Ran Ben Shmuel פורסם אוגוסט 27, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2006 לחברי הקהילה היקרים. מחר, אני טס לאילת, להאזין ולנגן קצת במסגרת פסטיבל הג'אז בים האדום. אני ממריא חזרה ביום ה' הקרוב, בשעה 06:45, נוחת בתל אביב בשעה 7:35, ובשעה 8:45 עולה על מדים. לכן, עד סוף פברואר, כנראה שגישתי לפורום תהיה מוגבלת מאוד, רק מעט בשעות לילה מאוחרות או בסופי שבוע אם בכלל. אשתדל עם זאת להעלות תמונות מהטיסה בסוף השבוע... חבל לקטוע תקופה דווקא שבא היה לי זמן רב לטוס (מה שלא היה לי יותר מידי בתקופת בי"ס) , אבל... מי יודע, אני מקווה שאחרי סוף פברואר - כאשר כבר אהיה בתקופת השירות ה"רגיל" ולא בתקופת קורס, אני אוכל להמשיך לעשות את מה שאני אוהב, לא פחות ואף יותר מפעם אולי...: לטוס ולנגן..... בכל מקרה, תודה לכל הטייסים והפקחים שעזרו להרבה אקשן בתקופה האחרונה (והפכו את זה לכדאי לשדרג את המחשב בשביל הטיסות...) אז: לכל מי שעלה/עולה על מדים, לכו בשלום וחזרו בשלום, לכל מי שחוזר ללימודים שנה מוצלחת ולכל השאר שנה טובה. נ.ב. מי שרוצה להשיג אותי יודע כיצד לעשות זאת (ומי שלא 0507883012), רצוי ב SMS תחילה כדי לא לעורר את זעמו של קומנדר דין. אה , ולפי ששואל, תאריך השחרור שלי הוא אוקטובר 2012, אז אין צורך לשאול מתי השחרור בתקופה הקרובה... שמרו על עצמכם, רן נ.ב. 2 : אולי אני אצליח לטוס עוד קצת היום...
ran_lazaroni פורסם אוגוסט 27, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2006 תהנה באילת ובהצלחה בצבא ותחזור מהר בריא ושלם רן :wink:
אורח פורסם אוגוסט 27, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2006 תעשה חיים באיילת ושמור על עצמך בצבא ותחזור אלינו במהרה, רן
Niv Malin פורסם אוגוסט 27, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2006 תכייף כמה שיותר באילת ותמלא מצברים לקראת הצבא! תהנה בצבא ושמור על עצמך!!
Matan Solomon פורסם אוגוסט 27, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2006 תהנה באילת ובהצלחה בממר"מ, היה אחלה לטוס איתך כמה פעמים אחרונות לפני הצבא
Shai B פורסם אוגוסט 27, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2006 תהנה ובהצלחה! לאיזה הופעות אתה הולך? אני בערב הפתיחה ב-0110 ללאטין גרוב, ובשלישי ב-2000 לשלישיית גונזלו רובלקבה, ניראה לי שאלה ההופעות הכי מעניינות שיהיו השנה. בכל מקרה תהנה ובהצלחה
Ran Ben Shmuel פורסם אוגוסט 27, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 27, 2006 לשי כבר עניתי, אבל אם במקרה יש עוד כאלה שמתכוונים להגיע לפסטיבל: (משום מה אני פסימי...) אז בנוסף (או במקום... אם יש מגבלות... אבל הכל טעם אישי) למה ששי אמר, אני ממליץ גם על סטיבי וונדר המחווה, ועל הלהקה מניו אורלינס... אני הולך לכל ההופעות (כרטיס חופשי) וכנראה אנגן קצת בג'אם שסן אם יהיה כוח.