עבור לתוכן
Oren Geva

TFC 24.08.06 - טיסת VFR - סיטקה - קייק - פטרסבורג - וורנגל

Recommended Posts

פורסם

הסינרי הותקן, רק שחסר לך Tongas וה Freight Dogs להשלמה.

רכשתי את כולם והתקנתי רק את מיסטי ובהשוואה לתמונות של אורן הבנתי מה חסר :roll:

פורסם

הוא לא הותקן אצלם - ה-FREIGHT DOGS רק מוסיך כמה בניינים ב-WRANGELL.

תסתכל על התמונות של אילן מהטיסה ותראה שהכל נראה אצלו דיפולטי לגמרי...

לא יודע אם הייתם בשלב הזה, אבל מיקי ואתה חניתם במקום הנכון עם כולנו, כך שהיה לכם הסנרי פעיל בוודאות. אילן לעומת זאת חנה מחוץ לגדר וכשהוא הזיז את עצמו לתמונה קבוצתית אנחנו כולנו היינו שקועים באדמה אצלו....

פורסם

ת ע נ ו ג ! ! !

גם אני לפני הכל חייב להצדיע ולהודות לאורן - Mr Alaska על התכנון של הטיסה (אורן - זה מעורר הרבה ציפיה ללגים הבאים :P )

סה"כ אצלי עבר בלי ארועים טכניים מיוחדים וההנאה מהנוף בשקיעה היתה מושלמת, אם כי בדיעבד ולאחר שראיתי את התמונות של אורן וברק מתברר לי שמשהו לא היה תקין בטקסטורות שלי - לפחות בלג הראשון.

נראה לי שעליתי על הבעייה וכי מדובר בהיררכיה לא נכונה של התקנת טונגס יחד עם Ultimate Terrain. יטופל עד לשבוע הבא.

מקווה לקצת שקט פה ב"בית הנשים" אולי בערב - שאז אוכל לברור ולהעלות את האלבום שלי לאתר.

ת ע נ ו ג ! ! !

להתראות בשבוע הבא ושבת שלום :P

פורסם

תקרא במנואל של טונגס - יש שם הסבר על TONGASS + UT.

הולגר מקבל שיתוף פעולה מלא מהחברה של UT ולכל המוצרים של FSADDON וגם החינמיים של הולגר יש אפשרות התאמה ל-UT.

פורסם
תקרא במנואל של טונגס - יש שם הסבר על TONGASS + UT.

הולגר מקבל שיתוף פעולה מלא מהחברה של UT ולכל המוצרים של FSADDON וגם החינמיים של הולגר יש אפשרות התאמה ל-UT.

תאמין לי אורן קראתי את זה לפני שהתקנתי ופעלתי ע"פ ההנחיות והדוגמה של חלון הסינרי שצורף למדריך, כמו כן הגדרתי UT בתוכנת ה-config ואלמלא הייתי רואה את התמונות שלכם הייתי בטוח עד לרגע זה שהכל מתוקתק אצלי.

הסיבה שאני כן חושד שמשהו ב-UT דופק לי את הטקסטורות (שוב רק בלג הראשון ברכס שיורד ל-Cape Ommaney - לאחר מכן נראה לי שהטקסטורות בסדר) היא שכאשר עשיתי טסט קטן והסרתי את ה-UT, קיבלתי טקסטורות כמו שלכם.

טוב - כמו שאמרתי - אני אבדוק את זה לעומק כשיהיה לי זמן (לפני זה אני רוצה להעלות תמונות כדי שתוכל לסגור De-Breifing :P )

פורסם
ת ע נ ו ג ! ! !

גם אני לפני הכל חייב להצדיע ולהודות לאורן - Mr Alaska על התכנון של הטיסה (אורן - זה מעורר הרבה ציפיה ללגים הבאים :P )

...

ת ע נ ו ג ! ! !

להתראות בשבוע הבא ושבת שלום :P

מצטרף להצדעה ולתודות - באמת תענוג!!!

סינרי מדהים, מטוס נהדר (MAAM-SIM) וחברה משובחת - ככה צריך לסגור שבוע!

ישראל

פורסם

היי, חברים טובים,

ראשית, תודה לאורן עבור המידע לגבי ההתחברות. לצערי זה היה "חור" קטן בהשכלה. מקווה שבזה העניין סודר.

שנית, אילן ידידי, אכן כן, אני מאד משתדל להקדיש את הזמן עבור המפעל היצירתי ומרחיב האופקים - תרתי משמע - של החטיבה. יוזמה ברוכה היוצרת מעורבות והנאה כאחד לכל מי שלוקח חלק. פשוט כיף אמיתי. בקצב הזה יש למה לצפות כאשר נגיע לקטע האמריקאי.........

שלישית, התקנתי גם את התוספת שאילן המליץ עליה (קובץ ה-CPR).

רביעית, התמונות - מה יש לומר: יש לנו ארץ (סליחה: עולם....) נהדרת.......

סוף שבוע שקט, רגוע ופחות לח אם אפשר....

פורסם
היי, חברים טובים,

ראשית, תודה לאורן עבור המידע לגבי ההתחברות. לצערי זה היה "חור" קטן בהשכלה. מקווה שבזה העניין סודר.

שנית, אילן ידידי, אכן כן, אני מאד משתדל להקדיש את הזמן עבור המפעל היצירתי ומרחיב האופקים - תרתי משמע - של החטיבה. יוזמה ברוכה היוצרת מעורבות והנאה כאחד לכל מי שלוקח חלק. פשוט כיף אמיתי. בקצב הזה יש למה לצפות כאשר נגיע לקטע האמריקאי.........

שלישית, התקנתי גם את התוספת שאילן המליץ עליה (קובץ ה-CPR).

רביעית, התמונות - מה יש לומר: יש לנו ארץ (סליחה: עולם....) נהדרת.......

סוף שבוע שקט, רגוע ופחות לח אם אפשר....

כמה שזה נכון.

ולחשוב איך כל זה התחיל.....חחחח

פורסם

זה התחיל עוד הרבה לפני זה בטיסות לילה של יום חמישי בארץ ולאחר מכן לגים קצרים לחו"ל.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...