגישות יותר אמיתיות, אתה יכול ממש להרגיש את המטוס מאיץ, בחלק הזה דווקא מרגישים שיפור. בנוגע לפריימים, היו לי פריימים סבירים, אבל לא אחידים, כל הזמן יורדים ועולים. ה-ATC, לא השתנה בכלום , ואפילו לא דאגו לקול קצת יותר אנושי. בדמו אין שדה גדול כך שאי-אפשר לראות את כל השרוולים שהבטיחו לנו, אבל יש כמו שאמרתי טקסטורות מסלולים יותר יפות, אפשר לבקש מהקרקע להסיע לנקודת תדלוק וכו. המשימות: בדמו יש 2 משימות, אחת שאתה עם אולטראלייט ואתה צריך להפיל פצצות קמח על מטרות/סירות. משימה טיפשית לחלוטין. המשימה המעט יותר מעניינת היא הגעה במטוס crj לנחיתה כאשר יש לך טייסת משנה שקוראת צ'קליסטים, גם כן צ'קליסטים before landing: flaps 45 gears down before landing checklist compleate פאנל המטוס לא השתפר בחלק של הריאליזם, בקיצר אני לא רואה סיבה לרוץ לחנויות כל-כך מהר כשהסימולטור יצא.
Yarden Antebi פורסם אוגוסט 10, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2006 אוקיי,אני לא רוצה לפתוח דיון,אז אני אשאל פה רק לי זה קורה?
rubi פורסם אוגוסט 10, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2006 MaD_VipeR כתב: אוקיי,אני לא רוצה לפתוח דיון,אז אני אשאל פהרק לי זה קורה? לא ,לא רק לך גם לי.. מה המיפרט שלך ?? ביחוד כרטיס מסך..
Liav Nefesh פורסם אוגוסט 10, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2006 גם אצלי המפרט שלי: P4 - 3 512RAM GF5200
Dolav Nitay פורסם אוגוסט 10, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2006 גם לי זה קורה, חשבתי שזה בגלל ה-AA אז ביטלתי אותו וזה לא הסתדר... לא נורא טסים עם ה-2D PANEL, אגב יש בCRJ OVERHEAD בסיסי, עם APU, הידראוליקה בסיסית וכו' סתם משהו קטן, אבל אולי זה יביא עוד אנשים לטוס במטוסים כמו LDS, PMDG וכו'
Dolav Nitay פורסם אוגוסט 10, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2006 תלחץ על ALT, על VIEWS, שמה יש לך משהו כמו MAIN VIEW או משהו בסגנון, שמה תבחר COCKPIT ואז 2D. או משהו כזה כי הסימולטור לא פתוח לי עכשיו.
אורח פורסם אוגוסט 10, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2006 העובדה שאי אפשר לעבור בלחיצת כפתור מ VC ל-2D די מעיקה. נחמד שאפשר לגשת לצפריטים בלי לעצור את הסימולטור.
Erez Savir פורסם אוגוסט 10, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2006 Oren Geva כתב: העובדה שאי אפשר לעבור בלחיצת כפתור מ VC ל-2D די מעיקה.נחמד שאפשר לגשת לצפריטים בלי לעצור את הסימולטור. תלחץ F10 ותגלה משהו מעניין...