Yarden Antebi פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 אני התחלתי כבר ביום רביעי, והיום הספקתי לשבת כמה שעות בחדר בקריאת ספר הסטוריה ובהכנת שיעורים בהסטוריה, ג"ג, אנגלית ומתמטיקה :| בהצלחה לכולם למה? :|
Matan Solomon פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 אני התחלתי כבר ביום רביעי, והיום הספקתי לשבת כמה שעות בחדר בקריאת ספר הסטוריה ובהכנת שיעורים בהסטוריה, ג"ג, אנגלית ומתמטיקה :| בהצלחה לכולם למה? :| בטח בגלל גשר בין יום כיפור לסוכות לא ?
Shai B פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 אני התחלתי כבר ביום רביעי, והיום הספקתי לשבת כמה שעות בחדר בקריאת ספר הסטוריה ובהכנת שיעורים בהסטוריה, ג"ג, אנגלית ומתמטיקה :| בהצלחה לכולם למה? :| בטח בגלל גשר בין יום כיפור לסוכות לא ? כן..
Yarden Antebi פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 איזה באסה.. לנו החזירו את זה ביום בחנוכה ועוד יום בפסח..
NoX פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 מחר חוזרים לגיהנום, הבצפר שלי זה המקום הכי נורא עלי אדמות. בכל מקרה, גם לי יש פול מטוסים שעוברים מעל הראש. אה לא, זה רק המסטיק שמישהו זרק עליי.. (או הכסא..)
the pilot פורסם ספטמבר 3, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2006 מה כולם בבאסה? אין מקום יותר כיף מביה"ס(לפחות בשבוע-שבועיים הראשונים) בהצלחה לכולם
אורח פורסם ספטמבר 3, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2006 שנת לימודים מוצלחת ופוריה לכולם. אל תעשו חיים קשים למורים, גם ככה הם על מינימום, ותהנו מהתקופה החצופה הזו. (מה שאני הייתי נותן בכדי לחזור לטיול שנתי של כיתה י"א........)
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 3, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2006 שנת לימודים מוצלחת ופוריה לכולם.אל תעשו חיים קשים למורים, גם ככה הם על מינימום, ותהנו מהתקופה החצופה הזו. (מה שאני הייתי נותן בכדי לחזור לטיול שנתי של כיתה י"א........) אני מאמין שאתה מתכוון לפולין? בכל מקרה זה הדבר הטוב היחיד שיש בי"א, כל השאר-חרא. הכיתה הכי לחוצה, ועוד כשאתה לומד במגמה שהכי נחשבת :|
Avichai Koor פורסם ספטמבר 3, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2006 לא יודע מה עם כולם אבל אני מתחיל י'!!! אני ממש מת לראות מה ישבר ראשון.....יש לי בי"ס של מטורללים... אי אפשר דקה בלי לצחוק!!! :mrgreen: בקיצור שתיהיה לכולם שנה מוצלחת!!!
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 3, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2006 שנת לימודים פוריה ומוצלחת לכל התלמידים!
Niv Malin פורסם ספטמבר 3, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2006 שנת לימודים מוצלחת ופוריה לכולם.אל תעשו חיים קשים למורים, גם ככה הם על מינימום, ותהנו מהתקופה החצופה הזו. (מה שאני הייתי נותן בכדי לחזור לטיול שנתי של כיתה י"א........) אני מאמין שאתה מתכוון לפולין? בכל מקרה זה הדבר הטוב היחיד שיש בי"א, כל השאר-חרא. הכיתה הכי לחוצה, ועוד כשאתה לומד במגמה שהכי נחשבת :| וגם משלחת לבוסטון ודווקא לי בינתיים כמו שזה נראה לא כל כך לחוץ בכלל... בייחוד לזה שלקחתי פיסיקה 5, ערבית 5, מתמטיקה 5, אנגלית 5, רובוטיקה 5...... אני מסיים מקסימום ב-1630.
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 3, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2006 שנת לימודים מוצלחת ופוריה לכולם.אל תעשו חיים קשים למורים, גם ככה הם על מינימום, ותהנו מהתקופה החצופה הזו. (מה שאני הייתי נותן בכדי לחזור לטיול שנתי של כיתה י"א........) אני מאמין שאתה מתכוון לפולין? בכל מקרה זה הדבר הטוב היחיד שיש בי"א, כל השאר-חרא. הכיתה הכי לחוצה, ועוד כשאתה לומד במגמה שהכי נחשבת :| וגם משלחת לבוסטון ודווקא לי בינתיים כמו שזה נראה לא כל כך לחוץ בכלל... בייחוד לזה שלקחתי פיסיקה 5, ערבית 5, מתמטיקה 5, אנגלית 5, רובוטיקה 5...... אני מסיים מקסימום ב-1630. 16:30 ועוד 35698309 מקצועות זה לא לחוץ בשבילך? :?
Niv Malin פורסם ספטמבר 3, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2006 שנת לימודים מוצלחת ופוריה לכולם.אל תעשו חיים קשים למורים, גם ככה הם על מינימום, ותהנו מהתקופה החצופה הזו. (מה שאני הייתי נותן בכדי לחזור לטיול שנתי של כיתה י"א........) אני מאמין שאתה מתכוון לפולין? בכל מקרה זה הדבר הטוב היחיד שיש בי"א, כל השאר-חרא. הכיתה הכי לחוצה, ועוד כשאתה לומד במגמה שהכי נחשבת :| וגם משלחת לבוסטון ודווקא לי בינתיים כמו שזה נראה לא כל כך לחוץ בכלל... בייחוד לזה שלקחתי פיסיקה 5, ערבית 5, מתמטיקה 5, אנגלית 5, רובוטיקה 5...... אני מסיים מקסימום ב-1630. 16:30 ועוד 35698309 מקצועות זה לא לחוץ בשבילך? :? תראה אנחנו מתחילים לימודים בשעה 8:45, יש לי יומיים שעת אפס שהיא מתחילה ב-8:00..... יום אחד אני מסיים ב-16:30 ושאר הימים או 13, או 14, או 15 . לא שעות משוגעות כמו שחשבתי בהתחלה 18 או משהו בסגנון.... בהצלחה לנו
Eldar Sella פורסם ספטמבר 3, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2006 תביאו סקאנר לשיעורי ספרות, ואתם מסודרים אני מסיים בד"כ ב 1500 לפעמים 1630. בהצלחה לכולם, קחו בקלות.
Shai B פורסם ספטמבר 3, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2006 שנת לימודים מוצלחת ופוריה לכולם.אל תעשו חיים קשים למורים, גם ככה הם על מינימום, ותהנו מהתקופה החצופה הזו. (מה שאני הייתי נותן בכדי לחזור לטיול שנתי של כיתה י"א........) אני מאמין שאתה מתכוון לפולין? בכל מקרה זה הדבר הטוב היחיד שיש בי"א, כל השאר-חרא. הכיתה הכי לחוצה, ועוד כשאתה לומד במגמה שהכי נחשבת :| וגם משלחת לבוסטון ודווקא לי בינתיים כמו שזה נראה לא כל כך לחוץ בכלל... בייחוד לזה שלקחתי פיסיקה 5, ערבית 5, מתמטיקה 5, אנגלית 5, רובוטיקה 5...... אני מסיים מקסימום ב-1630. 16:30 ועוד 35698309 מקצועות זה לא לחוץ בשבילך? :? תראה אנחנו מתחילים לימודים בשעה 8:45, יש לי יומיים שעת אפס שהיא מתחילה ב-8:00..... יום אחד אני מסיים ב-16:30 ושאר הימים או 13, או 14, או 15 . לא שעות משוגעות כמו שחשבתי בהתחלה 18 או משהו בסגנון.... בהצלחה לנו אצלינו השיעורים היו מתחילים ב-8 והיו לי 3 שעות אפס שזה 0720 ועוד לנסוע לשם 45 דק' :| השנה עשו שינויים וכל יום אצלי מתחיל ב-0745 ונגמר ב-1445, ובימי שישי ב-1315. וזה בסמסטר א' בלי שום מגמות והכל, מסמסטר הבא... 5 מתמטיקה 5 אנגלית 5 פיזיקה 7 אלקטרוניקה אז הערכה שלי אני אתחיל כל יום ב-0745 ואסיים ב-17 חוץ משישי :?
Ben Cohen פורסם ספטמבר 3, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2006 אצלי זה ככה: אני לומד במסלול המדעי שזה אומר שני מקצועות מדעיים (אני לקחתי ביולוגיה ורובוטיקה)+חובה פיסיקה ברמת 5 יח"ל וכמובן מתמטיקה ואנגלית חייב 5 יח"ל. אני בכיתה י' והשנה עושה את השאלון הראשון בבגרות במתמטיקה, בגרות בלשון כמו כולם ובגרות בהסטוריה כמו כולם, אמנם אני כיתה י' ועוד לא נכנתי לתקופה של הרבה בגרויות, אבל מערכת השעות שלי הולכת ככה: *אין שעות אפס ואין חלונות באמצע. *הבצפר מתחיל בכל יום ב8:15. ראשון: עד 14:40. שני: עד 14:40. שלישי 13:45. רביעי: מכיוון שהמעבדת פיסיקה לא יכולה להכיל את כולם, אז כל שבוע הכיתה מתחלקת לשתי קבוצות, לכן שבוע אחד אני מסיים ב13:45 ושבוע לאחריו ב15:25 וכך חוזר חלילה. חמישי: 13:45. שישי: 13:45. זהו בערך אני יודע שביום שישי דיי נפדקנו להישאר בבצפר עד כמעט 2, אבל אין מה לעשות והשנה כבר נשארנו עד שעה כזאת, כך שזה לא נורא כ"כ. התרגלנו. בהצלחה לכולם.
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 3, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2006 שנת לימודים מוצלחת ופוריה לכולם.אל תעשו חיים קשים למורים, גם ככה הם על מינימום, ותהנו מהתקופה החצופה הזו. (מה שאני הייתי נותן בכדי לחזור לטיול שנתי של כיתה י"א........) אני מאמין שאתה מתכוון לפולין? בכל מקרה זה הדבר הטוב היחיד שיש בי"א, כל השאר-חרא. הכיתה הכי לחוצה, ועוד כשאתה לומד במגמה שהכי נחשבת :| וגם משלחת לבוסטון ודווקא לי בינתיים כמו שזה נראה לא כל כך לחוץ בכלל... בייחוד לזה שלקחתי פיסיקה 5, ערבית 5, מתמטיקה 5, אנגלית 5, רובוטיקה 5...... אני מסיים מקסימום ב-1630. 16:30 ועוד 35698309 מקצועות זה לא לחוץ בשבילך? :? תראה אנחנו מתחילים לימודים בשעה 8:45, יש לי יומיים שעת אפס שהיא מתחילה ב-8:00..... יום אחד אני מסיים ב-16:30 ושאר הימים או 13, או 14, או 15 . לא שעות משוגעות כמו שחשבתי בהתחלה 18 או משהו בסגנון.... בהצלחה לנו אוקי, אז באמת זה לא "הכי" לחוץ. אצלנו אנחנו מתחילים בשעה 8:15, שלושה ימים בשבוע מסיימים ב-14:30, ושלושה ימים רצופים מסיימים בשעה 16:30.
Eldar Sella פורסם ספטמבר 3, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2006 אז אני לומד הכי הרבה כאן? מתחיל כל יום ב 0800. יש קצת בלאגן במערכת ואני לא בטוח אבל בינתיים כתוב: יום ראשון לומד 10 שעות, יום שני לומד 10 שעות, יום שלישי לומד 10 שעות, יום רביעי לומד 9 שעות, יום חמישי לומד 9 שעות ויום שישי לומד 7 שעות. לא נראה לי שזה ישתנה כל כך :?
Ran Ben Shmuel פורסם ספטמבר 3, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2006 מתחיל כל יום ב 8:00, מסיים ב 21:00 במקרה הטוב... אז תהנו ... עם השעות הסבירות האלה..
Boeing744 פורסם ספטמבר 3, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2006 בהצלחה לכל התלמידים/סטודנטים שמתחילים את השנה החדשה. שנה מוצלחת ופוריה, ואל תשכחו את התחביב הטוב ביותר בעולם.