ha5mvo פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 if its not too far from your route, I'd recommend a little hop to CYBA - Banff in the province of Alberta (just on the border with BC)
ha5mvo פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 Where on earth is the edit button???!!! sorry for the size of this one folks....
אורח פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 יהב ניראה שאתה על סינרי דיפולטי ובטוח שללא הסינרי של MM30, Last Chance lake. מיכאל אחרי התמונה הזאת אפשר לומר בבטחה, הסימולטור אפילו לא מתקרב לקצה של היופי האמיתי של המקום הזה. רן.
אורח פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 אני כמעט משוכנע שהתקנתי את כל הסינרים, יש סיכוי שטעיתי? כן!
zmatan פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 רן,אין לך מושג כמה אתה צודק.בדיוק לפני שנה בקיץ שעבר הייתי במסע ברוקיס ואחת העצירות הייתה גם בבאנף.חוץ מהיתושים שמה שהם לא נסבלים הנוף עוצר נשימה.מחזה שהייתי ממליץ לכל אחד שיכול לראות זה פשוט מדהים הנופים והחוויות שמה... :shock: חייבים להיות שמה כדי להאמין עד כמה הנוף קסום ויפה במקום. מיכאל אחרי התמונה הזאת אפשר לומר בבטחה, הסימולטור אפילו לא מתקרב לקצה של היופי האמיתי של המקום הזה. רן.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 היה אחלה של טיסה, תודה רבה לאורן על תדריך והובלה נהדרת. אני לצערי הגדרתי בסינרי שהאגמים יהיו קפואים ולכן נחתתי על משטח האפר ולא על האגם.
אורח פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 רן,אין לך מושג כמה אתה צודק.בדיוק לפני שנה בקיץ שעבר הייתי במסע ברוקיס ואחת העצירות הייתה גם בבאנף.חוץ מהיתושים שמה שהם לא נסבלים הנוף עוצר נשימה.מחזה שהייתי ממליץ לכל אחד שיכול לראות זה פשוט מדהים הנופים והחוויות שמה... :shock: חייבים להיות שמה כדי להאמין עד כמה הנוף קסום ויפה במקום. מיכאל אחרי התמונה הזאת אפשר לומר בבטחה, הסימולטור אפילו לא מתקרב לקצה של היופי האמיתי של המקום הזה. רן. או שפשוט תסתכלו פה: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=14223 אלעד, נראה לי שזה גם עונה על השאלה שלך האם באמת טסים בתוך הנחלים האלה... (אם כי אין שם מקום צר כמו הצ'יקאמין).
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 טוב, עכשיו זה מעצבן שטסתי חלק גדול מהטיסה באיזור שלא דומה לשלכם :x בכל מקרה, קרתה אצלי אי הבנה, ושכחתי להוסיף את LAST CHANCE LAKE לסימולטור. עכשיו עשיתי את זה, ואכן אני רואה את המנחת את המבנים ואפילו את המעגן של הסירות שאמור להיות באגם, אך האיזור נשאר כמו שהוא בתמונות ואני לא רואה את האגם. מה בדיוק הסינרי שמשנה את האיזור לאיך שהוא נראה אצלך- אורן?
AaronDagan פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 אני "מת" מקנאה..........מה אני הפסדתי אתמול?????...... כמו שתמיד זה קורה לכל אחד מאתנו, "מרפי" החליט להבריז לי, ורבע שעה לפני ה-STD המחשב שלי הלך פייפן.......לא יודע למה...... עבדתי עליו עד 0200 AM כדי להחזיר אותו לפעילות ועדיין יש חריקות פה ושם. בקיצור: מי טס הערב? האם יש לקוחות? אם כן - קבענו בערך ב-2230 ב- 68A ? כמו שנאמר למעלה: סוף סוף נהנתם..... :mrgreen: שבת שלום.
mickey lip פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 אני כרגע ב STBY בגלל עיסקי משפחה וכו'. אתה כבר לא בסטנד ביי. חברים לצערנו ( או לשימחתנו 9 ) ואני ורן לא נטוס הערב. עימכם הסליחה ותהנו.
Arie Halperin פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 אני דוקא הייתי על המזח בשעה היעודה אבל נשארתי לבד אז התנתקתי אריה
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 אני התחברתי בדיוק מאחוריך וקצת באיחור, ראיתי אותך בליר ג'ט מסי על המים ואז מתנתק עשיתי את הטיסה באופליין אבל האגם בסוף היה קפוא :roll:
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 מה זאת אומרת? הסביבה הייתה קפואה גם כן, הייתה שם איזו בעיה בהגדרות.
אורח פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 מה זאת אומרת? הסביבה הייתה קפואה גם כן, הייתה שם איזו בעיה בהגדרות. תשים את הסינרי במיקרו על הפשרה תפעיל את הקונפיגורטור של קונגס, סמן שם אגמים לא קפויים ויאלה ניראה אותך נוחת בשלולית :wink:
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 בשלולית נחתתי בכל מקרה, רק היא הייתה משטח ולא מים... עשיתי נכון עם הקונפיגורטור, אבל כנראה הוא רצה איזה ריסטרט שלא עשיתי, נבדוק אח"כ עוד פעם. אומנם טסתי בביבר אתמול, אבל הדקוטה נוחתת שם בלי בעיה בכלל - להמריא משם היא לא ממש יכולה :|
Arie Halperin פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 משונה זה לא הייתי אני אני הייתי על המזח בשעה היעודה מחכה חכולם אהל נדה - אף אחד לא בא הייתי עם הפילטוס המדהים אריה
AaronDagan פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 אז ככה, אני מבין מתוך כל הפלפולים (הייתי, לא היית, כן הייתי, וכן הלאה.....) שיש רצון עז בלתי ניתן לשליטה לבצע את הטיסה הזו מצידם של כמה חברים. אני לא מצאתי אמש אף אחד מחובר בשעה היעודה. עד כאן. כעת, מה נעשה מעשית כדי לממש את הרצון העז והאתגר בצידו? מציע לתכנן ולקבוע שעה להתחברות ויציאה. מי שבא, בא. מי שלא בא לא בא. עד כאן אני ברור ולעניין? לא משנה לי אם יש למישהו או אין לו את ה- CONGASS (לי עדיין אין. אז מה?) ובאיזה ציוד הוא משתמש לטיסה (יש לי 2 מטוסים לצורך זה אחד קטן - HUSKY ואחד בינוני - SEA OTTER). מחכה לשמוע מכם בחוזר בהקדם - אילן תגיד משהו מינהלתי !!! ביי.
danb2000 פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 בשלולית נחתתי בכל מקרה, רק היא הייתה משטח ולא מים... עשיתי נכון עם הקונפיגורטור, אבל כנראה הוא רצה איזה ריסטרט שלא עשיתי, נבדוק אח"כ עוד פעם. אומנם טסתי בביבר אתמול, אבל הדקוטה נוחתת שם בלי בעיה בכלל - להמריא משם היא לא ממש יכולה :| אני חושב שהאגם נמצא כבר באיזור הכיסוי של -Misty Fjords ולא של - Tongass Fjords ולכן האגם שלך נשאר קפוא (צודק אורן?). בכל מקרה גם ב-Misty יש אופציה לקנפג את מצב הצבירה של האגמים - לא דרך קינפוג בתוכנה אלא ע"י הרצה של סקריפט מצורף (דרך תפריט התוכנה ב-Start). נסו ותהנו.
אורח פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 האגם נמצא בתחום הכיסוי של מיסטי פיורדס. אהרון, לך עדיין אין - אתה לא תמצא את היעד! לא סתם אני כותב את התדריכים האלה!
Arie Halperin פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 http://www.mistymoorings.com/mistymoorinc/index.php כנסו לפה יש הרבה מה להוריד ולהתקין אריה